Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 29 decembrie 2011

Ce facem astazi ? Cum petrecem revelionul 2012?
   Suntem in primul ciclu al fazelor lunii, de dupa solstitiul de iarna.
Din punct de vedere energetic, traim un timp terestru de organizare a programului pentru intreg anul care urmeaza.

Astazi se formeaza aspectul de sextil intre Soare si Luna, acesta fiind un moment potrivit pentru a incepe un proiect nou, indiferent de natura acestuia; este momentul in care putem face un prim pas concret, si ar fi bine sa urmarim oportunitatile potrivite pentru dezvoltarea planurilor asupra carora ne-am focalizat atentia la faza de Luna Noua, si sa verificam strategia de realizare a acestor planuri. Putem valorifica cu succes anumite informatii si avantaje, daca le vedem la timp.

De asemenea tot astazi se produce si conjunctia perfecta intre Soare si Pluton. Prin efect cumulat al contextului astral, avem in fata o zi de angajare toatala, profunda, pe un drum ales. Este suficient sa avem doar o idee; nu toti vom face pasi vizibili si nici nu este potrivit sa fortam lucrurile in acest sens. Importanta este starea interioara si convingerea, credinta ca putem strabate drumul ales.

Efectul conjunctiei Soare –Pluton se manifesta si in noaptea dintre ani, astfel ca dorintele precum si deciziile luate acum actioneaza ca niste algoritmi foarte puternici. Tot atunci incepe sa se formeze faza primului patrar, ceea ce poate genera o usoara tensiune, iar eventualele dificultati intalnite ne arata daca ceva nu merge conform planului precum si ce anume avem de corectat pentru a obtine rezultatul dorit.

Prin urmare, ar fi potrivit ca aceasata noapte a revelionului sa ne gaseasca intr-o stare de liniste interioara, asupra careia sa ne concentram atentia pentru a o mentine, indiferent de manifestarile exterioare. Acest lucru ne va ajuta sa folosim constient puterea intentiilor noastre si, sa dirijam astfel intreg potentialul creator pe care l-am integrat in structura noastra in perioada eclipselor si a solstitiului, pe direactia aleasa de fiecare dintre noi, la faza de Luna Noua.

Acum intuitia functioneaza mai bine iar aspiratiile noastre ne dau curajul sa depasim si sa realizam o adevarata revolutie personala. Declansam acum o foarte mare capacitate de regenerare si orice schimbare se produce in viata noastra, gasim forta de a depasi teama de necunoscut, prin transformari profunde ale personalitatii. Este important sa avem rabdare, sa fim sinceri cu noi insine, sa-i ascultam si pe ceilalti si, sa evitam/mediem conflictele.

Ne asteapta un an nou in care vom face pasi importanti pe drumul ales si intr-un ritm din ce in ce mai rapid.
Sa ne bucuram de cine suntem, fiecare dintre noi si sa ne amintim :

“Ca sa poti fi cine esti, desprinde-te de cine ai fost !”

Spor si succes !!!
si
La multi ani !

Niciun comentariu: