Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 20 februarie 2011

Un mesaj pentru acum ...


Nu exista "probleme".

Exista doar situatii, pe care le traiesti tocmai ca sa le depasesti.
In logica ta unele nici nu au sens.

Dar intr-o alta logica, cea a sufletului tau, rostul lor este sa-l construiesti pe cel care esti, pe omul nou care devii cu fiecare situatie depasita prin care, primesti un plus de experienta dobandita, prin care cresti si devii mai puternic si mai intelept.
Prin urmare, noi traim intr-un antrenament continuu care, este de fapt viata noastra. Orice stare, pe care noi o etichetam mai mult sau mai putin fericita, ne antreneaza, de fapt.

Nu exista "probleme", care sa te incurce sau sa te blocheze.
Exista doar intrebari la care ai raspunsurile.
Doar ca, sunt mai multe raspunsuri.
Si, ai posibilitatea sa alegi raspunsul potrivit pentru "cine esti", pentru cine ai devenit intre timp.
Nu exista probleme.
Exista doar situatii pe care le traiesti si le depasesti.

Aminteste-ti :
  1. Niciodata nu esti singur, cand ti se pare ca esti singur - mereu (permanent) ai langa tine ghizii tai spirituali, ingerii protectori si multe alte entitati de lumina, pentru fiecare tip de experienta pe care o traiesti; aceasta este echipa ta (energetica).
  2. Bucura-te pentru pct 1 :)   si tine cont ca ei traiesc alaturi de tine si impreuna cu tine toate experientele tale, dupa cum alegi tu sa le traiesti. Tot ce alegi, alegi si pentru echipa ta. Tot ce refuzi, refuzi si echipei tale. Cand multumesti,o faci si in numele lor. Cand te bucuri se bucura si ei. Cand alegi tristetea, se intristeaza si ei. Cand nu ai incredere, te indoiesti de echipa ta. Ce spui de toata raspunderea asta?
  3. Nimeni nu poate sa spuna ce vei face sau, ce vei reusi sau nu - pentru ca tu impreuna cu "echipa ta" construiesti si experienta si rezultatul. 
  4. Singurele piedici pentru tine sunt limitele gandirii tale - si daca orice este posibil ? scoate din atentia ta gandurile de forma : "asta nu se poate", sau "cine o sa ... ?"; "cum o sa ... ?" ; scoate din atentia ta orice forma de gand care limiteaza experienta ta. Aceste ganduri perturba fluxul sincronicitatilor si nu-l lasa sa-ti aduca cea mai frumoasa potrivire a lucrurilor, pe care sa o folosesti ca sa implinesti cererile tale.
  5. Pastreaza in mintea ta DOAR alegerile tale.
  6. In rest exista doar iubirea de oameni - oricare ar fi ei, - si de TOT ce exista, pur si simplu. 
  7. Iarta pe oricine si pe toata lumea - fiecare om gazduieste un sufletel care se straduieste sa intre in contact cu omuletul respectiv, in ideea de a face echipa; sufletul nu raneste niciodata, numai omul poate face asta si, poate fi inteles, pentru ca fiecare om are limitele sale de care nu este intotdeauna si in totalitate constient si nici responsabil; dar le poate depasi, mai ales daca simte ca este iertat si iubit.
  8. Cere iertare de la oricine si de la "tot" ce exista, indiferent pentru ce, - ganduri, cuvinte, gesturi, fapte ... stiute si nestiute de tine. Asta te ajuta pe tine mai mult decat pe ceilalti.
  9. Vizualizeaza-te mereu mergand pe o carare de lumina, - oriunde esti si orice faci, tu "stii" ca esti in Lumina ta (in Lumina divina).
  10. Inspiri lumina divina si expiri iubirea divina, "permanent" - poti stabili aceasta regula pe care subconstientul tau o va prelua si o va "respecta". Realitatea ta va fi mai frumoasa si se pot molipsi si altii de la tine.
  11. Esti recunoscator pentru TOT.  - Sufletului tau, Cristului Launtric, Pamantului, Soarelui, Universului, Ingerilor Pazitori, Ghizilor, Tuturor Entitatilor de Lumina, Intregii Creatii, Sursei Divine. Esti binecuvantat.
Intelegi ce resurse ai ?
Iti construiesti in fiecare clipa ”binele” tau cel mai inalt.
Poate ca nu-l intelegi intotdeauna, chiar in clipa aceea.
Dar il intelegi mai apoi, impreuna cu echipa ta.

Astept vesti bune !!!

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta nu este un slogan ci un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (si este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Spor maxim!


Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site-ul Astro Mercur te invit in Grup Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. 

6 comentarii:

Anonim spunea...

Nu va suparati ca va intreb,ce tip de yoga practicati?

Astro Mercur spunea...

Nu ma supar si nu practic nici un tip de yoga. De fapt nici nu am studiat yoga sub nici o forma. Pur si simplu nu am simtit sa fac asta.

Anonim spunea...

Dupa cum vorbiti,as fi zis ca practicati o metoda de realizare de sine...oricum sunteti foarte evoluata spiritual dupa felul in care prezentati acet blogg.

Astro Mercur spunea...

Eu cred ca nu poti sa faci astrologie, adevarata, fara sa te preocupe "realizarea de sine" - dupa cum o numesti ...
Eu nu practic o metoda anume, ci incerc sa integrez tot ce mi se pare potrivit mie; iar evolutia spirituala reprezinta, pentru mine, sensul si scopul vietii, in mod constient, de cel putin 20 de ani :)

Nu stiu ce ar insemna "foarte evoluat spiritual" ... eu am inteles ca nu trebuie sa facem comparatii, pentru fiecare este important efortul propriu realizat, raportat ce maximul posibil de realizat la un anumit moment; nici rezultatul si nici maximul altcuiva nu are legatura cu efortul meu. Din momentul in care poti sa vezi lucrurile in felul acesta, atentia se focalizeaza mult mai usor pe scopul tau si astfel resursele sunt dirijate pe directia efortului necesar.

anca spunea...

In mintea ta exista doar Cererile tale. Cam așa spuneți la punctul 5. Adică sa formulez in minte ceea ce-mi doresc dar in formulare sa nu introduc nici o negație. Fac un exercițiu de imaginație: vreau masina x,sau îmi doresc un loc de munca mai bine plătit sau vreau sa câștig mai multi bani. La asta va referiți la punctul nr 5? Îmi vine in minte ca am citit undeva ca de fapt noi le avem pe toate,sau mai bine zis tot ce avem nevoie, trebuie doar sa le accesam( habar nu am cum). Si deci când cerem universului ceva, ii transmitem ca nu avem. Informația asta care oricum nu mi-e clara dar pt ca simt ca e adevarata ma blochează intr- o situație frustranta.Vreau sa ma eliberez de aceste bariere. Cum sa fac?

Astro Mercur spunea...

Multumim pentru comentariu.
In paranteza scrie (scopul tau) :)
Cererile re refera mai mult la ceea ce vreau sa materializez - poate ca ar fi potrivit sa adaptez pe ici pe colo ...
E adevarat ca avem tot, dar acest tot este sub forma de potential (energetic) pe care il materializam in functie de modul in care gandim si simtim - zic eu, dupa cum am inteles si experimentat.
Mai vorbim.