Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 31 iulie 2015

Ce facem astazi ? Cum folosim … Luna Plina ?





 Suntem intr-o energie foarte puternica a schimbului de informatii, a impartasirii cunoasterii ... dobandite (mai putin teoretica).

Putem folosi faza de Luna Plina de astazi, (Luna la gradul 8 Varsator, ora 13:43) pentru a face un exercitiu de accesare a informatiilor de folos „acum” si/sau de constientizare. Intr-un astfel de exercitiu, este foarte importanta acceptarea informatiei.

Este posibil sa realizam un alt inteles al drumului, pana acum si de acum inainte.
Din acest motiv, este important sa acceptam informatia urmand sa o potrivim mai apoi intr-o schema logica, pentru ca intre timp dezvoltam logica.

Vorbim despre informatia care „ma cauta”, pentru ca am cerut-o si, care „ma gaseste” doar daca nu o resping. Este informatia potrivita pentru mine acum.

Atunci cand cautam noi informatia, ar fi poate potrivit sa clarificam ceea ce cerem si sa reformulam pe masura ce realizam clarificarea.
Si sa ne amintim ce am vrut, de fapt :)
Prin urmare, primim indrumarea si folosim indemnul .

Putem face mai usor un astfel de exercitiu daca privim procesul accesare-acceptare-constientizare a informatiei ca pe o interactiune energetica.
A cere - ar putea restabili conexiunea cu sursa (asa cum o intelegem, fiecare).
A accepta - ar putea lasa conexiunea sa lucreze.
Astfel ne intalnim cu constientizarea in ritmul potrivit fiecarei experiente.

Acolo unde se aseaza Luna Plina putem recunoaste un adevar personal, valabil acum, cu care, lucrand in continuare putem dezvolta acel sector din viata noastra pe nivelul urmator.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta nu este un slogan ci un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (si este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la Luna Plina care se va forma vineri 31 iulie, cu Luna in semnul Varsatorului pe gradul 8. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


 Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site-ul Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de dezvoltare personala)

vineri, 24 iulie 2015

Atelierul de astrologie Astro Mercur




 Va invitam la un nou Atelier de astrologie Astro Mercur.
Vorbim de vreo trei ani despre adaptarea la “spiritualitatea practica”, despre aplicarea (folosirea) cunoasterii spirituale dobandite, intr-un mod practic, uzual, in viata de zi cu zi.

Traversam un timp care ar putea fi foarte potrivit pentru a face acest lucru, daca nu am facut-o inca. Si daca am incercat deja sau poate chiar ne-am facut un mod de viata din aplicarea legilor planurilor energetice in viata curenta, ar putea fi acum un timp potrivit pentru a ne stabiliza intr-o anumita practica, pe care sa fim disponibili sa o dezvoltam continuu.

Exista foarte multe carti, exista multe scoli si, exista multi indrumatori. Si este cumva normal sa fie asa pentru ca noi, oamenii, suntem multi si … suntem unici. Avem moduri diferite de perceptie si de intelegere. Astfel ca, fiecare are posibilitatea sa intalneasca teoria potrivita modului propriu de a gandi si de a intelege si, fiecare dintre noi are posibilitatea sa intalneasca omul care poate explica pe intelesul sau ceea ce are de aflat si de inteles.

Este foarte important ca atunci cand intalnim calea, teoria si omul care sa ne indrume cum folosim teoria pe cale, sa nu judecam celelalte teorii si nici pe cei care le considera a fi adevarul lor.
Pentru fiecare dintre noi, astazi este important adevarul nostru. Si este important sa avem disponibilitatea de a ne adapta la noi adevaruri pe care le descoperim pe calea noastra, chiar de maine.

Cei care ma cunosc deja stiu ca eu indemn pe oricine catre a experimenta teoria. Este foarte bine sa citim, sa invatam, sa cunoastem.
Este important insa sa si experimentam.
Astfel stabilim ce este valabil (adevarat) pentru noi si, ceea ce experimentam devine intelepciune.
Restul ramane doar informatie.

Ma intalnesc din ce in ce mai des cu oameni care au ajuns la un anumit nivel de deschidere catre planurile energetice, care au perceptii pe care nu stiu cum sa le foloseasca sau, nu au curaj sa le foloseasca.
Cu cei cu care lucrez, individual sau in grup, trecem printr-un episod de “lucru energetic individual”, prin care, acestia incep sa interactioneze constient cu ceea ce “se intampla” in viata lor.

Oamenii fie au trecut prin mai multe forme de cunoastere si nu au curaj sa formuleze propriile concluzii, fie nu mai au rabdarea si timpul pentru a aborda o scoala, dar, vor sa lucreze constient cu / in experientele lor de viata. Prin urmare, ajungem mereu la episodul de initiere intr-un mod simplu de lucru, cu sine, cu realitatea proprie, ajungand la observarea constienta a experientelor si, la generarea constienta a unui rezultat.

Astfel am ajuns la acest format de atelier, care poate fi un prim pas catre intelegerea mecanismului functionarii si utilizarii informatiei astrologice :

Ghid practic de lucru energetic –pentru incepatori (si nu numai).

Discutam despre :

Interactiunea energetica.
Puterea gandului.
                Cand si cum o folosim ?
                Cand si cum o irosim ?
Atentia – instrumentul cheie in interactiunea energetica.
Focalizarea.
Indrumarea.
                Cum o cerem ?
                Cum o primim ?
                Cum o folosim ?
Intuitia.
                Mecanism (proces) si instrument.
                Forme de manifestare.
Exercitii si exemple practice de lucru.
… si ce mai primim ca indrumare la locul faptei  :)  … ca de obicei.


Miercuri 29 iulie 2015, de la ora 17:30, la Maya Concept. La Ceainarit.



Cei care doresc sa participe la acest Atelier Astro Mercur sunt invitati sa transmita data, ora si locul nasterii printr-un mesaj la adresa contact@astromercur.ro pentru a primi in cadrul Atelierului o scurta informare personalizata cu privire la manifestarea si dezvoltarea intuitiei.



Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta nu este un slogan ci un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

 Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site-ul Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de dezvoltare personala)

miercuri, 22 iulie 2015

Ce facem astazi ? Cum folosim ... vara aceasta ?





 Intram in fluxul energetic al retrogradarii planetei Venus (25 iulie).
Ciclul retrogradarii a inceput la intrarea planetei in zona de “umbra”, (zona pe care Venus o va parcurge in mers aparent retrograd) chiar la solstitiul de vara, unul din cele patru momente de referinta ale ciclului anual.
La faza de Luna Noua care s-a format inainte de solstitiu, pe 16 iunie, am fost sub influenta unei inconjunctii Venus (Leu)-Neptun (Pesti) la grad perfect. Dupa solstitiu am trait conjunctia Venus – Jupiter in Leu si, intre timp (simultan) am lucrat cu trigonul Jupiter (Leu) – Uranus (Berbec).

Datorita acestui ciclu al retrogradarii planetei Venus vom lucra cu influentele cuadraturii Venus -Saturn, precum si cu ale conjunctiei Venus-Jupiter, in “trei pasi”:
Venus (miscare directa, Leu) cuadratura Saturn (miscare retrograda, Scorpion) – 14 iulie
Venus (miscare retrograda, Leu) cuadratura Saturn (abia reintrat in miscare directa, Scorpion) – 5 august
Venus (miscare directa, Fecioara) cuadratura Saturn (miscare directa, Sagetator) – 11 octombrie

Si, Venus (miscare directa) conjunctie Jupiter (Leu) – 1 iulie
Venus (miscare retrograda) conjunctie Jupiter (Leu) – 4 august
Venus (miscare directa) conjunctie Jupiter (Fecioara) – 25 octombrie

Vedem ca pasul de mijloc se produce simultan si, este sustinut ca vibratie si sens al lectiei, de cuadratura Jupiter (Leu)-Saturn (Scorpion) de pe 3 august, chiar cand planeta Saturn schimba mersul aparent retrograd in mers direct.

Dincolo de aspectele de sansa si/sau dificultati in plan sentimental-afectiv, daca privim pe segmente mai mari de timp si din punct de vedere al cresterii noastre, individula si la nivel de grup, putem vedea interactiunea noastra cu aceste influente ca pe un exercitiu de maturizare afectiva.

In masura in care acest exercitiu este acceptat si derulat constructiv, poate declansa o ridicare a nivelului de perceptie, exprimare si manifestare a iubirii – si vorbim despre sentimente, traire, stare … nu de idei filozofice, conceptuale.
Vorbim despre intelepciunea inimii.

Este posibil ca exercitiul sa ne poarte intre trairi extreme, inainte (si tocmai ca) sa gasim starea de “liniste si pace”.
Planul afectiv sustine convingerile noastre, din care se naste realitatea proprie.
La inceput de august, dupa faza de Luna Plina (cu Luna in semnul Varsatorului)  avem ocazia sa facem o resetare a convingerilor si sa implementam si mai profund “gandirea din inima”.

Intre timp lucram cu limitele noastre, pentru ca o deschidere mentala si afectiva presupune depasirea unui anumit nivel  de autolimitare, particularizat pentru fiecare dintre noi, atat ca nuanta cat si ca intensitate.
Existenta si nivelul (puterea) limitelor poate fi privita ca o chestiune de perceptie.
La fel ca si nivelul puterii personale.

Colaborarea Jupiter – Uranus la solstitiu a avut si rolul de a ne deschide mintea catre intelepciunea inimii (conjunctia Venus-Jupiter s-a format la cateva zile dupa solstitiu).
Avem o ocazie acum, (din nou) pentru a constientiza nivelul (calitatea) implicarii noastre afective.
Simtim (traim) iubirea din inima ?
Este sau nu este iubire ?
Poate este doar frica de singuratate, sau nevoia de control, sau nevoia de sprijin …

Influentele astrale ale solstitiului ne-au stimulat curajul de a primi, de a recunoaste, de a alege iubirea, de a ne implica afectiv.
Cum folosim acest curaj ? si cum facem toate acestea, cu ce motivatie si cu ce impact ?
Urmeaza sa ne lamurim si sa invatam. Pentru ca in acelasi timp, Venus construieste trigonul cu Uranus tot in “3 pasi” :
Venus (miscare directa, Leu) trigon Uranus (miscare directa, Berbec) – 29 iunie,
Venus (miscare retrograda, Leu) trigon Uranus (miscare retrograda, Berbec) – 19 august,
Venus (miscare directa, Fecioara) trigon Uranus (miscare retrograda, Berbec) – 23 septembrie,
cu ultimul pas in septembrie, astfel incat sa pricepem si sa digeram exercitiul de maturizare, pe care il inchidem mai apoi, in octombrie – pana la urmatoarea faza de retrogradare a planetei Venus, din martie 2017 in semnul Berbecului, cand vom experimenta urmatorul nivel al curajului de a (ne) iubi.

Traversam acum un ciclu al fazelor Lunii, de crestere personala, mai potrivit ar fi sa spunem poate, de declansare a unei noi etape de crestere, de generare a cresterii (pe care l-am inceput la faza de Luna Noua in semnul Racului, 16 iulie).
Urmeaza apoi un ciclu de transformare, profunda, de regenerare.
Si apoi echinoctiul de toamna.
Pe acest fond derulam exerciul de maturizare afectiva. Dezvoltam toleranta, compasiunea, reusind sa experimentam nivelul si calitatea iubirii prin care depasim limitarea (frica, indoiala si ce mai descoperim fiecare).

Avem la dispozitie toate tipurile de energie (planetara) in orice facem, traim, simtim, gandim, intr-o anumita reteta energetica, optima fiecarui moment si fiecarei situatii.
Noi alegem daca si cum folosim reteta prescrisa :)
Oricum miscam energiile, dar ar fi potrivit sa stim ce si cum miscam, ca sa intelegem impactul pe care il producem.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta nu este un slogan ci un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (si este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la Luna Plina care se va forma vineri 31 iulie, cu Luna in semnul Varsatorului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

 Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site-ul Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de dezvoltare personala)

luni, 6 iulie 2015

Ce facem astazi ? 6-11 iulie 2015




 Este posibil ca in ultimul timp sa fi aparut in mintea noastra ganduri despre “mersul pe drum”, intrebari care au rostul de a ne reorienta sau de a ne aseza si mai bine pe directia potrivita fiecaruia, de mers inainte.

De cand a intrat planeta Pluton in semnul Capricornului (2008), in fiecare iarna, incepand cu timpul sarbatorilor (vremea solstitiului de iarna si a Craciunului) aceste preocupari revin in mintea si sufletul nostru si, ne ajuta sa ne (re)angajam pe calea noastra, printr-un proces de regenerare a scopului.
 Anul acesta momentul de maxima influenta a fost pe 4 ianuarie (conjunctia anuala Soare-Pluton nuantata de aspectele perioadei respective) .

Apoi, la jumatatea anului traversam influentele generate de opozitia Soare-Pluton, avnd ocazia sa facem efortul de a intelege rostul si sensul drumului, avand in vedere scopul  (re-gerenerat in iarna).

Zilele acestea putem folosi acest tip de influenta – aspectul exact de opozitie formandu-se astazi, 6 iulie.
Simtim aceste influente si lucram cu ele inca de saptamana trecuta si, putem face conexiuni cu experientele si alegerile facute la inceputul anului. Apoi la inceput de martie s-a format cuadratura Soare-Pluton cand, am putut observa cum am reusit sa ne angajam in transformarea necesara pentru evolutie.

Acum traim faza de opozitie care, ar fi potrivit sa fie mai usoara ca faza de cuadratura, dar care, ne cere sa urmam mesajul interior. Daca la momentul formarii cuadraturii ne-am luptat cu perceptiile, cu gandirea si simtirea, eventual am tras niste concluzii, acum este important sa ascultam si sa urmam indrumarea pe care o primim.

Poate fi acum, unul din acele momente de asezare in planul optim de viata, prin acceptare, prin efortul si disponibilitatea de a intelege si de a accepta binele propriu, dupa cum il simtim, mai mult decat dupa cum il gandim.
A avea un scop si un plan pentru atingerea scopului poate fi foarte bine.
Sunt insa momente in care, a avea incredere in fluxul vietii, fiind pregatiti sa renuntam la strategia noastra, poate fi foarte constructiv.

Este posibil sa fim asezati pe drumul optim, prin potrivire „pasnica”, daca acceptam planul de lucru sau, prin „conflict” daca nu ascultam indrumarea.
Traversand o astfel de influenta astrala luptandu-ne cu sensul de curgere al energiilor, putem genera conflicte interioare foarte intense ... poate fi vorba despre lupta dintre vointa omului si sensul de evolutie al sufletului.

Dar, influentele astrale aduc si testele precum si instrumentele optime pentru a depasi cu spor maxim testele :) … daca le folosim – impreuna, testele si instrumentele.
Suntem inspirati astazi, avand la dispozitie energia colaborarii Luna –Neptun si Luna-Chiron in semnul Pesti.
Depinde insa daca si cum primim si mai apoi, daca si cum folosim inspiratia.
Si in continuare, in zilele urmatoare avem ocazia sa exersam aplicabilitatea practica a indrumarii.
Putem observa cum functioneaza mecanismul primirii si folosirii in mod practic a ghidarii intuitive.
Este important sa alegem sa facem asta ca sa observam apoi constient construirea rezultatului.
Sa stim ca facem asta si sa ne bucuram de rezultat.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta nu este un slogan ci un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (si este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua, care se va forma joi 16 iulie, pe gradul 24 in semnul Racului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

 Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site-ul Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de dezvoltare personala)

joi, 2 iulie 2015

Ce facem astazi ? Crestem :)




 Folositi energia Lunii Pline ca sa va sporiti Lumina :)
De data aceasta, Luna Plina amplifica foarte mult perceptiile, intuitia sub toate formele, la un nivel foarte extins, la nivelul de grup, comunitate, societate – dupa cum si cat ne lasa mintea sa vedem.
Este o perioada foarte potrivita pentru a lucra constient cu energiile.
Se poate produce o (re)activare a capacitatilor creatoare, a functiei creative – folositi cuvantul care vi se potriveste, astfel incat intelesul sa se aseze in realitatea voastra.
Observati si simtiti aceasta capacitate, in exercitiu. Simtiti cum functioneaza.
Cei care nu au exersat inca “materializarea” constienta, pot incerca acum exercitii simple prin care sa ajunga la o mai buna claritate a procesului.

