Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 30 octombrie 2015

Atelierul de Astrologie Astro Mercur – Relatii si parteneriate





 Va invitam la o noua intalnire in cadrul Atelierului de Astrologie Astro Mercur, miercuri 4 noiembrie 2015, cu tema :
Relatii si parteneriate.

Ne propunem sa descifram, pentru fiecare participant :
Ce fel de partener sunt ?
Cum am dezvoltat anul acesta planul relational ?
Ce planuri de viitor am, din punct de vedere relational ?


Fiecare participant inscris va primi o scurta analiza, personalizata, privind tema atelierului si va putea descifra pe harta natala proprie, in timpul atelierului, mecanismul influentelor astrale analizate.

Atelierul se adreseaza mai ales necunoscatorilor teoriei astrologice.
La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice.
Aceste intalniri pot fi de folos insa si celor care studiaza astrologia, pentru a experimenta aplicabilitatea practica a informatiilor.

Va asteptam la sala de conferinte a hotelului EDEN :
Miercuri 4 noiembrie 2015,
17:30 - 20:30, cu prelungiri eventual, daca este cazul.
Participare – 35 lei.

Discutam despre :
Relatii si parteneriate.
Scurta recapitulare a ciclului curent al fazelor Lunii – in ideea de a folosi din plin zilele ramase.
Noul ciclu al fazelor Lunii care incepe cu Luna Noua in semnul Scorpionului – cum folosim mecanismul influentelor astrale pe parcursul acestui ciclu.


Cei care doresc, se pot inscrie pentru participarea la acest atelier, la :
adresa de e-mail : contact@astromercur.ro 
Tel : 0747 763 750,
La inscriere urmeaza sa ne transmiteti data, ora si locul nasterii pentru a putea intocmi materialele de lucru – analiza personalizata privind tema atelierului precum si astrograma (harta) natala, cu informatiile necesare pentru a lucra.

Inscrierea va fi confirmata printr-un raspuns la mesajul dumneavoastra. In cazul in care nu primiti un raspuns de confirmare va rugam sa reveniti pentru transmiterea datelor personale.

Mai multe ganduri despre "argumentele astrologice" :

Va asteptam cu drag.


joi, 29 octombrie 2015

Ce facem astazi ? 30-31 octombrie 2015





 Folositi zilele acestea pentru a receptiona (primi, accepta) ajutorul care va orienteaza in potrivirea lucrurilor.

Nu blocati inlantuirea mesajelor care vin catre voi, cu nevoia de a le aseza intr-o schema pe care o considerati voi logica, acum. 
Constientizarea nu inseamna numai “intelegere”.
Constientizarea este insotita de emotie si traire afectiva, identificabile, descifrate si, abia acestea “intelese”.
Cand ne straduim sa intelegem, nu inseamna ca si constientizam.
Constientizarea se naste din traire, nu din analiza.
Traind “prezent” in experienta ajungem la constientizare, nu analizand experienta.

Intelegerea contextului astral poate fi folosita cu profit maxim, daca ne punem problema “ce fac eu cu fluxul acesta, acum ?”.
Daca ne lasam pacaliti de aparitia evenimentelor in schema teoretica, astrala, asa cum o vedem logic, este posibil sa iesim din situatia in care folosim fluxul si, alunecam in situatia de a vedea cum l-am folosit, mai mult sau mai putin inconstient – ceea ce poate fi de folos daca o facem dupa ce depasim intervalul in care construim experienta. In miezul problemei este foarte constructiv sa ne uitam la si sa simtim ce ar fi de facut chiar atunci.

Zilele acestea, lasati sa curga ideile si ele se vor aseza singure in sensul potrivit, sensul care va aduce “sporul maxim” :) … sensul care va plaseaza in flux si care va ajuta sa folositi fluxul cu randamentul optim : obtinerea rezultatului maxim posibil cu efortul minim realizat.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (si este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua care se va forma miercuri 11 noiembrie, in semnul Scorpionului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

 Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site-ul Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de crestere personala)

luni, 26 octombrie 2015

Ce facem astazi ? 26-30 octombrie 2015




Luna aproape Plina si primaria Iasi

Ganduri de Luna Plina :)

Suntem din nou intr-un moment de potrivire la locul potrivit in momentul potrivit.

