Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 15 octombrie 2016

Ce facem astazi? – 16 octombrie 2016




 Suntem la jumatatea ciclului Lunii Noi in semnul Balantei. Faza de Luna Plina a ciclului curent al fazelor Lunii, se formeaza duminica 16 octombrie la ora 07:23 cu Luna in semnul Berbecului, gradul 23.
Iesim deja din miezul unui timp in care ne-am confruntat cu alegeri transante.
Alegeri vom mai face, dar acum a fost un fel de testare a increderii in ceea ce simtim sa alegem.

Acest exercitiu al increderii si fermitatii s-a derulat intreg anul, a fost ca un fond de lucru pentru toate experientele pe care le-am construit. Putem relua firul experientelor si putem extrage intelesuri, putem reevalua si putem ajusta alegerile astfel incat, sa le nastem din starea de convingere ca, suntem generatorul rezultatelor noastre, ceea ce ar presupune ca avem incredere in procesul care ne conduce la rezultat, precum si in capacitatea noastra de a coopera, in proces.

Ar putea fi importanta aceasta claritate interioara acum, pentru ca este posibil ca energia acestor zile sa ne impinga inainte, dupa cum este potrivit pentru fiecare si, dupa cum se lasa fiecare sustinut, ajutat.

Suntem la jumatatea ciclului din care generam un mod nou de interactiune intre noi. Dincolo de ceea ce vedem noi in relatiile noastre, se deruleaza un proces de rezonanta in care, cei mai multi dintre noi sunt focalizati pe “a atrage” ceva anume (experiente, parteneri).
Daca abordam procesul (rezonanta), mutand focusarea de pe “atragere” pe raspandire, generam (noi) raspunsul mediului energetic. Raspandirea se produce continuu – emitem continuu, sub diferite forme. Raspunsul vine si el continuu. Ne-ar fi de folos sa dezvoltam constienta generarii. De la cele mai simple gesturi, pana la probleme “existentiale”.
Avand in vedere potentialul perioadei si, ma refer la posibilitatile ascensiunii, despre care nu avem date ci doar chemare si indrumare, pare mai eficace sa aleg si sa stiu ce emit, decat sa sper ca fac fata – daca nu chiar stiu, ca fac fata, ceea ce ar fi situatia care asigura sporul maxim. Dar, sa stiu ca stiu.

Uitati-va la stare si la ce faceti din starea aceea, la care va uitati. Starea noastra inclina balanta in procesul de materializare, poate chiar mai mult decat ceea ce facem. A modela starea poate fi exercitiul de baza al materializarii. Si asta facem, de fapt, traind ... materializam.

Toate acestea sunt lucruri pe care le stim si despre care vorbim mereu.
Ceea ce uitam insa, uneori, este faptul ca noi stabilim mersul lucrurilor - iar de foarte multe ori, reusim asta nu prin ceea ce alegem noi sa facem ci, prin ceea ce credem noi ca se intampla.
Si, aici ar putea fi cheia schimbarilor care ne cheama, sa credem mai mult in cine suntem si, sa construim din convingerea noastra, ceea ce ne-ar place sa se intample.
Dincolo de tot ce facem si traim, fiecare, chiar se poate derula marea schimbare, pentru care am facut noi marile noastre schimbari.




Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, de maine 16 octombrie, pana la faza de Luna Noua care se va forma pe 30 octombrie, in semnul Scorpion. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


 Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie.
Nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: