Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste influente, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste influente ale momentului interactioneaza cu aspectele din tema natala.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat va apartine si nu poate nimeni sa-l “prezica” din moment ce voi il determinati.


Servicii astrologice

Consiliere individuala, de grup (online), ateliere (la sala si in varianta audio).PARTICIPARE  IN  GRUPUL  DE  LUCRU - 17 lei / luna, sau 188 lei/ 1 an si o consultatie gratuita de o ora, stabilita pe baza de programare.

Participarea consta  in :
Includerea in grupul de lucru Astro Mercur.

Ca membru al acestui grup, vi se aloca un cont de utilizator, in baza caruia va conectati cu platforma grupului Astro Mercur, unde gasiti toate materialele audio si scrise, arhivate, de la infiintarea grupului (decembrie 2013).

De asemenea aveti acces la Forum (unde se discuta pe marginea materialelor grupului), precum si la camera de conferinte - conferintele sunt  anuntate, in fiecare luna, inainte de faza de Luna Noua.

Puteti participa la activitatea acestui grup de “lucru cu  sine”, pe termen scurt, mediu sau pe termen lung, in functie de alegerea dumneavoastra.
In cadrul grupului ne propunem sa folosim constructiv contextul astral.
Elevii, somerii si pensionarii beneficiaza de reducerea de 50% pentru inscrierea in Grup Astro Mercur.
Participarea la activitatea Grupului se poate face si prin schimbul de servicii.

Daca vrei sa lucrezi cu tine, sa-ti folosesti din plin resursele personale, precum si oportunitatile cu care te intalnesti, aceasta forma de consiliere te poate ajuta sa faci asta mai frumos si cu mai mult spor.


Modul de lucru :

Membrii grupului de lucru primesc saptamanal un buletin energetic al influentelor astrale transpus in mod de lucru adaptabil experientelor de viata personale. Vor fi transmise indrumari privind adaptarea la curgerea energiilor, un mod de lucru cu planul mental, emotional si/sau sentimental, pentru a folosi influentele energetice ale perioadei respective, constient, in derularea experientelor proprii de viata. Fiecare membru alege cum foloseste aceste indrumari, in functie de programul propriu de viata.

Membrii grupului de lucru vor putea participa la conferinte lunare in formatul “intrebari si raspunsuri” in cadrul carora vor putea pune/transmite intrebari legate de modul de lucru, de influentele perioadei sau de orice alt subiect care ne-ar putea ajuta in evolutia personala si de grup. In cadrul conferintelor este prezentata si dinamica astrala a perioadei urmatoare, pe parcursul ciclului Lunar curent.

Conferintele sunt arhivate iar membrii grupului de lucru au acces la aceasta arhiva.

Membrii grupului de lucru pot adresa in cadrul sectiunii “FORUM” de pe site, intrebari cu privire la materialele primite, precum si cu privire la modul de lucru, la care se va raspunde zilnic .

Membrii grupului de lucru vor avea o reducere de 15% pentru orice serviciu astrologic comandat in perioada de timp in care fac parte din grup.


Exista grupul din reteaua facebook din care fac parte doar membrii grupului Astro Mercur, pe perioada de valabilitate a contului de utilizator. Adaugarea la grupul facebook se face numai la solicitarea membrilor.ANALIZA  ASTROLOGICA  PERSONALIZATA  200 lei – consultatie, 90 min. (170 lei pentru membrii Grup Astro Mercur).

Consultatia se programeaza la primirea datelor personale (data, ora si locul nasterii) si se achita pana la termenul stabilit pentru discutie.
Consultatia se deruleaza on-line, prin telefon, fata in fata.
Se analizeaza orice subiect, pornind de la potentialul hartii natale,
posibilitatile de valorificare in cursul anului curent (intre aniversari),  se discuta in vederea lamuririi principalelor preocupari ale solicitantului, se poate stabili un mod de lucru sau un program optimizat, pentru a depasi diferite situatii sau pentru a dezvolta un plan de lucru.
Analiza de compatibilitate, inclusiv compatibilitatea karmica, 

Daca apare nevoia unor clarificari suplimentare se poate programa o a doua discutie, on-line sau prin telefon, cu o durata de 30 min/ 50 lei.

