Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 26 august 2012

Raspuns : Mihaela – 26 august 2012 : despre relatii si profesie


   Indiferent ce analize citesti, indiferent unde, inclusiv pe acest blog, filtreaza informatia, dupa cum simti ca vine catre tine sau ca trece pe langa tine.
Mercur fiind cea mai rapida planeta, aspectele pe care le formeaza sunt de scurta durata. Planeta Uranus nu se mai intoarce luna urmatoare in semnul Pestilor. Eu nu stiu acum, sa potrivesc informatiile pe care le-ai gasit tu, in modul respectiv.
Este important sa-ti pastrezi obiectivitatea si sa ai incredere in ceea ce simti tu.

Prin urmare, ceea ce consider eu ca ar trebui sa iti spun acum, ar reprezenta niste semne bune pentru tine. Poti valorifica niste oportunitati dar, este posibil sa muncesti mult, sau din greu pentru asta. Sau, la fel de bine poti sa realizezi deschiderea mentala necesara ca sa reusesti totul cu randamentul maxim, ceea ce presupune si minimum de efort si/sau suferinta.

Anul pe care tocmai l-ai inceput iti ofera oportunitatea construirii unei relatii de cuplu, poate chiar o casatorie. Dar este important sa iti observi atitudinea pentru ca eu cred ca ai tendinta de a te manifesta prea direct,  sau poate chiar impulsiv, intr-o relatie parteneriala, inclusiv in cuplu. Este posibil sa nu-ti dai seama, sa consideri ca ritmul tau dinamic este cel “normal” si ca celalalt trebuie sa tine pasul cu tine si/sau sa participe la “razboiul” tau.

In acelasi timp, este posibil sa se rupa niste relatii. Poti evita asta daca faci niste schimbari, sau macar niste ajustari in modul tau de a intelege viata si relatiile parteneriale de orice tip. Este important sa iti largesti viziunea, sa devii mai toleranta sau mai curand mai detasata, sa accepti limitele celorlalti fara sa-i judeci.

Profesional, apare sansa unei specializari. Poti avea succes in cariera, dar totul depinde de cum intelegi sa colaborezi, de cum iti reasezi prioritatile in mod permanent – este important sa stabilesti ce este cu adevarat important pentru tine.
Este posibil sa dezvolti o activitate in strainatate sau in legatura cu strainatatea, sau cel putin o comunicare – corespondenta, in sensul acesta. Sau poate ca niste informatii de departe te ajuta sa construiesti ceva aici.

Este important sa te regrupezi, sa iti folosesti latura creativa care se poate sa se dezvaluie in mod surprinzator chiar si pentru tine, sa realizezi o transformate de mentalitate si de atitudine – tu stii cel mai bine ce te incurca si unde trebuie sa actionezi. In momentul in care recunosti asta, vei sti si cum anume sa lucrezi cu tine insuti.
Pot sa apara tot felul de situatii, care aparent te incurca sau te blocheaza, dar, rolul lor este sa te ajute sa faci schimbarile necesare, la care m-am referit mai sus.

Intre timp, raspandeste-ti Lumina.
Spor si succes !!!

4 comentarii:

miha spunea...

Multumesc mult!!!!!!!

miha spunea...

Cand m-am referit la uranus,am vrut sa zic neptun...le-am incurcat.

Astro Mercur spunea...

in cazul acesta, interactiunea Mercur-Neptun ar fi potrivit sa o folosesti pentru educarea gandirii in sensul folosirii intuitiei; astfel, depasesti primul nivel de interactiune cu Neptun, care presupune o anume confuzie si, treci la nivelul superior de utilizare a energiei neptuniene, care iti dezvolta intuitia; dar pentru aceasta, trebuie sa-ti antrenezi mintea sa se deschida la maxim, sa eliberezi barierele, daca exista,sa primesti si sa folosesti constient mesajele intuitive.

miha spunea...

Multumesc din suflet..va pup!!