Dar, ganditi creatia in termeni simpli – in legatura cu viata cotidiana.
Astfel o translati din sfera conceptuala in planul fizic mult mai usor.
Fie ca lucram cu un algoritm particularizat fie cu unul general, este important sa intelegem ce se intampla, intr-un mod cat mai simplu exprimat, pentru a nu perturba curgerea fluxului energetic cu detalii care poate ca nu au legatura cu procesul respectiv.

Potentialul unui moment reprezinta o impletire a unor energii de calitati diferite.
Fiecare dintre noi rezoneaza in mod diferit cu acest potential.
Astfel ca, fiecare preia potentialul, dupa cum are nevoie ca sa faca ce are de facut.
Daca eu ies din varianta mea optima, prin care interactionez optim cu potentialul, atunci preiau diferit, de ceea ce ar fi potrivit sa preiau, cantitativ si calitativ.

Din acest motiv este important sa fim preocupati de nivelul vibratiei personale, pentru ca in felul acesta vom actiona contient pentru a ne ridica permanent vibratia – prin observarea gandirii si atitudinii – fara ca acest lucru sa reprezinte un efort deosebit.

Acum, mai mult ca oricand, este importanta “miscarea”, disponibilitatea de a experimenta prin alegeri rapide, succesive. Planul de lucru poate fi pe termen lung, strategia de asemenea, dar mersul pas cu pas ne asigura inaintarea.
Nu ganditi o potrivire intre cum faceti pasul care este de facut astazi si intreg drumul.
Dupa ce faceti pasul de astazi, vi se deschide si mai mult perspectiva asupra pasului urmator.
Important este “sa mergem”, sa alegem rapid si cu incredere si, sa pasim in sensul alegerii.
Si, chiar daca stiu ce vreau sa fac, chiar daca aleg si stabilesc un mod de lucru, ultimul gand in acest proces al alegerii, sa fie cel prin care accept varianta potrivita pentru mine, presupunand ca eu nu am vazut-o inca, presupunand ca planul meu nu este, inca, cel optim pentru cresterea mea.

Astfel folosim capacitatea creatoare si, pe masura ce o folosim, ne sporim puterea.
Dar, asta se simte, se traieste … nu se povesteste :)
Energia este in continua miscare-transformare; noi absorbim energie si, este important sa o folosim, realizand astfel transformarea, prin materializare.


Sa facem efortul de a pragmatiza acest proces.
Daca acceptam ca suntem energie atunci, sa ducem acest inteles in experientele noastre de viata si, sa ne folosim energia.
Daca suntem energie, atunci putem lucra cu parametrii (caracteristicile) acestei energii pe care, o transformam astfel, transformandu-ne mult mai usor decat suntem obisnuiti sa lucram cu corpul fizic si cu mintea noastra.

Poate ati observat ca aveti o perceptie diferita a gandurilor.
Poate ca observati asta acum, sau poate o sa observati in zilele urmatoare.
Daca o sa va propuneti, o sa si constatati ca observarea gandurilor este mai usor de realizat, a succesiunii acestora, a modului in care se potrivesc in diferite intelesuri care, devin imediat foarte utile si, din care se nasc noi scheme de gandire care conduc la alte noi intelesuri.

Chiar daca suna ciudat, este foarte important sa gandim si sa vorbim folosind acest cuvant : „crestere”.
Sa ne raportam in tot ce facem la aceasta idee a cresterii personale, indiferent ce facem.
Noi crestem prin tot ce facem, nu numai prin gesturile marete ... ci si prin modul in care avem grija de noi (de exemplu) sau prin modul in care admiram tot ce exista (creatia).

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta nu este un slogan ci un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (si este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la Luna Plina, care se va forma joi 2 iulie, pe gradul 11 in semnul Capricornului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

 Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site-ul Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de dezvoltare personala)