Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.Ce facem ASTAZI ?


Incercam sa tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Sa vedem ce influente astrale ating Pamantul si pe noi, oamenii, si sa incercam sa le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste influente, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste influente ale momentului interactioneaza cu aspectele din tema natala.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat va apartine si nu poate nimeni sa-l “prezica” din moment ce voi il determinati.

Daca doriti sa sustineti activitatea platformei Astro Mercur

va invitam sa va inscrieti in programul de dezvoltare personala
grupul de lucru cu influentele astraleContact
Daca vrei sa pui o intrebare despre sau in legatura cu cunoasterea astrologica, posteaza un comentariu la postarea respectiva de pe blog, sau transmite-o prin fereastra de chat din coloana laterala intitulata "Invitatie la dialog".

Daca vrei sa pui o intrebare, legata de o problema personala, este necesar sa transmiti data, ora si locul nasterii, precum si locul in care te aflai in momentul revolutiei solare (cea mai recenta zi de nastere), la  intrebare personala cu subiectul "raspuns gratuit" si cu o descriere scurta a situatiei sau a problemei care te framanta.

Raspunsurile vor fi postate pe blog cu eticheta “raspunsuri la intrebari”.

Raspunsurile oferite gratuit la intrebarile transmise prin intermediul acestui blog in perioada februarie-august 2011 se afla aici.

Pentru consultatii programate te astept la http://www.astromercur.ro/   unde este prezentat modul de lucru pe pagina Servicii astrologice.
Programarile se fac prin formularul COMANDA de pe site.   


Sa-ti fie bine !!!

_______________

Va rog pe toti cei care transmiteti intrebari pe aceasta cale, sa va opriti asupra unei chestiuni punctuale, in care sunteti implicati sau in care doriti sa va implicati si vreti sa va orientati in "timp si spatiu energetic”.

Prefer sa nu fac previziuni, sau sa analizez din acest punct de vedere - uite ca era sa fie si a fost; eu vreau sa-i ajut pe oameni sa inteleaga ca ei decid ce va fi, dupa cum ei au decis ce este acum; aceasta inseamna, sa inteleaga ca pot alege decizia, si pentru asta trebuie sa fii foarte constient de tine si de potentialul tau.

Eu va propun sa gasim o cale sau o solutie pentru orice semn de intrebare din mintea si sufletul vostru, pentru ca orice rezultat va apartine si nu poate nimeni sa-l “prezica” din moment ce voi il determinati.

Influenta astrelor nu este o conditionare ci un instrument pe care oricum il avem la dispozitie; ramane sa alegem daca si cum il folosim.Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

4 comentarii:

Anonim spunea...

Tin sa va multumesc din suflet pt timpul acordat pt realizarea astrogramei si sa va spun ca aveti dreptate intr-u totul referitor la raspunsul dat de dvs.

Mult succes si realizari.


cu respect, Elena

Calina spunea...

Bine te gasesc!

Te rog sa-mi trimiti o adresa de email unde iti putem trimite noul banner a Radioului Vocea Sufelului cu rugamintea de a il inlocui pe cel vechi.

Multumesc!

Toate bune,
Calina Dinca
RadioFrecventaSufletului

Astro Mercur spunea...

contact@astromercur.ro

Astro Mercur spunea...

sau
astro.mercur@gmail.com

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner