Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 30 octombrie 2016

Ce facem astazi? – Ciclul Lunii Noi in Scorpion.
 Suntem la inceputul noului ciclu al fazelor Lunii, pe care il incepem in aceasta seara (duminica 30 octombrie) cu Luna Noua in semnul Scorpionului - gradul 7,44.

Aceasta faza de Luna Noua poate deschide un ciclu de regenerare (renastere) prin raportarea la adevarul interior si la valoarea adevarata, cu adevarat importanta pentru fiecare.
Prin aspectele care se formeaza este accentuata reorientarea catre interior si deschiderea catre planurile subtile, observarea si folosirea intuitiei. Un timp foarte potrivit pentru exercitiul intuitiv, mai ales ca se formeaza conjunctia Neptun – Nod Sud in Pesti.

Intreaga luna noiembrie suntem sub influenta revenirii planetei Neptun in mers direct, din punctul de intalnire cu Nodul Sud in semnul Pesti. Iar faza de Luna Noua in Scorpion, ar putea declansa procesul de “descarcare de cunoastere”, simbolizat de acest aspect.
Stim ca ceea ce ne capteaza atentia, ne umple spatiul energetic si mai apoi si spatiul fizic (realitatea proprie). Prin urmare, ar fi potrivit sa lasam ideile referitoare la trecut-karma-deruta-deziluzie in pacea lor si, sa ne orientam aceasta resursa (poate una din cele mai importante resurse, pe care o avem la dispozitie) atentia, catre vibratia inalta a acestei energii, catre cunoastere, catre baza de date personala care, ne ofera tot ce ne este de folos acum, aici, in exercitiul oricarui moment.

Daca depasim barierele analizei logice si daca avem curaj sa privim dincolo de aparente, suntem stimulati si ajutati (de acest context astral) sa ne asumam potentialul intuitiv – care exista in fiecare dintre noi si, care este important sa-l antrenam si sa-l folosim.
Dezvoltarea perceptiei precum si a intuitiei, ne este de folos in valorificarea capacitatii de creatie, in eficientizarea materializarii.
De asemenea, dezvoltarea perceptiei si a intuitiei ne este de folos in accesarea si gestionarea indrumarii interioare. Aceasta la randul ei ne ajuta sa dobandim claritate si astfel, sa folosim intelepciunea pe care, fiecare a dobandit-o si pe care, fiecare dintre noi o dezvolta zi de zi.
Realizam astfel etape de transformare interioara si de regenerare, in momente cheie ale drumului nostru.

Acest ciclu al fazelor Lunii poate fi un astfel de timp, potrivit pentru a realiza o mai mica sau mai mare revolutie personala, fiecare conform graficului si drumului propriu.
Depasim acum un prag interior de crestere printr-o si mai mare deschidere catre lumile subtile. Efectele exterioare le vom vedea si mai clar in ciclul urmator, sau chioar mai repede.
Acest tip de energie se revarsa foarte rar – conjunctia anterioara Neptun-Nod Sud in Pesti a fost in anul 1532 cand, nici nu se descoperise planeta Neptun, ceea ce nu inseamna ca energia neptuniana nu ajungea la noi.

Prin urmare, chiar in acest ciclu, al Lunii Noi in Scorpion, interactionam cu o impletire a influentelor astrale care, cumva, conecteaza profunzimile omului cu culmile cunoasterii sufletului omului, intr-o colaborare lucrativa, constructiva, de recunoastere si de renastere.

Simultan realizam o maturizare afectiva. Incepem la Luna Noua un nou ciclu Venus-Saturn (conjunctia in Sagetator) si, inainte de Luna Noua urmatoare incepem un nou ciclu Venus-Pluton (conjunctia in Capricorn), ambele colaborari venusiene mediind axa nodurilor lunare (cu Neptun in conjunctie cu Nodul Sud – aspectul de fond al lunii noiembrie).
Se pare ca la finalul acestui ciclu ne asteapta rezultate frumoase.
Si vom avea deschiderea si disponibilitatea de a le percepe si intelege frumusetea.

Pana atunci si pana acolo, aceasta prima saptamana si primele trei zile sunt importante prin faptul ca se dezvolta conexiunea intuitiva – se reactiveaza si/sau reseteaza, dupa cum este cazul pentru fiecare.
Este important sa fim atenti, sa observam si sa preluam indrumarea, sa ne “logam” la baza de date, pentru a realiza transferul in conditii optime pe tot parcursul lunii si, in continuare.
Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 14 noiembrie, in semnul Taur. Pana la Luna Plina suntem in energia de crestere, dezvoltare, potrivita pentru a (re)lansa idei, planuri, relatii,actiuni, pentru a actiona in sensul “cresterii”, in acel domeniu de viata care gazduieste gradul Lunii Noi pe harta natala.Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !
 Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)


Niciun comentariu: