Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 23 ianuarie 2012

Luna Noua in Varsator – 23 ianuarie 2012.



    Luni, 23 ianuarie 2012, se formeaza faza de Luna Noua in semnul Varsatorului, la 9,39 ora Romaniei. In sfarsit, suntem in fata liniei de “start”; ne pregatim de ceva timp si, ne-am transformat interior, fiecare dupa cum am ales si dupa cum am reusit.

Acum se pune in miscare mecanismul schimbarii realitatii, fara sa mai avem vreun ragaz de gandire. Acest moment de Luna Noua marcheaza inceputul unui ciclu lunar pe termen scurt precum si anual, pe termen lung, in care schimbarile realizate pana acum,  in structurile noastre energetice, se vor manifesta in realitatea proprie a fiecaruia dintre noi.

Este foarte posibil sa simtim imboldul si sa avem curajul de a actiona, la momentul potrivit, in sensul realizarii schimbarilor necesare si/sau, in sensul materializarii dorintelor noastre, deoarece influenta energetica a conjunctiei Soare - Luna in Varsator interactioneaza armonios (oportun si stimulativ) cu vibratia planetei Uranus din Berbec, care este guvernator al Varsatorului.
Ar fi potrivit sa directionam acest impuls energetic pe directia pe care am ales sa crestem in continuare si pe care, daca nu am vazut-o inca foarte clar, ne-o arata acum Luna Noua prin pozitia pe care o ocupa pe harta natala a fiecaruia dintre noi. In acel sector de viata reusim sa valorificam oportunitatea pe care ne-o ofera in mod neasteptat Uranus, daca avem disponibilitatea de a accepta si de a realiza o importanta schimbare a personalitatii.

Momentul este favorabil reinoirilor dar acum energia este minima, deci, inceputul se face prin planificare, prin gandirea strategiei, largirea viziunii si plantarea semintei (a ideii). Luna ofera o forta deosebita gandului si cuvantului, iar planul mental este foarte dinamic, bine sustinut de influenta planetei Marte si la fel de bine cenzurat de Saturn.

Astfel ca este important sa ne focalizam atentia asupra planurilor constructive, este sanatos si foarte necesar ca mintea noastra sa fie disciplinata si organizata in jurul scopului formulat. Orice gand si cuvant nepotrivit genereaza un obstacol. Mai ales ca a doua zi dupa faza de Luna Noua planeta Marte incepe mersul aparent retrograd in semnul Fecioarei, fiind inca intr-o stransa interactiune, dinamica, cu Mecur.

Zona din harta natala tranzitata acum de Marte, ne solicita o schimbare importanta de atitudine si de reformulare a motivatiilor noastre, iar aspectele pe care le construieste cu pozitiile planetare natale ne arata cum anume putem realiza acest lucru, in cel mai usor mod posibil. Lectia pe care ne-o aduce Marte acum este foarte importanta, pentru ca tranzitul sau prin semnul Fecioarei este deosebit, atipic, iar pe durata mersului sau retrograd vom reusi sa vedem mai clar daca si unde am facut o eroare in dirijarea si utilizarea energiilor fizice.

Cadrul energetic rezultat din interactiunea planetelor lente sustine in continuare ideea de schimbare interioara si exterioara, in viata cotidiana, prin revolutie personala si in masa, accentuandu-se nevoia de liberatate de expresie. Iar mesajul fundamental ar putea fi, ca schimbarea unei situatii se realizeaza prin schimbarea, mai intai, a viziunii asupra situatiei respective.

Toate aceste influente energetice pot fi gestionate si valorificate intr-un mod mai potrivit daca am dezvoltat o relatie sanatoasa cu propriul interior. In continuare, experientele de viata ne vor ajuta sa ne redescoperim adevarata valoare, cea a sufletului nostru, sa ne reconsideram puterea interioara si sa ne oferim noua insine, atentia si pretuirea care sa ne implineasca.

Intram in faza de crestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: