Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 31 decembrie 2013

Despre astrologie si despre anul 2014 la DG24IASI






In seara aceasta, la DG24Iasi, in emisiunea Vocile Iasiului de la ora 19:00 (in partea a doua) impreuna cu Ovidiu Mihaiuc, vorbim despre astrologie si despre cum trecem in noul an.

Pentru cei care deja umblati cu uratul, vom avea si o inregistrare, in curand :)

Va doresc o noapte frumoasa, care, cu siguranta va poarta spre un an bun.
Cu incredere si curaj inainte :)

Intre timp, folositi-va Lumina ... la anul si la multi ani :)

duminică, 29 decembrie 2013

Noaptea dintre ani si ... Luna Noua in semnul Capricornului.





   Incepem un nou an si un nou ciclu al fazelor Lunii, cu Luna Noua la gradul 10 in semnul Capricornului, miercuri 1 ianuarie 2014, la ora 11:30. Harta Lunii Noi ne prezinta crucea cosmica despre care discuta toata lumea in mediul astrologic si nu numai. 
Am abordat-o si noi deja, in postarile anterioare precum si in analiza curenta a saptamanii, astfel ca acum o sa lasam detaliile astrologice deoparte si o sa incercam sa traducem un posibil mesaj al astrelor, extras din si conturat prin cunoasterea astrologica.

O astfel de organizare a astrelor ne poate arata ca avem de luat niste decizii, daca nu le-am luat inca.
Suntem in fata unor alegeri, intre care una foarte importanta ar fi daca suntem sau nu dispusi sa vedem mai mult si, sa intelegem mai mult din tot ce ni se intampla.
Ca intr-o “schema logica”, aceasta alegere determina cadrul in care le facem pe urmatoarele si … ne vom misca repede. Am avut la dispozitie ragazul necesar ca sa privim si sa pricepem, in ultimii ani am tot experimentat schimbarea modului de a gandi si de a interactiona unii cu altii.
Acum incepem o etapa in care chiar potrivim lucrurile la locul lor, fiecare dupa cum si-a pregatit terenul de actiune (despre rezonanta energetica)  si, fiecare dupa cum si cat vrea sa le potriveasca.

O alta alegere importanta la care vom ajunge, unii dintre noi, va fi sa acceptam si sa recunoastem existenta si importanta procesului de evolutie, pe care il traim, fiecare si impreuna.

Vrem sau nu vrem, stim sau nu stim, asta facem de fapt, in mod continuu : invatam … si evoluam.
Prin urmare, daca acceptam ca traim acest proces, un lucru sanatos ar fi sa renuntam la incrancenare (incapatanare) in toate aspectele vietii noastre, incapand cu acel domeniu de viata care gazduieste gradul 10 Capricorn.
Ar fi important acest lucru acum, pentru ca, in realitatea proprie a fiecaruia dintre noi, se vor reorganiza conditiile de lucru astfel incat sa ne angajam pe calea optima, acea cale pe care efortul nostru se materializeaza cu eficacitate maxima.
Astfel ca devine foarte important sa facem diferenta, la fiecare pas, intre hotarare (fermitate) si ambitia hranita de orgoliu. Pentru ca, manifestarea acestor ambitii va genera in continuare situatiile conflictuale care sa ne hraneasca orgoliul si, va ingreuna sau chiar impiedica atingerea scopului ales.

SCHIMBAREA poate presupune multe aspecte manifestate pe multe directii, in functie de cum privim procesul schimbarii precum si in functie de ceea ce asteptam de la acest proces.
Dar, daca incercam sa cuprindem cu mintea noastra intreaga realitate si, daca ne dorim sa o vedem dintr-o data schimbata, este posibil sa simtim dezamagirea ca nu se intampla acest lucru.

Insa, daca privim punctual un anumit aspect, o anumita situatie despre care noi consideram ca ne preseaza, am putea, schimband perceptia noastra, sa schimbam derularea situatiei respective.
Aceasta insa presupune o schimbare personala, care sa ne conduca la a accepta o noua perceptie asupra acelei situatii.


Albert Einstein a spus :
„O problema nu poate fi rezolvata de pe acelasi nivel de constiinta care a provocat-o.”


Faptul ca depasim situatiile cu care ne confruntam, ca gasim solutii la problemele care apar in fata noastra, ar putea insemna ca reusim sa ne ridicam nivelul constiintei, la fiecare pas pe care il facem in curgerea evenimnetelor.
Daca ne simtim insa blocati intr-o situatie, este posibil sa nu fi reusit inca sa facem saltul necesar pentru a ajunge pe nivelul de constiinta de pe care descoperim solutia, care apare ca fiind cea potrivita. Un astfel de salt este conditionat de natura si claritatea intentiilor noastre.

Este important sa intelegem ca intentiile noastre se manifesta ca impulsuri energetice.
Orice intentie determina miscarea energiilor si astfel, prin alegerile pe care le facem producem o variatie a propriului nivel energetic. Fiecare alegere pe care o facem va genera conexiuni energetice cu situatii, evenimente, experiente si persoane de acelasi nivel energetic  pe care ne-am plasat noi insine prin alegerea facuta.

Luna Noua ne atrage in mecanismul construirii realitatii.
Nu mai avem acces in zona “demo” :)
Vom vedea din ce in ce mai clar cum gandul nostru devine realitatea noastra si vom simti, in sfarsit, cum functioneaza capacitatea noastra creatoare. Prin urmare, ar fi potrivit sa fim atenti la ce anume introducem in acest mecanism – intentii clare sustinute cu incredere si fermitate.

Harta Lunii Noi ne arata si indrumarea, sustinerea si ajutorul, alaturi de potentialul extraordinar al configuratiei declansatoare de schimbari palpabile (crucea cardinala). Planeta Neptun (Pesti) si Nodul Nord (Scorpion) construiesc un trigon, care se va forma la grad perfect la jumatatea lunii ianuarie, odata cu faza de Luna Plina. Iar Jupiter (retrograd in Rac) se desprinde dintr-un trigon cu Saturn (Scorpion), pe care-l vor  reface la sfarsitul lunii mai, cu Saturn retrograd.

Astfel ca, avem toate sansele si tot sprijinul sa facem ce avem de facut.
Doar sa alegem ce facem.
Traversati trecerea dintre ani cu bucuria unei alegeri facute, care sa va reprezinte, intr-o anumita directie de crestere personala. Incepeti apoi, noul ciclu al fazelor Lunii, de la momentul  Lunii Noi, cu bucuria pe care o aduce ideea de a lucra in noua situatie, pe care o dezvolta alegerea facuta.
Si urmariti in continuare cum sunteti atrasi in potrivirea lucrurilor.
Alegeti in continuare, de fiecare data cand realitatea voastra va atrage in situatia de a alege.
Nu va opriti, “gandind” ca nu aveti de ales.
Urmariti si descifrati “oferta” :) … pe care o aveti continuu in fata voastra.

   Va invitam sa cititi o analiza a saptamanii,
       in articolul preluat de Revista Avantaje.

Intram in faza de crestere a Lunii si raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !

marți, 24 decembrie 2013

Buna dimineata la Mos Ajun :)





   Va doresc sa depasiti cu curaj si incredere provocarile cu care ne testeaza planeta Venus in mers aparent retrograd si, sa folosim toata rabdarea si intelegerea pe care suntem in masura sa le manifestam, fiecare dintre noi.
Respirati si actionati.
Nu reactionati :)

Toate sentimentele noastre intra intr-un proces de reevaluare pe parcursul acestui tranzit, pana la sfarsitul lui ianuarie (analiza saptamanii 15-21 decembrie) . Chiar si cele mai frumoase si stabile relatii trec printr-o faza de reconstructie catre ceva mai bun si mai frumos.

Lectiile se deruleaza prin experiente obisnuite, prin interactiunea cotidiana.
Nu asteptati neaparat furtuna sau scandal.
Dar, le puteti provoca daca nu sunteti atenti la gesturile normale pe care le faceti, sau pe care ar fi potrivit sa le faceti, intr-o anume buna intelegere.
Si aceste lectii ne ajuta sa primim adevaratul dar al Craciunului, iubirea, in diferite forme si variante de manifestare. Primim si daruim, schimb de daruri, schimb de sentimente – lectia Craciunului si lectia retrogradarii planetei Venus. (Craciunul si respiratia energetica)

Mai intai primim ca sa daruim. Dar nu din afara, nu de la ceilalti, ci din noi, din interior, din suflet, daca am restabilit conexiunea pe firul scurt, direct la sursa.
Acesta este primul pas si cel mai important, oricate alte pregatiri de sarbatori am face.
Prin urmare, orice faceti in orice moment , astazi si in orice alta zi, reintoarceti-va mereu la primul pas. Verificati conexiunea, deschideti sonorul  si reglati emisia.

Zile si ganduri frumoase sa aveti de sarbatori si tot anul ce urmeaza.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !