Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

Servicii astrologice

Consiliere individuala, de grup (online), ateliere (la sala, online si in varianta audio/ video), evenimente astrologice, simpozion astrologie.

PARTICIPARE  ÎN  GRUPUL  DE  LUCRU
18 lei/ luna,
98 lei/ 6 luni,
198 lei/ 1 an si, o consultatie scurta gratuita (vezi mai jos), stabilita pe baza de programare.

Membrii Grupului Astro Mercur beneficiaza de o reducere de 15% pentru orice analiza astrologica comandata in perioada de timp in care fac parte din grup, daca aleg participarea pentru cel putin trei luni.

Participarea la activitatea Grupului Astro Mercur se poate face si prin schimbul de servicii.
Elevii, somerii si pensionarii beneficiaza de reducerea de 50% pentru inscrierea in Grup Astro Mercur. Elevii pot participa la activitatea grupului numai cu acordul parintilor.

Scopul nostru este de a dezvolta constienta materializarii.
Folosim timpul si contextul energetic, pentru a colabora constient cu fluxul sincronicitatilor.
Pornind de la contextul astral valabil pe termen lung, ne adaptam continuu la nuantele energetice care se activeaza pe termen scurt.
Ne deschidem astfel,  catre potentialul disponibil fiecaruia dintre noi si, participam din ce in ce mai constient in procesul de materializare a potentialului.

Modul de lucru :

Membrii Grupului Astro Mercur primesc saptamanal un buletin energetic al dinamicii astrale, transpus intr-un mod de lucru care, poate fi adaptat de fiecare participant la experientele de viata personale.
Am ales sa transmit aceste buletine in ritmul ciclului fazelor Lunii – la Luna Noua, la prima cuadratura Soare-Luna, la Luna Plina, la a doua cuadratura Soare-Luna. In acest fel realizam raportarea si adaptarea la ritmurile naturii.

Sunt transmise indrumari privind adaptarea la curgerea energiilor, un mod de lucru cu planul mental, emotional si/sau sentimental, pentru a folosi dinamica energetica a perioadei respective, constient, in derularea experientelor proprii de viata.

Fiecare membru alege cum foloseste aceste indrumari, in functie de programul propriu de viata.

La fazele de Luna Noua transmit un material audio in care prezint felul in care inteleg eu ca suntem sustinuti si stimulati energetic pe parcursul ciclului urmator. De asemenea, raspund la intrebari legate de modul de lucru, de potentialul perioadei sau de orice alt subiect care ne-ar putea ajuta in evolutia personala si de grup.

Intre buletine, ne intalnim online in grupul Facebook al Grupului Astro Mercur, o ora, timp in care raspund la intrebarile membrilor, legate de lucrul cu algoritmi si de procesul de interactiune energetica, prin care materializam realitatea noastra, a fiecaruia precum si spatiul comun de experienta de viata.

Vi se aloca un cont de utilizator, in baza caruia va conectati cu platforma Grupului Astro Mercur, unde gasiti toate materialele audio si scrise, arhivate, transmise de la infiintarea grupului (din decembrie 2013). Buletinele si materialele audio sunt arhivate iar membrii grupului au acces la aceasta arhiva, in perioada valabilitatii contului alocat.

Membrii grupului pot adresa in cadrul sectiunii “FORUM” de pe site, intrebari cu privire la materialele primite, precum si cu privire la modul de lucru, la care se va raspunde zilnic .

Poti participa la activitatea acestui grup de “lucru cu  sine”, pe termen scurt, mediu sau pe termen lung, in functie de alegerea ta.

Daca vrei sa lucrezi cu tine, sa-ti folosesti din plin resursele personale, precum si oportunitatile cu care te intalnesti, aceasta forma de consiliere te poate ajuta sa faci asta mai frumos si cu mai mult spor.

Exista “Grup Astro Mercur” in reteaua facebook din care fac parte doar membrii grupului, pe perioada de valabilitate a contului de utilizator. Adaugarea la grupul facebook se face numai la solicitarea membrilor.


ANALIZA  ASTROLOGICA  PERSONALIZATA  200 lei – consultatie, 90 min. (170 lei pentru membrii Grup Astro Mercur).

Consultatia se programeaza la primirea datelor personale (data, ora si locul nasterii) si se achita pana la termenul stabilit pentru discutie.
Discutia se deruleaza on-line sau prin telefon, dupa efectuarea platii si, se inregistreaza. Veti primi prin e-mail link catre fisierul audio, care poate fi salvat si reascultat dupa cum doriti.
In cadrul consultatiei se analizeaza orice subiect dorit, pornind de la potentialul hartii natale, posibilitatile de valorificare in cursul anului curent (intre aniversari),  se discuta in vederea lamuririi principalelor preocupari ale solicitantului, se poate stabili un mod de lucru sau un program personalizat, pentru a depasi diferite situatii sau pentru a dezvolta un plan de lucru.

Consultatia reprezinta un mini-antrenament de crestere personala.
Analizam modul in care este stimulata harta natala, pe termen lung precum si pe termen scurt.

Daca apare nevoia unor clarificari suplimentare se poate programa o a doua discutie, on-line sau prin telefon, cu o durata de 30 min/ 50 lei, in urmatoarele trei saptamani dupa consultatie.

Dupa consultatia initiala se poate continua consilierea in varianta “ABONAMENT”, sau se poate reveni pentru o astfel de colaborare, in primele sase luni dupa consultatia initiala.

Membrii grupului Astro Mercur beneficiaza de reducerea de 15%, pentru perioada in  care fac parte din grup.


 ABONAMENT - CONSILIERE  ASTROLOGICA  PERSONALIZATA  150 lei/ luna, (128 lei pentru membrii Grup Astro Mercur) consta  in :

CONSULTATIE  – o ora/lunar, pentru o perioada minima de trei luni.
Se analizeaza potentialul intervalului, posibilitati de valorificare a potentialului, precum si un mod de lucru personalizat privind folosirea intervalului si optimizarea activitatilor, in functie de intentiile clientului.


La solicitarea clientului, se pot derula mai multe intalniri (telefonic si/sau on-line) in cadrul abonamentului.
Consultatie suplimetara – jumatate de ora : 50 lei;  dar nu mai mult de doua discutii, intre doua sedinte lunare [pentru ca, de fapt, invatam sa ne descurcam singuri :)].

Consilierea se face on-line sau prin telefon.
Abonamentul este disponibil ca mod de lucru, dupa realizarea unei consultatii initiale (vezi mai sus).
Pot accesa acest mod de consiliere toti cei care au comandat o analiza personalizata, in cele patru luni anterioare solicitarii.

Plata abonamentului se face trimestrial – 450 lei/la inceputul fiecarui trimestru (pentru trei luni de lucru). In anumite situatii, la solicitarea clientului, se accepta plata lunara.
Pentru plata integrala pentru un an de abonament, se acorda o reducere de 10%.
Membrii grupului Astro Mercur beneficiaza de reducerea de 15%, pentru perioada in  care fac parte din grup.

 Formular ComandaANALIZA  ASTROLOGICA  PERSONALIZATA  SCURTA   100 lei – consultatie, ( 85 lei pentru membrii Grup Astro Mercur) consta  in :

SEDINTA – 30 min/se programeaza la primirea datelor personale.
Consultatia se face on-line sau prin telefon, dupa efectuarea platii. 
Se abordeaza o intrebare punctuala a solicitantului.

 Formular ComandaANALIZA  COMPATIBILITATE    275 lei – consultatie, (234 lei pentru membrii Grup Astro Mercur) consta  in :

SEDINTA – 90 min/se programeaza la primirea datelor personale.
Consultatia se face on-line sau prin telefon, dupa efectuarea platii
Se abordeaza inclusiv compatibilitatea karmica precum si modul in care este stimulat programul de viata de contextul astral al momentului, pentru fiecare dintre cele doua persoane analizate.

Formular comanda


 CONSILIERE ASTROLOGICA PENTRU ABSOLVENTII DE LICEU   150 lei – consultatie (128 lei pentru membrii Grup Astro Mercur).

Acest tip de consiliere este particularizat pentru absolventii de liceu, la pretul de 150 lei, fata de pretul unei consultatii obisnuite (200 lei) 
Avem in vedere :
-orientarea profesionala,
-pregatirea pentru examen,
-pregatirea pentru sustinerea examenului.

Consultatia se face on-line.
Se analizeaza :
-          Resursele personale.
-          Tipul de efort personal necesar pentru realizarea planului de viata.
-          Posibile variante de activitati profesionale, pornind de la alegerile personale.
-          Abordarea perioadei de pregatire a examenelor, in contextul astral actual, raportat la potentialul hartii natale.
-          Abordarea examenelor.

 Formular Comanda


ATELIERE ASTRO MERCUR 

      Atelierele Astro Mercur sunt o formă de antrenament personal, prin care creștem, folosind conștient cunoașterea la care avem acces. 

Ciclul Fazelor Lunii 50 lei – Atelierul are loc la fiecare fază de Lună Nouă, deocamdată online, sau în varianta video și, urmărim desfășurarea contextului astral, astfel încât, să ne adaptăm potențialului disponibil.


Ateliere de practică astrologică - au loc live online, în formatul scurt de 2-3 ore, 50 lei, sau în formatul lung de 10-15 zile, 150 lei. Atelierele din ultimii doi ani sunt disponibile în varianta video, prin Formularul de comandă.

Formular Comanda
 ASTRO ANTRENAMENT  200 lei – consultatie, 90 min (170 lei pentru membrii Grup Astro Mercur).

Consultatia se adreseaza celor care studiaza astrologia, intr-o forma organizata sau in mod autodidact si reprezinta un sprijin in lamurirea unor chestiuni teoretice si practice, printr-o abordare practica pe subiectul dorit de analizat.
Programarea se face la primirea datelor personale (data, ora si locul nasterii) precum si a subiectului de discutat si, se achita pana la termenul stabilit pentru discutie.
Consultatia se deruleaza on-line sau prin telefon.
Gânduri printre rânduri, vol.1

Exerciții și îndemnuri pentru creșterea personală, extrase din practica astrologică.
200 pag, format A5, pret : 28 lei

Livrarea se face prin poștă sau curierat, cu plata in cont/ ramburs/ plus taxe de expediere.
Livrare gratuită în Iași.

O prezentare a cărții poate fi văzută aici: 

Pentru toţi copiii, deci şi pentru tine, cel care citeşti acum aceste rânduri.
O carte potrivită și pentru parinții copiilor care o vor primi în dar :)
24 pag color; carton lucios format A5, pret : 11 lei

Livrarea se face prin poștă sau curierat, cu plata in cont sau ramburs  plus taxe de expediere.
Pentru comenzi de minim 10 exemplare nu se percep taxe de expediere.
Bucurați-vă cu o lectură placută!


Ma bucur de fiecare intalnire, cu fiecare omulet, care alege sa lucram impreuna.
Anca Tăutu
Astro Mercur


Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu: