Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 9 noiembrie 2016

Ce facem astazi? – 9 noiembrie 2016


Crestem frumos - www.astromercur.ro

Suntem in faza de crestere a Lunii, in ciclul Lunii Noi din Scorpion, un ciclu al deschiderii catre planurile subtile, observarea si folosirea intuitiei – pentru cei care sunt interesati de un astfel de potential.

Iar saptamana aceasta avem doua momente care stimuleaza si sustin aceasta deschidere : astazi, miercuri 9 noiembrie si sambata-duminica 12-13 noiembrie, momente care se deruleaza in contextul energetic al portalului 11:11.
Exercitiul continua si dupa Luna Plina.

Va reamintesc ideea de a exersa “pluta” energetica.
Astazi este una din acele zile in care observarea realitatii ne poate oferi intelesuri de mare folos. Dar observarea se face in stare neutra. Iar neutralitatea o construim, constient, prin modelarea starii si atitudinii.
Balansul emotional este normal si, ne ofera tocmai conditiile exercitiului – de observare a starii interioare si de modelare a atitudinii, de construire a “plutei” energetice.  Din relaxarea si echilibrul plutei, observam realitatea cu claritate maxima.

Astfel ca, balansul emotional (daca apare) ne arata ca suntem deja in exercitiu. Si, daca suntem acolo, treaba noastra ar fi sa-l rezolvam – observam, ne adaptam si modelam atitudinea.
Luptandu-ne cu exercitiul, il complicam :)   pentru ca scopul este rezolvarea, si nu a castiga lupta.

Zilele acestea este posibil ca aceasta tendinta de lupta-revolta-respingere sa fie mai puternica. Deci si mai vizibila si, mai usor de abordat, in sensul transformarii pe care o avem, fiecare de facut.
Revenim la ideea “plutei” energetice, stare din care observam si ne mobilizam cu spor maxim. Este starea din care si in care, construim realitatea, in Lumea Noua.


Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 14 noiembrie, in semnul Taur. Pana la Luna Plina suntem in energia de crestere, dezvoltare, potrivita pentru a (re)lansa idei, planuri, relatii,actiuni, pentru a actiona in sensul “cresterii”, in acel domeniu de viata care gazduieste gradul Lunii Noi pe harta natala (8 Scorpion). Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: