Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 2 februarie 2011

Luna noua - 3 februarie 2011


Luna Noua
01.-03.02.2011 – cum interactionam cu influentele astrale ?

Urmatoarea faza de Luna Noua se va produce pe 3 februarie la ora 04.32 dimineata. Soarele si Luna formeaza aspectul de conjunctie in semnul Varsatorului. Traim un moment de adevarata lansare sau relansare pe traiectoria aleasa de fiecare dintre noi. Locul din harta natala unde se plaseaza acest moment de Luna Noua reprezinta zona in care vom actiona in forta in urmatorul ciclu al lunii. Avand in vedere ca tot acum incepe si noul an chinezesc, al Iepurelui de Metal, putem spune ca actiunea se va derula pe intreg parcursul anului, pana la urmatorul an nou chinezesc, in diferite etape, de diferite vibratii energetice.

Momentul de Luna Noua este sustinut de planeta Marte care deja formeaza aspectul de conjunctie cu Soarele si vor mai colabora astfel pana spre sfarsitul lunii februarie. Prin urmare, daca ati ales directia de actiune si daca ati facut planul, acum este momentul de a face primul pas concret, incepand cu 4-5 februarie. Mai ales ca la o zi dupa faza de Luna Noua, planeta Mercur va intra in semnul Varsatorului iar palneta Venus va intra in aceeasi zi in semnul Capricornului – vom analiza aceste schimbari de registru vibrational la momentul respectiv.

Acum este bine sa intelegem ca  suntem intr-o perioada de mari schimbari. Mai avem timp pana la momentul de Luna Noua sa facem curatenie pe toate structurile, campurile si legaturile noastre energetice; sa eliberam tot ce nu se mai potriveste cu cel ce suntem acum – gandurile care ne impovareaza, obiceiurile care ne consuma resursele de orice tip fara sa ne si ajute sa progresam, atitudinea nepotrivita care ne separa de ceilalti si de oportunitatile cu care ne-am intalnit deja, dupa intrarea lui Jupiter in semnul Berbecului.

Climatul astral general isi concentraza acum influenta catre actiune si materializare. Ar fi potrivit sa ne aliniem efortul in sensul fluxurilor energetice si sa folosim constient acest pasaj astral care reprezinta de fapt drumul optim catre scopul propus.

La faza anterioara de Luna noua cand am avut parte si de eclipsa partiala de soare din 4 ianuarie, astrele ne-au ajutat sa ne lamurim interior si sa facem alegerile potrivite. Acum trecem la faza urmatoare si facem primii pasi pe drumul ales.

Daca vi se pare ca sunteti blocati, ca nu sunteti in armonie cu aceste ritmuri cosmice, acest  lucru poate insemna ca nu ati eliberat inca toate poverile de care nu mai aveti nevoie, sau ca nu ati avut curajul sa faceti alegerile necesare, ca nu v-ati impacat cu situatiile in care v-a asezat viata si ca, poate, nu ati iertat tot ce era de iertat. Inca mai puteti face asta, acum. De fapt in orice moment este potrivit sa ne eliberam de ceea ce nu mai functioneaza si sa alegem constient drumul pe care mergem. Momentul de Luna Noua doar ne ajuta sa facem acest lucru mai usor si sa obtinem o claritate a mintii si a inimii care sa ne orienteze mai bine catre ceea ce ne dorim.

Este important acum sa ne implicam in ceea ce am ales sa facem, cu toata convingerea si cu toata hotararea. Acum o luna am implementat intentia noastra in campul de potential energetic. Acum tiparul energetic isi incepe miscarea de translatie in realitatea noastra fizica. In masura in care acceptam oportunitatile si folosim instrumentele pe care le avem la dispozitie, concretizam actiunea in forma cea mai potrivita, de la cele mai simple gesturi cotidiene pana la pasii semnificativi in derularea programului nostru de viata.

Revenim asupra aspectului tensionat din planul sentimental, pe fondul caruia se produce faza de Luna Noua, intreg contextul astral avand ca fundal retrogradarea planetei Saturn in semnul Balantei. Asa cum am mai spus, Venus, impreuna cu Saturn, ne provoaca sa ne reevaluam orice tip de parteneriat, iar in echipa cu Neptun ne ajuta  sa ne asezam relatiile pe un alt nivel de intelegere si colaborare. Chiar daca acum logica noastra nu poate descifra cauza tuturor evenimentelor, pe masura ce acestea se vor transforma in experienta dobandita vom intelege ca totul se potriveste pentru binele nostru cel mai inalt. Astrele insa ne ofera si lectia dar si instrumentele cu care sa o depasim; ne transmit toata intelepciunea de care avem nevoie, precum si capacitatea de a intelege si de a manifesta iubirea mai mult decat in forma egoista. Este important insa sa acceptam si lectia si oportunitatea de a o invata, pentru a traversa aceasta perioada mai usor si cu folos.

Sa primim darul astrelor la aceasta faza de Luna Noua si sa-l folosim cu drag si cu inteleciune.

Aminteste-ti ca suntem energie in miscare intr-un ocean energetic infinit; cel mai bine ar fi sa avem in vedere “regulile de circulatie si legile de transformare” a energiei pentru ca astfel putem interactiona constient cu vibratiile cosmice si putem realiza transformarile cu randamentul optim : cu minim de costuri - suferinta, si profit maxim - multumire, implinire.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: