Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 26 februarie 2013

Ce facem astazi ? 26-28 februarie 2013







Am intrat in perioada de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.
Luna Plina s-a format luni 25 februarie in semnul Fecioarei.

   Astazi si planeta Venus intra in semnul Pestilor alaturi de restul echipei astrale aflate deja acolo, astfel ca primim prin toti porii energetici ai fiintei noastre amprenta “apelor adanci” ale Universului.

Este vorba de o perioada de curatare energetica, in care traversam un timp al reconectarii la sufletul nostru. Altfel spus,  traim sub influentele energetice ale planetelor ce tranziteaza semnul Pestilor.
Este posibil ca ranile ascunse pana acum sa iasa la suprafata si sa-si ceara dreptul la vindecare.
Prin urmare tot ce am ignorat voit sau inconstient, pana acum, fie ca este vorba de emotii, sentimente, analiza sau atitudine, se va rascoli si reaseza, cu suferinta aferenta.

De ce cu suferinta ? pentru ca asa functionam noi, nu ne oprim din marsul fortat zilnic daca nu suferim cumva si, unii dintre noi nici atunci macar nu facem pauza necesara reevaluarilor interioare.
Se poate si fara suferinta, sau macar pe termen scurt, daca in mod obisnuit ne ascultam sufletul.
Dar daca ne-am ignorat coechipierul (sufletul), acum isi va cere drepturile si ne va zgudui atat cat avem nevoie, fiecare, pentru a-l observa si pentru a-I intelege. Cu cat mai mare a fost abaterea de la mesajul interior si cu cat mai mult ne-am neglijat pe noi si scopul nostru, misiunea personala, cu atat mai puternic poate fi cutremurul interior.

Saptamana care urmeaza ne antreneaza planul afectiv si ne reorienteaza atentia catre valorile noastre.
Putem intelege mult mai mult din tot ce ni se intampla, putem extinde foarte mult imaginea de ansamblu si putem ajunge la cauza (radacina) experientelor noastre.
Astfel, putem reconsidera motivatia.
Este important sa construim motivatiile noastre pornind din inima.
Zilele acestea vom intalni situatiile care ne vor umple inima de “drag” de oameni si de tot ce inseamna viata.
Este alegerea noastra sa si manifestam ce simtim.
Manifestarea poate inseamna si daruire.
Avem ocaziile potrivite sa daruim, devenind mai responsabili si acceptand (prin constientizare) calea potrivita de mers inainte. Efortul se deruleaza in acel domeniu de viata care, pe harta natala este gazduit de semnul Pestilor, cu implicarea zonelor “de apa”.

   
Va invitam sa cititi analiza saptamanii
in articolul preluat de 


Intre timp, raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !

luni, 25 februarie 2013

Luna Plina in semnul Fecioarei – 25 februarie 2013







  In seara zilei de luni, 25 februarie 2013, la ora 22:26, se formeaza faza de Luna Plina, in semnul Fecioarei (gradul 7,24). 

De data aceasta Luna Plina sta fata in fata cu perechea Venus-Neptun, cele doua octave ale iubirii, - iubirea umana si iubirea divina. Cumva, rezultatul eforturilor noastre ni se dezvaluie, Luna Plina ne arata “rezultatul” dar ne aseaza in fata si testul prin care ne dovedim, mai ales noua insine, ca suntem pregatiti sa primim si sa traim bucuria implinirii.

Si pentru aceasta este important sa ne deschidem inima, larg si neconditionat, cu curaj si cu incredere.
Acest efort se face mai usor, acum, daca acceptam schimbarea la nivelul conceptelor si principiilor care ne guverneaza viata.

Mesajul Lunii Pline se repeta, prin celelalte aspecte si colaborari astrale ale momentului.
Planetele s-au grupat in echipe care, transmit, prin repere diferite, acelasi mesaj – eliberarea de orice forma de limitare si implicarea cu maxima convingere pe directia care da sens vietii noastre.
Este posibil sa traim un balans emotional, pe fondul rascolirilor interioare generate de influentele planetelor din semnul Pestilor – Soarele, Mercur (retrograd), Marte, Neptun si Venus aflata la granita dintre zodii. Incarcatura emotionala este foarte puternica, amplificata prin interactiunea opozitiei Luna – Soare cu Pluton, dar si prin cuadratura perechii Mercur-Marte cu Lilith.

