Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 27 iulie 2020

Ciclul Lunii Noi în Rac/2


Concluzii Atelier Astro Mercur din data de 20 iulie 2020.
Varianta video/audio a atelierului  prezină un mod de lucru cu potențialul disponibil, atât în timpul acestui ciclu cât și pe termen lung. Atelierul se derulează in două variante,  cunoscători și necunoscători ai teoriei astrologice. Deci, se adresează tuturor  și, poate fi o formă de antrenament personal, prin care creștem, folosind conștient cunoașterea dobândită.

Anul acesta ar putea reprezenta un culoar de trecere între cicluri mari planetare. Știm deja că Jupiter, Saturn și Pluton, în tranzit prin semnul Capricornului, închid și deschid anul acesta cicluri între 13 ani (Jupiter-Pluton) și 37 de ani (Saturn – Pluton). Deci, vorbim de etape largi de timp, pentru viața omului. Și, o astfel de întâlnire în același semn se produce la un interval de câteva sute de ani. Deci, vorbim de etape și mai largi de timp, pentru viața planetei noastre, Pământul.
Datorită ciclurilor de retrogradare ale planetelor, aspectele planetare se formează de mai multe ori și deci, exercițiul traversării culoarului durează tot anul acesta. Am început în ianuarie cu conjuncția Saturn-Pluton și vom încheia în decembrie, la solstițiul de iarnă, cu conjuncția Jupiter – Saturn.
 
În acest context, acest ciclu al Lunii Noi în Rac, ar putea fi o perioadă de concluzii asupra exercițiului personal, al fiecăruia dintre noi. Și, ar putea fi o perioadă de restart, la nivel global.
 
Soarele și Mercur marchează jumătatea ciclului început în ianuarie când am avut cele patru planete în conjuncție- Pluton, Saturn, Soarele și Mercur.
Și, încheiem, simultan,  ciclurile retrogradării planetelor Venus și Mercur.
Acum așezăm în noi gândurile, descoperirile, relațiile, planurile noastre, la nivel de conștientizare și alegeri interioare.
 
În acest sens avem la dispoziție o energie deosebită care, ne susține în acest efort de reașezare interioară precum și la nivel global – sextilul Jupiter (Capricorn)-Neptun (Pești) care se formează la grad perfect pe 27 iulie (pasul al doilea din cei trei păși în care lucrează această colaborare planetară anul acesta).
 
Energia pasului al doilea al unui aspect planetar (în ciclul retrogradării) susține interiorizarea, conștientizarea, așezarea ideilor, descoperirea sensului experienței.
Jupiter și Neptun simbolizează conștiința și evoluția spirituală, susțin procesul de creștere al omulețului. Și, în acest context, energia acestui aspect intensifică și susține procesul de conștientizare.
Cu energia acestui aspect Jupiter – Neptun, putem realiza o deschidere și mai mare în plan spiritual,
pe următorul nivel de manifestare a percepției și a mecanismului intuitiv.
 
Acest ciclul Jupiter – Neptun, a început în anul 2009 și, lucrează destul  de subtil, pentru deschiderea noastră spirituală. Fiecare domeniu din viața noastră ne-a oferit experiența creșterii prin acest tip de exercițiu, pe măsură ce a fost tranzitat de Jupiter, în nuanța semnului respectiv.  Ciclul acesta se va încheia în aprilie 2022, când va începe un ciclu nou, cu conjuncția Jupiter-Neptun în Pești – foarte rar moment, care se produce la un interval de aproape două sute de ani și, noi îl vom trăi. 
Pană atunci, ne mai așezăm în propria viziune asupra drumului spiritual.
 
Chiar acum însă, putem descoperi înțelesuri valoroase pentru noi, care ne pot ajuta să ne deschidem și mai mult mintea. Până la Luna Plină efortul este (mai mult) interior. După Luna Plină devine important să manifestăm rezultatul acestui efort interior.
Suntem într-o Lumină frumoasă.
Și, există tentația de a ne abate de la calea Luminii.
Nivelul coborât al energiei contextului astral poate fi folosit pentru a alimentata manipularea informației.
Nivelul înalt energetic poate dezvălui manipularea informației.
Omulețul alege cum folosește energia – susține sau dezvăluie manipularea.
 
Prin urmare, așa cum lucrăm asupra emisiei noastre, putem lucra și asupra recepției.
Vă îndemn să faceți diferența între recepția și primirea informației.
Alegeți ce primiți, din ce recepționați.
Și, alegeți ce răspândiți din ce primiți :)
Un plus de Lumină răspândit ajută planul conștiintei colective.
Poate fi acum timpul în care înțelegem schimbarea la care lucrăm deja, în modul nostru de a ne manifesta.
 
Din luna august începem să lucrăm cu ciclul retrogradării planetei Marte, până în ianuarie. Apoi, Marte va face prima conjuncție cu Uranus în Taur, stimulând așezarea schimbării la care lucrăm acum.
Din acest motiv, timpul acesta, acum, este foarte important, pentru a înțelege ”unde am ajuns și încotro ne îndreptăm”. 
 
Toți lucrăm undeva pe harta noastră cu aceste energii, toți facem un salt, undeva, într-un domeniu din viața noastră, salt care ne ridică toate experiențele pe un nivel nou de interacțiune.
Vom vedea mai clar, când vom ateriza.
Între timp, alegem echilibrul, nu neapărat calea de mijloc ci, pe cea potrivită, după cum ne cheamă, pe fiecare.
  
Vă invităm alături de noi la:


Atelier Astro Mercur   la fiecare fază de Lună Nouă, deocamdată online, sau în varianta video.
Următorul atelier va avea loc online, pe două secțiuni, pe 18 august (avansați)  si pe 19 august (începători), și, este dedicat ciclului Lunii Noi în Leu.
Este disponibilă varianta video a atelierului dedicat Lunii Noi în Rac, care a avut loc în cele două variante, pe 20 si 21 iulie. Sunt disponibile în varianta audio toate atelierele din ultimii patru ani și puteți folosi oferta “pachet atelier”.

Astrologul Amator  – 27 iulie, întâlnirile Astrologul Amator își propun schimbul de experiență, între cei care folosesc informația astrologică, indiferent dacă au studiat sau nu astrologia, indiferent de nivelul cunoștințelor și al experienței astrologice.

În varianta video (înregistrare):
Bazele culturii generale astrologice –prima parte, 5 clipuri (4 ore), a avut loc pe 2 aprilie 2020 (seria a 5-a).
Un set de trei ateliere care reprezintă un ghid practic pentru utilizarea informației astrologice, ajuns la a cincea ediție. Teorie astrologică aplicată pe harta natală proprie. Fiecare participant lucrează cu harta proprie pe care, particularizează informația prezentată.

În varianta audio (înregistrare):
”Cum folosim conjunctia Saturn-Pluton”- Atelier practică astrologică.
”Cum ne organizăm folosind cunoașterea astrologică”- Atelier practică astrologică
”Cum folosim anul 2020” – Atelierul anului 2020.

Înscrierea pentru oricare dintre activități se face prin formularul următor:

Există grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) în care se pot înscrie cei care au participat la cel puțin un Atelier Astro Mercur (la sală sau în varianta audio/video).

Și, vă invităm să urmăriți ediția a noua a Simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, sesiunea de primăvară, care a avut loc  în zilele de 21-22 martie 2020, online, pe pagina Facebook a evenimentului.

Cadoul astrologic . Tu oferi în dar o consultație astrologică în timpul Gemenilor (pană pe 20 iunie, inclusiv ție, dacă vrei) și, primești gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi în Gemeni, distribuit în Grupul Astro Mercur - grup online de susținere în procesul de creștere personală, care funcționează continuu, lansat în decembrie 2013.

Între timp, și mai ales acum, FOLOSIȚI-VĂ Lumina.
Acesta este un îndemn cu aplicabilitate practică.
Vă rog să recitiți ultimele două rânduri de mai sus :)
Folosiți gândul acesta ca atunci când folosiți orice alt instrument, orice accesoriu din bucătărie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferență este că acest instrument –Lumina- poate fi folosit în orice situatie și pentru orice sarcină de rezolvat – este un instrument multifuncțional :)

Suntem în faza de creștere a Lunii, până la faza de Lună Plină cu Luna în Vărsător, care se va forma pe 3 august 2020. Rămân valabile recomandările de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regăsește și un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Dacă rezonezi cu modul în care este prezentată informația pe acest blog te invit în Grupul Astro Mercur,  să lucrăm împreună cu fluxurile astrale, să le folosim în construirea experientelor de viață, să le folosim în adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializăm realitatea proprie - nu trebuie să știi astrologie ca să faci parte din grup, dar făcând parte din grup poți să-ți construiești o cultură generală astrologică, pe care să te bazezi oricând, folosind constient potențialul pe care îl ai la dispoziție. Grupul a fost lansat în decembrie 2013 și, funcționează continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de creștere personală

Vă invităm să urmăriți pagina Astro Mercur

Poate vă ajută:

Exercițiu mental - gândirea conștientă.


Niciun comentariu: