Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 22 decembrie 2011

Capricornul si solstitiul de iarna 2011.




   Astazi Soarele intra in semnul Capricornului si noi traim momentul solstitiului de iarna. Daca ne raportam la ritmurile cosmice, acum incepe noul an, in curgerea liniara a timpului, asa cum o cunoastem noi.

Contextul astral ne ajuta cu influentele energetice potrivite pentru a prelua si dezvolta din plin potentialul acestui sfarsit de an calendaristic.
Soarele colaboreaza ci toti greii zodiacului, si ne ofera experienta unei transformari profunde a personalitatii;  nevoia de manifestare libera a celui ce suntem fiecare, se manifesta foarte puternic, generand chiar adevarate revolutii personale, ce pot restabili o noua ordine interioara. Este posibil sa nu fim constienti in totalitate de derularea acestor situatii, dar, simtim acum foarte intens, impulsul de a ne angaja pe o anume directie, de a ne implica concret in potrivirea lucrurilor. Realizam o transformare profunda cu efect pe termen lung, fie ca ne dam sau nu seama acum de acest lucru.

Aceste trairi interioare se deruleaza pe un fond de schimbari uneori bruste, rasturnari de situatii sau interventii neasteptate in cursul firesc al evenimentelor. Iar solutiile sunt intotdeauna in inima noastra. Este posibil ca prima reactie in fata provocarilor sa fie puternica si destabilizatoare, dar, lectia importanta este sa ne amintim ca orice situatie are o rezolvare optima pentru toti cei implicati, care ni se dezvaluie pe masura ce reusim sa transformam orice emotie negativa, prin iertare, in iubire, fara judecata si fara conditionari. Planetele Venus si Neptun, cele doua octave ale iubirii, ne ajuta in acest proces de transformare, daca alegem sa facem asta.

Dupa momentul solstitiului, la doua zile, urmeaza faza de Luna Noua in semnul Capricornului; aceste doua zile, chiar inainte de Craciun, reprezinta un timp al introspectiei, al limpezirii interioare, pentru a incepe noua etapa (noul ciclu lunar si noul an) in claritate mentala si in liniste sufleteasca.

Aceasta noua etapa este un nou inceput pentru fiecare dintre noi, intr-un fel sau altul, si pentru cei constienti dar si pentru cei care nu vad inca noul drum pe care pasesc deja. Traseul si ritmul de mers inainte depinde de bagajele fiecaruia. Este important ca macar acum, daca nu am facut-o deja, sa ne impacam cu trecutul, sa-l acceptam si sa-l transformam in intelepciune dobandita, sa ne eliberam de orice forma de negativitate care ar putea sa ne mai macine si, sa ascultam si sa avem incredere in mesajul sufletului. Suntem ghidati, indrumati, avem doar de facut alegerile potrivite si, sa le pastram in campul atentiei noastre.

Spor si succes !!!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Buna,
foarte interesante comentariile dvs, pe care le asteptam de fiecare data cu mult interes. Astept analiza anului viitor cu multa nerabdare, sper sa faceti un mic comentariu ptr fiecare zodie !!
Sarbatori Fericite !!!

Astro Mercur spunea...

Multumim !!!

Voi aborda anul 2012 intr-o postare, dar nu voi particulariza analiza pe semne (zodii) pentru ca nu ajuta nimanui acest lucru :)

Eu imi doresc sa inteleaga din ce in ce mai multi oameni, ca harta natala este un program individualizat in forma unica, ce ne ofera intotdeauna informatia necesara la momentul potrivit.

Orice alta forma de analiza, raportata la orice alt sistem de referinta este doar o generalizare ce este posibil sa nu aiba absolut nici o legatura cu programul propriu fiecaruia dintre noi.

Cel mai important lucru este sa invatam sa lucram cu influentele astrale, sa le folosim noi pe ele, constient, fara sa ne lasam in voia provocarilor.

Anonim spunea...

...ca intotdeauna aveti perfecta dreptate!...chiar 2 frati gemeni sunt atat de diferiti,cum am putea cateva milioane de reprezentanti ai unui semn zodiacal sa "semanam"?...decat in "linii" generale,evident!Iar previziunile,la fel...