Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 30 octombrie 2013

Ce facem astazi ? 30 octombrie 2013.





Se spune ca noaptea e un sfetnic bun :)
Mai ales aceasta noapte, care urmeaza, poate fi un moment al intalnirii cu sfetnicul cel mai bun.
Nu este neaparat un timp potrivt al deciziilor, dar poate fi un timp potrivit pentru a alege … sa reevaluam decizii sau motivatiile care ne-au condus catre anumite decizii.

Poate fi noaptea reconcilierii cu orgoliul nostru.
Putem vedea calea potrivita pe care am ezitat sa o alegem, din incapatanare sau din orice alt motiv care este justificabil orgoliului.
Si avem mai multe sanse sa intelegem de ce nu am facut ce era de facut si sa alegem sa facem, chiar daca nu e prea clar cum vom face.

Cei mai multi dintre noi, vrem sa vedem toti pasii pe care o sa-i facem, pentru a lua o anumita decizie. Aceasta este de fapt confirmarea pe care o dorim, sa fie clar traseul, ca sa luam decizia.

De cele mai multe ori insa, claritatea apare dupa ce am luat decizia, daca am ascultat indrumarea, pentru ca sufletul ne ofera confirmari abia dupa ce confirmam noi ca l-am ascultat, avand incredere in mesajul sau.

Taifasuri faine sa aveti, cu voi si cu cine se mai potriveste :)

Intre timp, folositi-va Lumina.
Spor si succes !

marți, 29 octombrie 2013

Despre astrologie - cu participantii la simpozionul Ritmuri Astrale, septembrie 2013 - Ada Cocos







Ada Cocos  -  editor coordonator la Bucovina Tv

   1.          Ce v-a atras la astrologie și cum ne poate ajuta ?
 
Astrologia este un instrument de (auto)cunoaștere. Știu. Toată lumea spune asta. Când am intrat prima oară în contact cu astrologia mă simțeam de parcă descifram încă o data hieroglifele egiptene. Priveam fascinată simbolurile astrologice pe care încercam să le reproduc cât mai fidel, cu creioanele colorate pe hârtia din fața mea. Căutam răspunsuri. Și, încet, încet, am început să le întrezăresc. Astrologia m-a obligat să mă privesc, să mă văd așa cum sunt, într-o oglindă care părea „proiectată” acum foarte foarte mult timp în urmă și mă aștepta să îmi reflecte potențialul, defectele, calitățile, problemele, soluțiile. Am început să mă cunosc, să devin conștientă de mine însămi și mi-am dat seama că am la îndemână un instrument foarte prețios de a înțelege lumea, oamenii, contextul devenea din ce în ce mai larg și mai profund.
Așadar, astrologia ne ajută să ne vedem așa cum suntem, într-un context pe care altfel puțini îl intuiesc, iar și mai puțini îl văd. Filtrate de cunoașterea astrologică, experiențele noastre devin semnificative, devin puncte de reper și ghid în a ne găsi calea și a progresa pentru a ne putea descurca atât în plan fizic, dar și în plan spiritual. 
E ca la fitness când instructorii ne spun ce ar trebui să lucrăm. Poate că ne atârnă burta sau ar trebui să ne remodelăm posteriorul. Planetele ne trag de mâneca și ne trimit la un alt fel de fitness. Interior. Ne spun că fără efort și lucru cu sine nu se poate. 
 
 2.         Care a fost cea mai mare satisfacție obținută în urma consultațiilor ? Ați avut consultații în urma cărora ați schimbat vieți ?
 
 Cred că orice om care intră în cabinetul unui astrolog, pleacă de acolo cu ceva. Poate cu mai multă neîncredere în astrologie sau poate cu o revelație despre sine, supărat poate că astrologul i-a spus că nu eliberează rețete compensate, ci „prescrie” teme acasă sau fericit că a început să înțeleagă de unde să se apuce de lucru ca să clădească o viață sănătoasă și împlinită. 
Cred că orice om care intră în cabinetul unui astrolog pleacă de acolo cu schimbarea în buzunar, unii sunt siguri că au găsit răspunsul, alții constată că întrebarea lor a devenit 1001 întrebări diferite. Dar, până la urmă, și acesta e un răspuns, nu? 
Mă bucur când reușesc să trezesc în omul din fața mea o reacție, oricare: de bucurie, de furie, de tristețe, de enervare, de revoltă. Când omul reacționează cumva, înseamnă că începe să conștientizeze ce îl ține pe loc. Mai departe, dacă dorește sau nu să se apuce de lucru, e doar alegerea sa. Se poate ca informația pe care un astrolog o sădește în sufletul unui client, la un moment dat, să găsească terenul propice de acțiune după ani și ani și nu imediat. Dar cred că unul din lucrurile cele mai importante pe care le poate face un astrolog este să ajute omul să se vadă și să spună adevărul despre el însuși. Îmi place când pot să redau o persoană sieși, să o port înapoi în cel mai frumos loc pe care îl are în suflet. Meriți orice efort. Fiecare dintre noi merită.
 
 3.         Care este percepția publicului larg despre astrologie? 
 
             Percepția publicului s-a schimbat foarte mult în ultimii ani. Astrologia nu mai este privită cu atât de multă reținere, oamenii vin cu mai multă deschidere să ne ceară un sfat sau o analiză mai complexă. Sunt și oameni care vin din pură curiozitate, să vadă cum e, ce li se întâmplă, ce le spune astrologul, se așteaptă să audă ceva asemănător cu predicțiile horoscopului zilnic, apoi constată că nu e așa. Că astrologia nu se rezumă la asta. Că nu e un alt fel de ghiceală. Și că, scopul nostru nu este acela de a face previziuni, de a privi departe în viitor. Mai sunt însă suficient de mulți aceia care ne consideră o tagmă de vrăjitoare, dar poate că rolul lor este tocmai acela de a ne impulsiona pe noi să excelăm ca profesioniști, ne impulsionează să găsim metode cât mai eficiente de comunicare, de a ne transite mesajul. 
   
 4. Cum poate fi potențată imaginea astrologiei ?
 
De-a lungul ultimilor ani s-au înmulțit emisiunile pe teme de astrologie, apar reviste tipărite sau online, apar tot mai multe cărți, din ce în ce mai multe scrise de astrologi români. Toate acestea contribuie la creionarea unei imagini corecte a astrologiei. A astrologiei practicate și promovate de profesioniști. 
Imaginea astrologiei suntem noi, astrologii, și este de datoria noastră să răspundem înțelept provocărilor lumii de astăzi care tentează prin nevoia de spectaculos, de senzațional. 
Este important să interacționăm deschis cu oamenii, să nu ne ascundem după pseudonime, să avem nume și prenume, să organizăm manifestări la care publicul larg să aibă acces și să poată pune întrebări, să poată primi răspunsuri, să ne vadă că suntem umani, abordabili, că ne asumăm responsabilitatea celor spuse. Ar fi bine să nu promovăm și să potențăm o imagine, ci astrologia în sine, ca instrument de cunoaștere și de evoluție personală.
  
Multumim si va mai asteptam la Iasi.

duminică, 27 octombrie 2013

Ce facem astazi ? 28-31 octombrie 2013.





Incepem ultima saptamana a ciclului lunar curent si ajungem la faza de Luna Noua in semnul Scorpionului care se formeaza duminica 3 noiembrie, traversand al doilea moment critic al cuadraturii Uranus-Pluton din acest an – formarea aspectului la grad perfect vineri 1 noiembrie.

In functie de cum se aseaza tranzitele curente pe harta natala a fiecaruia dintre noi, efectele concrete ale acestui aspect astral fie s-au manifestat deja, fie se vor manifesta in continuare, deci, nu stam la panda, zi de zi sau minut cu minut, sa vedem ce se intampla.

Oricum se intampla ceva bun in viata noastra in aceasta perioada in care suntem atrasi in mecanismul cuadraturii, dar, este posibil ca unora dintre noi sa nu le placa nici binele (deocamdata) si nici caile pe care acest bine incearca sa intre in viata noastra.
Cei care sunt deschisi catre schimbare doar se sincronizeaza cu curgerea evenimentelor si le folosesc.

Influentele astrale ne sustin din plin in aceasta saptamana.
Cumva, astrele se straduiesc sa ne ajute sa nu irosim momentul.
Ne dau testul cu toate cartile deschise.
Gandirea poate patrunde profunzimea lucrurilor, pana la radacina cauzelor pe care ar fi potrivit sa le descifram. Gandul capata forta si disciplina in actiune.  Iar personalitatea accepta sa se plieze in potrivirea lucrurilor.

Putem depasi un moment important al procesului propriu de regenerare, de recosnstructie in acele domenii de viata vizate de schimbare. In functie de cum traverseaza fiecare dintre noi acest proces si de faza in care se afla, lucrurile se pot produce la nivel de intelegere, decizie sau actiune, sau poate ca se produc chiar simultan.

Este posibil sa ne simtim puternici, sa simtim forta intentiei, a gandului, a gestului, astfel ca ar fi potrivit sa fim foarte atenti ce facem cu aceasta putere.

Este important sa folosim momentul, sa dirijam energia si actiunea, in deplina acceptare si cunostinta de cauza. Ar fi potrivit sa ne raportam la gandul curat si curajos, sa construim prin ceea ce alegem sa facem, oricat de minor ar parea scopul asupra caruia ne orientam atentia, pentru ca orice intentie destructiva, oricat de lipsita de importanta ar parea, ar putea fi sanctionata, mult mai dur decat ne putem astepta.

Va invitam sa cititi o analiza a saptamanii, in articolul preluat de Revista Avantaje.
Suntem in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !!!