Intram in jocul provocarilor dar, avem puterea de a iesi si de a transforma situatia.
Conflictul interior are rolul de a ne arata necesitatea precum si oportunitatea de a accepta reinnoirea, renasterea personala. Este posibil ca valul emotional sa conduca la blocarea gandirii si la compromitarea succesului. Solutia poate fi reorganizarea in jurul intentiei, revenirea rapida la scopul ales si schimbarea manierei de a comunica. In felul acesta reusim sa evitam risipirea energiei si pastram controlul asupra instinctelor.

Odata cu testul primim si indrumarea (Kiron este alaturi de Soare) si ajutorul, prin suportul oferit de influenta energetica a planetei Saturn aflata in mers aparent retrograd care, construieste un trigon cu perechea Mercur (retrograd) si Marte. Regasim stapanirea de sine necesara si profunzimea gandirii, care ne ofera stabilitatea si rezistenta psihica cu care depasim situatiile delicate.

Scopul acestor experiente de viata ar fi sa dobandim mai multa maturitate care, sa ne conduca pana la schimbarea unor principii sau chiar a filozofiei de viata.
Procesele mentale pot deveni foarte intense, foarte profunde, iar noi am putea redescoperi valoarea si impactul gandirii libere de orice constrangere, in stabilirea modului optim de a actiona.
Este important sa ne recunoastem trairile, suferinta care pare aparent fara sens si, sa ne lamurim interior, fata in fata cu noi insine.
Traversam din nou un “moment” in care personalitatea se va plia pe cerintele sufletului.
Si cu atat mai usor ne va fi, daca vom recunoaste deschis si nevoile dar si limitarile care ne impiedica sa mergem mai departe. Orice lupta exterioara va amplifica conflictul interior. Astfel, cel mai sanatos ar fi sa observam derularea conflictului exterior si sa-l dezamorsam, schimband starea interioara.

In perioada care urmeaza traim o rascolire a sufletului cu scopul vindecarii, pentru ca echinoctiul de primavara sa ne reintalneasca mai puternici si mai curajosi, pregatiti de o noua relansare catre viitor.
Pana la faza de Luna Noua, experientele de viata ne vor ajuta sa eliberam aceasta forfota emotionala si ne vom pregati sa simtim si sa manifestam cel putin compasiunea, daca nu chiar iubirea, in forma cea mai curata pe care o putem emite acum.
Ne intalnim cu acele situatii prin care intelegem si experimentam daruirea resurselor sufletesti, realizand schimbari fundamentale ale constiintei. Daca alegem asta.


Un mod de lucru cu energia Lunii Pline in semnul Fecioarei

Energia Lunii Pline in semnul Fecioarei ne poate ajuta sa eliberam limitarea expresiei de sine, sub orice forma, prin purificare emotionala.

Este important sa regasim pacea interioara precum si increderea in perceptiile sufletului nostru.

Se identifica si se elibereaza temerile noastre privind atingerea scopului  precum si  acele blocaje emotionale legate de indeplinirea ai asumarea sarcinilor, de largirea viziunii si de acceptarea realitatii, atat in momentul in care lucram energetic in faza de Luna Plina, precum si in toata perioada de descrestere a Lunii, care urmeaza pana la faza de Luna Noua.

Prin exercitiu, putem dezvolta o capacitate de concentrare cu care sa actionam simultan asupra tuturor legaturilor energetice pe orice directie spatio-temporala.

Testul final al acestui exercitiu este modul in care simtim iubirea, pe orice directie (fata de orice si fata de oricine).

Intram in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii . 

Intre timp, raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !

miercuri, 20 februarie 2013

Raspuns : Mihaela 20 februarie 2013 – despre viata profesionala



   Pana la urmatoarea aniversare acest domeniu din viata ta iti ofera cele mai importante lectii de viata prin intermediul carora tu ai ocazia sa realizezi transformari majore, foarte profunde ale fiintei tale. Este posibil sa descoperi aspecte ale personalitatii tale pe care nu le-ai observat pana acum, sau care dintr-o data devin foarte importante.

Intreaga aceasta perioada de la aniversarea anterioara si pana la urmatoarea este foarte solicitanta, psihic mai ales, prin eforturi pe care le faci cu toata convingerea dar care sunt blocate, prin dificultati de (re)integrare sociala, prin posibilitati de ratare a unor situatii aparent favorabile. Si tensiunea este posibil sa fie accentuata si de probleme financiare.
Toate acestea vin sa te testeze si sa te forteze sa-ti redescoperi creativitatea pe care ar fi potrivit sa o pui in valoare. Este important sa gandesti totul pe termen lung. In situatiile de criza suntem tentati sa gandim pe termen scurt, “sa iesim” din furtuna ca vedem noi apoi. De data aceasta, acum, ti se cere sa regandesti drumul tau in viata. Este vorba de un plan pe termen lung si chiar foarte lung, in ideea de a te dezvolta printr-o transformare completa.

Ai depasit un moment important la inchiderea-deschiderea de ciclu saturnian, cam cu doi ani in urma, si de atunci Saturn te ajuta sa reconstruiesti zona profesionala, si o mai face inca 3-4 ani - asta nu inseamna ca vei avea problemele acestea in continuare. Saturn te ajuta sa cladesti zona profesionala daca tu te lamuresti ce vrei, daca alegi o directie, pe care sa te implici cu responsabilitate mai ales.
Este important sa descoperi o cale prin care sa exprimi latura ta creativa si, sa transmiti asta pe orice canal de comunicare, dar cu sensibilitatea sufletului tau, in echilibru emotional. Tot efortul de schimbare personala iti cere sa recunosti starea de conflict interior si sa o transformi constient. Pe masura ce reusesti asta, posibilitatile de manifestare se contureaza din ce in ce mai clar in fata ta si, ar putea chiar sa fie cu totul neasteptate, surprinzatoare.

Deja aceasta zona a creativitatii si a expresiei de sine, in ceea ce te priveste pe tine a primit un impuls energetic de la inceputul lunii februarie de cand palneta Jupiter si-a reluat mersul direct. Toate blocajele cu care te-ai luptat din octombrie anul trecut se vor aseza intr-o noua lumina. Vei avea diferite ocazii de a reevalua eforturile tale si de a le reorienta pe directia potrivita sau in alte conditii de manifestare. Nu te lupta cu nepotrivirile, ci cauta mesajele pe care ti le aduc prin situatiile create.
Pana la sfarsitul anului ai mai multe sanse sa construiesti  fundamentul vietii tale profesionale. Apoi vei incepe sa construiesti parteneriatele potrivite pentru tine.

Spor si succes si astept vesti bune !

Raspuns : Alina, 19 februarie 2013 – despre relatii sentimentale.



    Eu cred ca cele mai importante lectii de viata le derulezi prin planul relatiilor sentimentale, sub diferite aspecte. Exista tendinta de retragere in sine, pana la inchiderea toatala, sub apanajul unei seriozitati (responsabilizare) exagerate. De asemenea, exista si tendinta de a te lupta mereu cu partenerul.

Te ajuta gandirea care este foarte intuitiva si rapida, dar te poate incurca modul de a comunica, pentru ca este posibil sa fii uneori prea ironica si/sau sa nu ai rabdare cu ceilalti care, s-ar putea sa nu tine pasul cu viteza gandurilor tale. Este important sa lucrezi permanent cu orgoliul, care poate lua forme foarte subtile si, poate sa te pacaleasca foarte usor.

Intervalul de timp la care te referi a fost o perioada de mari incercari pentru tine, care ti-a solicitat o transformare majora – ai inchis-deschis un ciclu saturnian, cu tranzitul lui Saturn peste toata dispozitia planetara natala si, simultan, tranzitul lui Pluton peste Ascendent cu niste aspecte delicate (inclusiv tranzit peste Neptun si Venus ). Exista predispozitia pentru toata situatia creata, dar rostul ei este sa te schimbi, sa te accepti si sa iubesti asa cum esti pentru ca mai apoi sa incepi sa lucrezi cu starile tale si sa le transformi.

Anul acesta poti schimba situatia. Dea cred ca te intalnesti cu experiente care iti arata sau chiar iti aduc in fata oportunitatea construirii unei relatii. Probabil ca anul trecut, in partea a doua a anului, ai trecut prin anumite situatii, pe care le-ai reeditat dupa octombrie. Foarte curand vei avea posibilitatea sa refaci ce nu ai potrivit inca bine si, pana la sfarsitul anului sa construiesti o relatie frumoasa. Este important sa nu te mai lupti cu tine si sa lasi sentimentele si feminitatea sa se exprime.

In legatura cu partenerul tau – aveti de lucru impreuna, aveti lectii importante de depasit si vi le oferiti unul altuia, dar va si sprijiniti reciproc. Nu avem ora lui de nastere, dar pentru tine se activeaza un potential  “la distanta”. Insa, este foarte important sa renunti la tipare de gandire si comportamnetale, la pretentii si prejudecati si, sa descoperi cu adevarat ce simti si ce doresti. Poate fi simplu sau complicat dupa cum ai sau nu disponibilitatea de a lucra in echipa.