Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 26 octombrie 2011

Luna Noua in Scorpion – 26 octombrie 2011



  Faza de Luna Noua in semnul Scorpionului se produce in seara zilei de 26 octombrie si ne propune o calatorie speciala catre profunzimile sufletului. Scopul acestei calatorii se poate sa nu fie prea clar de la inceput; dar daca ne lasam in voia imboldului de a ne cereceta propriile nevoi interioare s-ar putea sa ajungem in fata intrebarilor potrivite.

Colaborarea Jupiter – Pluton ne-a oferit de ceva vreme fondul energetic de baza cu ajutorul caruia putem realiza schimbarile necesare in viata noastra. Acum aceste planete formeaza din nou un trigon la grad perfect, pe mersul retrograd al lui Jupiter, incercand in felul acesta sa ne smulga din zona de confort in care ne plasam fiecare dintre noi, evitand astfel sa alegem calea noua.

Intreg contextul astral amplifica nevoia profunda de regenerare personala, de schimbare a unei situatii in care se poate sa ne simtim blocati si acum este posibil sa descoperim  si resursele precum si puterea de a demola “constructia” veche, pentru a reconstrui intr-un sens nou, pornind de la alte motivatii si bazandu-ne pe alte tipuri de criterii.

Totul porneste insa de la calatoria spre interior; acceptam sau nu, sa facem aceasta calatorie? Avem sau nu avem curajul de a ne analiza pe noi insine? Suntem sau nu suntem atenti la semnalele sufletului nostru? Ascultam sau nu ascultam vocea care incearca sa se faca auzita?

Tocmai pentru a auzi aceasta voce, influentele astrale construiesc acele situatii necesare pentru a ne bulversa complet si total. Pentru ca asa suntem noi oamenii, ne miscam intr-o rutina perpetua in zona noastra de confort si privim inauntrul nostru sau spre cer numai in situatii de criza.

Pe fondul energetic deja existent, Luna Noua ne accetueaza si mai mult nevoia de schimbare si ne ajuta cu un plus de intuitie si de creativitate pe care, daca le acceptam si le folosim, reusim sa extindem si mai mult capacitatea de a intelege intreaga scena in care ne derulam, fiecare dintre noi, propria viata. Emotiile sunt acum mult amplificate si putem astfel sa percepem mai usor, mai puternic si mult mai cuprinzator, semnalele din interior.  Se poate realiza astfel o resetare a modului de a percepe si de a manifesta sentimentele si, in primul rand iubirea.
Acolo unde se suprapune Luna Noua pe astrograma natala a fiecaruia dintre noi, se acutizeaza bulversarea potrivita, care va determina autoanaliza necesara, ce va declansa un inteles mai inalt al rostului actiunilor noastre. Energia pe care o manifestam nepotrivit va fi blocata, pana cand ne vom reorganiza actiunea prin responsabilitate si autodisciplina.

Contextul astral ne sprijina cu o anume intelepciune care ne ajuta sa respingem provocarile si sa ne sustinem atitudinea si gesturile prin alegerile potrivite si prin intelegerea constienta a efectelor pe care le producem.

Prin urmare suntem in fata unei actiuni de finalizare a curateniei interioare, care precede un sfarsit de ciclu evolutiv si un nou inceput. Acum putem patrunde mult mai adanc in sufletul nostru, decat am facut-o oricand alta data si putem elibera cele mai profunde temeri. Iar influentele astrale ne ofera vibratia vindecarii emotionale, la care ne conectam foarte simplu si usor, doar prin a alege sa facem asta.
 Astfel, momentul solstitiului de iarna si Craciunul (cand Jupiter va reintra in mersul direct) ne vor regasi pregatiti pentru noua aventura, pe noua cale pe care ne-am starduit sa o descoperim si sa o alegem, pe parcursul intregului an.

Cei care sunt preocupati de propria evolutie spirituala, pot folosi constient acest moment al fazei de Luna Noua in semnul Scorpionului pentru a-si armoniza cele doua aspecte energetice feminin-masculin, realizand astfel o echilibrare interioara dar si una exterioara, in planul relational.

Intram in faza de crestere a lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: