Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

Cum folosim astrologia ? 
Fiecare moment aduce cu sine un potential energetic.
Daca acceptam conceptul de  “constructie energetica” a lumii, putem intelege cum se produc interactiunile energetice si putem folosi, constient, din ce in ce mai mult din potentialul pe care ni-l ofera Universul in fiecare clipa.

Ca sa poti intelege mesajul astrelor, ar fi potrivit sa te lamuresti mai intai asupra aspectului de unicitate al astrogramei tale si asupra locului pe care il “ocupa” planeta Pamant in spatiul cosmic.

Punctam acum cateva repere astronomice si astrologice, pentru a intelege se se intampla in spatiul cosmic si, in acelasi timp ce se intampla in “planul energetic”, acolo unde noi interactionam cu influentele astrale, pe masura ce planetele participa la traficul cosmic.

Constelaţiile sunt grupuri de stele  care au poziţii (oarecum) fixe in spatiul cosmic. Deplasarea lor aproape insesizabila se face cu o viteza extrem de mica,- in ideea ca Universul este in continua expansiune - astfel incat se considera ca pozitia lor este fixa. Pentru observatorul aflat pe Pamant,  Soarele strabate o orbită imaginară in mișcarea lui anuala aparenta pe sfera cereasca.

Cele douasprezece zodii (sau semne zodiacale), asa cum sunt ele definite si intelese ca instrumente astrologice, sunt segmente egale de timp, reprezentand un anume simbolism al constelatiilor si, in stransa legatura cu evolutia naturii pe parcursul ciclului anual. Zodiile se raporteaza la miscarea de revolutie a Pamantului in jurul Soarelui. 

Astrograma, reprezinta distributie planetelor pe cercul zodiacal, in semnele zodiacale, precum si in casele zodiacale, la momentul producerii "evenimentului". Astrograma natala reprezinta o astfel de distributie pentru momentul nasterii unei persoane.

Fiecare planeta reprezinta (emite) un anumit tip de energie.
Fiecare semn zodiacal simbolizeaza un anumit profil energetic, vibrational. 
Astfel, energia planetara va fi modelata de caracteristicile semnului in care se afla planeta si, interactiunea dintre ele, in diferite momente si pentru anumite pozitii ale planetelor asa cum sunt ele vazute de observatorul de pe Pamant, poate fi sau nu, armonioasa.
Energia rezultata din aceasta interactiune se manifesta in casa astrologica in care se pozitioneaza planeta, pe harta respectiva.

Fiecare zodie (semn zodiacal) are o figura simbolica corelata cu constelatia  pe care o reprezinta si, are caracteristici si conexiuni simbolice proprii. 

Nu prezentam aici chestiuni ce tin de tehnica astrologica ci incercam sa traducem informatia astrologica astfel incat sa intelegem ce anume ne aduc influentele astrale si cum putem noi, oamenii care traiesc pe planeta Pamant, sa preluam aceste energii, cu maximum de profit manifestat in viata de zi cu zi.

Prezentam in continuare o descriere a instrumentelor astrologice : a sistemului solar, a semnelor astrologice precum si a nativilor zodiacului european. Vom dezvolta acest spatiu pe masura ce ne vom intalni cu informatiile respective in contextul astral.

SISTEMUL  SOLAR
SEMNELE
ZODIACALE
NATIVII
Cine sunt nativii RAC ?
Cine sunt nativii LEU ?
Cine sunt nativii FECIOARA ?
Cine sunt nativii BALANTA ?
URANUS
Cine sunt nativii SCORPION ?
NEPTUN
PLUTON
LUNA


Enter your email address:


Delivered by FeedBurner