Urmeaza saptamana Lunii Pline a ciclului curent al fazelor Lunii, faza de Luna Plina formandu-se marti 27 octombrie, ora Romaniei 14:05 cu Luna la gradul 4 in semnul Taurului.



Suntem deja sub o influenta foarte subtila care, produce efecte la nivel subtil, in structura noatra energetica.
In functie de cum folosim aceasta influenta, efectele ar putea deveni si destul de vizibile.
De fapt, tensiunea (intensitatea) momentului de Luna Plina poate fi (si se cere a fi) gestionata ascultand si urmand mesajul intuitiv – ceea ce simt si imi vine sa fac. Si toata saptamana ne bucuram de aceasta influenta astrala puternica.

Este important acum sa avem o abordare pragmatica a procesului intuitiv.
Suntem pregatiti pentru acest lucru, dupa cele trei etape de retrogradare ale planetei Mercur de anul acesta si, mai ales dupa ultima, pe care am derulat-o sub influenta trigonului Jupiter (Fecioara)– Pluton (Capricorn) si, pe care abia am incheiat-o intr-un frumos exercitiu sub influenta opozitiei Mercur (Balanta) -Uranus (Berbec) - de fapt asa am si inceput-o, doar ca la intrarea planetei Mercur in mers aparent retrograd opozitia nu era chiar la grad perfect.
Intre timp am lucrat cu cuadratura Mercur –Pluton in cele trei faze ale retrogradarii, cu Mercur in mers direct-retrograd-direct.

Prin urmare, suntem pregatiti sa gandim altfel, si/sau, suntem pregatiti sa confirmam inca o data ca deja gandim altfel. Si din acest punct, mai departe, lucrurile se leaga, folosind cu incredere drumul care se construieste sub privirea noastra ... daca privirea cauta drumul :)

Sustinerea astrala este puternica, conexiunea stabila, mesajele cumva imperative si, ar putea fi foarte important sa le primim, sa le folosim, sa le valorificam.

Intr-un astfel de peisaj al influentelor energetice, convingerea noastra si increderea in noi, in ceea ce simtim, ar putea fi foarte importante. Oricand sunt importante. Acum insa ne-ar ajuta sa fim constienti de acest lucru.

Nu fermitatea incapatanarii ne ajuta acum.
Puterea care se naste din siguranta pe care ne-o transmite increderea in noi, deschide accesul catre potentialul pe care il putem folosi acum.

Suntem pregatiti sa percepem indrumarea si s-o folosim, sa ne pretuim si sa ne folosim efortul, experienta, rezultatele la care am ajuns. Ramane sa alegem sa si facem asta.
Simtim puterea si increderea. Suntem intr-un moment in care ar putea fi potrivit sa le alegem, sa le folosim. Simtim si acest imbold. Urmeaza sa-l urmam :)

Esteposibil sa apara factori care sa ne abata de la a urma indemnul – foarte subtili, aparent fara legatura cu subiectul de lucru. Suntem astfel stimulati sa realizam acea transformare a omuletului, minim necesara pentru a lasa capacitatile latente sa se activeze si sa se manifeste. Contextul astral ofera ajutorul si indrumarea pentru a realiza o stabilizare pe noul nivel de lucru in procesele intuitive, dpdv al adaptarii personalitatii noastre.

Ne-ar putea fi de folos sa fim constienti ca in structura noastra energetica  se produc transformari.
Pasul urmator ar fi sa alegem sa folosim, constient, aceste transformari.
Astfel le aducem in planul constient si ajungem si la logica producerii lor, in concordanta cu procesul personal de transformare.

Si ca sa foloim din plin energia Lunii Pline, extindeti privirea si asupra relatiei cu planul divin, cu echipa personala, cu ghizii – de oricand si de oriunde. Cum colaborati ? Cum transmiteti ? Cum receptionati ? 
Puteti intelege aceasta colaborare ca pe orice relatie ? pur si simplu ?
Luna Plina ne-ar putea arata cum ne ajutam singuri, prin aceasta colaborare cu echipa energetica.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (si este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la Luna Plina care se va forma marti 27 octombrie, cu Luna in semnul Taurului pe gradul 4. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de crestere personala)

sâmbătă, 17 octombrie 2015

Clubul de astrologie SIRIUS




 Invitam iesenii la o noua intalnire a membrilor clubului de astrologie SIRIUS :

Miercuri 21 octombrie, de la ora 17:30, ne intalnim la un ceai, (sau ce vreti voi) la Utopia Cafe (Maya Concept. La ceainarit) Str. Alexandru Lapusneanu.

Va propunem discutii, schimb de impresii, intrebari si raspunsuri, in legatura cu ciclul curent al fazelor Lunii, pe fondul aspectelor astrale cu perioada mai larga de influenta, care sunt valabile acum sau cu care ne-am intalnit pe parcursul acestui ciclu anual. De asemenea, puteti aduce orice intrebare la aceasta intalnire, dupa cum stiti deja  :)

O vom avea alaturi de noi si pe Zinaida Visnevscaia, coordonatoarea Centrului de Astrologie din Moldova (Chisinau), aflata in vizita la Iasi.

Sunt  invitati si cei care nu cunosc teoria astrologica,
Vorbim (si) pe intelesul tuturor si explicam tot ce se cere a fi explicat, astfel incat sa ne acomodam din ce in ce mai mult cu limbajul si cu lumea "astro" si, sa ne apropiem de cunoasterea astrologica.

Pentru o mai buna organizare, va rugam sa confirmati participarea la adresa

Pagina facebook a clubului :
https://www.facebook.com/groups/134380993393163/

Spor maxim intre timp :)

marți, 13 octombrie 2015

Ce facem astazi ? organizare energetica :)




 Folositi ziua de astazi pentru a va lamuriti interior in legatura cu viziunea pe care o aveti asupra planurilor subtile, a lumii energetice.
Ce inseamna pentru voi aceasta lume si cum functioneaza „conexiunea” cu ea ?
Cum folositi conexiunea, daca simtiti ca functioneaza ?
Cum va ajuta in evolutia voastra ?
Si de aici mai departe ... daca mai rezistati :) ... ce ar insemna evolutia? intr-o reprezentare foarte pragmatica, chiar la nivel de concept.
Dar, poate reusiti sa particularizati, sa formulati un gand clar si concis despre „cum vreau eu sa cresc” in continuare, orice altceva faceti intre timp. Nu faceti un plan elaborat, neaparat. Sintetizati in doua-trei cuvinte ... nu intr-o fraza ... intr-o propozitie :)

Vrem ... nu vrem, crestem.
Dar putem alege cum crestem.

Pe parcursul acestui ciclu al fazelor Lunii, pe care l-am inceput cu Luna Noua de astazi, 13 octombrie (grad 20 Balanta), putem materializa niste transformari subtile, in constructia noastra energetica, care ne vor ajuta in procesul de crestere si, deci, in evolutia personala.

Daca ar fi sa va ajustati fondul din care se naste forma, ce si cum ati vrea sa modelati ?
Putem schimba abordarea – ar putea fi timpul potrivit pentru a face asta, avand sustinerea astrala – astfel incat sa ducem procesul de materializare pe nivelul „urmator” de constienta, dupa cum ne tin puterile pe fiecare dintre noi.
Nivelul urmator exista si ne asteapta, chiar daca il percepem diferit, in functie de ce si cum alegem sa devenim fiecare.

Am lucrat cu fluxul sincronicitatilor in diferite faze, de la observare, potrivire in flux, pana la folosirea constienta a fluxului, fiecare dupa cum a simtit chemarea, mai de timpuriu, sau de curand, in ritm accelerat.
Am invatat (ne-am reamintit cum) sa miscam energiile.
De fapt, putem lucra constient, chiar cu sursa, generand un anume flux si modelandu-l continuu.
Oricum facem asta, in diferite grade de constienta sau inconstienta, in diferite etape de lucru.

Ceea ce aduce nou, contextul astral, ca potential, ar fi translarea intregii cunoasteri la care am ajuns, intr-un mod delucru, in interactiune – in tot ce ar putea insemna interactiune, in cel mai larg sens pe care il putem atribui, fiecare.
Prin urmare, va indemn sa va intrebati din cand in cand, cat mai des :)
„Ce materializez eu acum ?”

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (si este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la Luna Plina care se va forma marti 27 octombrie, cu Luna in semnul Taurului pe gradul 4. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

 Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site-ul Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de crestere personala)


Am lansat actiunea “Pagini Deschise” .
Accesul pe platforma Grupului Astro Mercur va fi gratuit, pana la Luna Noua de pe 13 octombrie 2015.
[prelungim acest interval de timp pana duminica 18 octombrie, pentru ca toti cei inscrisi sa aiba timp sa acceseze si inregistrarea intalnirii on-line din 12 octombrie]

Accesul pe platforma Grupului Astro Mercur presupune :
Acces la materialele grupului, de la infiintarea sa – decembrie 2013.
Acces la materialele perioadei ce urmeaza.
Acces si participare in Forumul de pe site – discutii intre membrii grupului, intrebari si raspunsuri cu privire la perioada respectiva (subiecte saptamanale, aferente buletinelor respective).
Acces si participare in Grupul Astro Mercur in reteaua facebook.
Inscrierea se face prin mesaj la grup@astromercur.ro 

vineri, 9 octombrie 2015

Ce facem astazi ? - recapitulare :)





 Folositi ziua de astazi ca sa va reglati in interior chestiunile relationale - daca si care mai apar in atentia voastra.
Ar putea fi porivit sa formulam niste concluzii, pe care urmeaza sa ne sprijinim in continuare  – in legatura cu propria perceptie, atitudinea, “viziunea”, asupra si fata de acest tip de experiente.

Lasam oamenii sa respire liber :) … pe cei cu care nu mai avem treaba precum si pe cei cu care avem de acum inainte de lucrat impreuna. Facem ce avem de facut si cu unii si cu altii, si cu cei care ies din realitatea noastra, conectandu-se la alte realitati, ale altora, precum si cu cei care abia intra sau se aseaza mai bine.

Si ne bucuram si pentru unii si pentru altii, dar si pentru noi  :)   pentru ca am incheiat exercitiul din ciclul retrogradarii planetei Venus (prin semnul Leului, acum abia intrata in Fecioara) si, pana la urmatoarea etapa de peste un an si jumatate, lucram de pe acest nou nivel de intelegere la care ne-a adus aceasta vara “fierbinte”.

In acelasi timp Mercur reia mersul direct (in semnul Balantei), astfel ca folositi ziua de astazi ca sa formulati niste concluzii pornind de la experientele derulare in perioada retrogradarii (din 17 septembrie).
Ar fi potrivit, daca aveti rabdare si curaj, sa recunoasteti unde v-ati grabit, ce erori de apreciere ati facut, erori in comunicare. In functie de ce si cat recunoastem acum, pana la iesirea planetei Mercur din zona de “umbra” (25 octombrie), putem repara, putem reaseza lucrurile, le putem relansa pe directia pe care o vedem acum ca fiind potrivita.
Perioada de retrogradare a planetei Mercur nu este un timp “pierdut”, pe care il asteptam sa treaca, unii chiar cu frica si, cu speranta ca n-o sa facem prea multe gereseli.
Este un timp de invatare, prin exercitiu personal.

Pana la Luna Noua ne (re)stabilizam, ne pregtim starea interioara din care pornim pe un drum nou, intr-un mod nou de abordare a drumului si a mersului pe drum.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (si este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua care se va forma marti 13 octombrie, in semnul Balantei pe gradul 20. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !
Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de crestere personala)


Am lansat actiunea “Pagini Deschise” .
Accesul pe platforma Grupului Astro Mercur va fi gratuit, pana la Luna Noua de pe 13 octombrie 2015.
Acest lucru presupune :
Acces la materialele grupului, de la infiintarea sa – decembrie 2013.
Acces la materialele perioadei ce urmeaza.
Acces si participare in Forumul de pe site – discutii intre membrii grupului, intrebari si raspunsuri cu privire la perioada respectiva (subiecte saptamanale, aferente buletinelor respective).
Acces si participare in Grupul Astro Mercur in reteaua facebook.
Inscrierea se face prin mesaj la grup@astromercur.ro 

marți, 6 octombrie 2015

Ce facem astazi ? ... facem ce avem de facut.





Traversam ultimele zile de mers aparent retrograd al planetei Mercur.
Folositi aceste zile ca sa va eliberati de nevoia de a intelege, acea nevoie de a intelege chiar atunci, chiar in termenii logicii care vi se pare voua a fi fireasca, sensul unor experiente sau, modul in care se potrivesc lucrurile.
Zilele urmatoare avem din nou,  sustinerea astrala, pentru a face transformari in gandirea noastra si putem ajunge la intelesuri importante pentru noi.
Dar nu zdrobiti gandul cu nevoia de a-l aseza intr-un "model" logic.
Lasati-l sa se miste liber, stiind ca o sa ajungeti la intelesul vostru.
Scopul nu este sa intelegem acum.
Scopul ar putea fi sa curgem cu fluxul si sa ne potrivm pe calea noastra..

Nu cautati cu mintea.
Explorati prin stare, apoi apare si orientarea mentala – adica vin ideile potrivite.
Cum exploram prin stare ? Observ si adaptez din mers, nu caut perfectiunea starii, doar remodelez usor chiar din mers.
Cum ar fi sa fiti intr-o zi libera, in care sa nu aveti nimic de „raportat” nici catre altii si nici catre voi. Fara program fix. Cum ati trait o astfel de zi – ca sigur ati avut astfel de zile - cand trec de la un gand la altul si, de la un gest la altul, aparent „fara scop”.
Sunt deosebite zilele acestea, daca nu fac imediat o analiza si concluzionez ca „am pierdut timpul”.
Sunt zile de reincarcare si, de refocusare apoi, cu atentie sporita.

Construiti o astfel de stare.
Chiar daca „nu vad nimic concret” – zice mintea noastra, pentru ca ochii mintii nu vad ce vrea mintea sa vada – sufletul simte. Cum ajut sufletul sa-mi arate ce simte ? fac efortul sa ma bucur, macar un strop. Bucuria reprezinta usa deschisa prin care primim mesajele din interior.
Pentru unii poate fi foarte greu, sa nu vezi nimic, pe o directie, sa vezi doar linistea nemiscarii :)
Folositi miscarea acolo unde se produce si, o veti transmite mai departe.

Dupa cativa ani de renegocieri ale schimbarilor, acum suntem in faza in care putem accepta (sau nu) sa ne si implicam in ceea ce ar putea sa semene din ce in ce mai mult cu noua varianta a drumului, a vietii, a omului care suntem.
Foarte simplu spus : sa fac ceva cu ideile si cu ocaziile care apar, fara sa le „judec”, fara sa le limitez potentialul prin critica mea logica. Sa am disponibilitatea de a folosi.
Pot fi potrivite zilele acestea si pentru reevaluarea regulilor – pe care si de ce  le respectam, la care si de ce ne raportam. Aparent pare important sa cunoastem regulile „jocului”, oricare ar fi acesta, dar, ar putea fi mai important sa stim sa folosim regulile cu spor si profit maxim, astfel intelegem care ne cresc si care ne incurca.

Pana la Luna Noua (13 octombrie) ne-ar fi de folos sa acceptam ideea de „a face ce am eu de facut acum”. Uneori asta inseamna efort, alteori inseamna odihna, uneori sunt gesturi simple, alteori sunt planuri complexe.
Ar putea fi important sa percepem sensul acestui algoritm – fac (numai) ce am eu de facut acum – si sa-l lasam sa-si gaseasca loc in mintea noastra ... pentru ca astfel, oricat de simple sau de complicate par experientele noastre, le derulam cu spor maxim.
Luna Noua s-ar putea sa ne ofere de aceasta data, potentialul implicarii iar noi il vom folosi cu spor maxim :)

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (si este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua care se va formamarti 13 octombrie, in semnul Balantei pe gradul 20. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de crestere personala)


Am lansat actiunea “Pagini Deschise” .
Accesul pe platforma Grupului Astro Mercur va fi gratuit, pana la Luna Noua de pe 13 octombrie 2015.
Acest lucru presupune :
Acces la materialele grupului, de la infiintarea sa – decembrie 2013.
Acces la materialele perioadei ce urmeaza.
Acces si participare in Forumul de pe site – discutii intre membrii grupului, intrebari si raspunsuri cu privire la perioada respectiva (subiecte saptamanale, aferente buletinelor respective).
Acces si participare in Grupul Astro Mercur in reteaua facebook.
Inscrierea se face prin mesaj la grup@astromercur.ro