Dupa consultatia initiala se poate continua consilierea in varianta “ABONAMENT”, sau se poate reveni oricand pentru o astfel de colaborare.
Membrii grupului Astro Mercur beneficiaza de reducerea de 15%, pentru perioada in  care fac parte din grup.

 Formular Comanda ABONAMENT - CONSILIERE  ASTROLOGICA  PERSONALIZATA  135 lei / luna, (115 lei pentru membrii Grup Astro Mercur) consta  in :

CONSULTATIE  – o ora/lunar, pentru o perioada minima de trei luni.
Se analizeaza potentialul intervalului, posibilitati de valorificare a potentialului, precum si un mod de lucru personalizat privind folosirea intervalului si optimizarea activitatilor, in functie de intentiile clientului.

INTRE  SEDINTE :
- corespondenta e-mail : 3 mesaje, pentru o eventuala clarificare a informatiilor sau pentru optimizarea modului de lucru- se va primi raspuns in termen de 24 de ore.
- la solicitarea clientului, se pot derula mai multe intalniri (telefonic si/sau on-line) in cadrul abonamentului.
Consultatie – jumatate de ora : 50 lei;  dar nu mai mult de trei discutii, intre doua sedinte lunare [pentru ca, de fapt, invatam sa ne descurcam singuri :)].

Consilierea se face on-line sau prin telefon.
Abonamentul este disponibil ca mod de lucru, dupa realizarea unei consultatii initiale (vezi mai sus).

Pot accesa acest mod de consiliere toti cei care au comandat deja cel putin o analiza personalizata, indiferent cand s-a derulat aceasta discutie.

Plata abonamentului se face trimestrial – 405 lei/la inceputul fiecarui trimestru (pentru trei luni de lucru).
In cazuri speciale, la solicitarea clientului, se accepta plata lunara.
Pentru plata integrala pentru un an de abonament, se acorda o reducere de 10%.
Membrii grupului Astro Mercur beneficiaza de reducerea de 15%, pentru perioada in  care fac parte din grup.

 Formular ComandaANALIZA  ASTROLOGICA  PERSONALIZATA  SCURTA   70 lei – consultatie, ( 60 lei pentru membrii Grup Astro Mercur) consta  in :

SEDINTA – 30 min/se programeaza la primirea datelor personale.
Consultatia se face on-line sau prin telefon. 
Se abordeaza o intrebare punctuala a solicitantului.

 Formular ComandaANALIZA  COMPATIBILITATE    200 lei – consultatie, (170 lei pentru membrii Grup Astro Mercur) consta  in :

SEDINTA – 90 min/se programeaza la primirea datelor personale.
Consultatia se face on-line sau prin telefon. 
Se abordeaza inclusiv compatibilitatea karmica precum si modul in care este stimulat programul de viata de contextul astral al momentului, pentru fiecare dintre cele doua persoane analizate. CONSILIERE ASTROLOGICA PENTRU ABSOLVENTII DE LICEU  - 150 lei – consultatie (128 lei pentru membrii Grup Astro Mercur).

Acest tip de consiliere este particularizat pentru absolventii de liceu, la pretul de 150 lei, fata de pretul unei consultatii obisnuite (200 lei) 

Avem in vedere :
-orientarea profesionala,
-pregatirea pentru examen,
-sustinerea examenului.

Consultatia se face fata in fata sau on-line.
Se analizeaza :
-          Resursele personale.
-          Tipul de efort personal necesar pentru realizarea planului de viata.
-          Posibile variante de activitati profesionale, pornind de la alegerile personale.
-          Abordarea perioadei de pregatire a examenelor, in contextul astral actual, raportat la potentialul hartii natale.
-          Abordarea examenelor.

 Formular Comanda    ATELIERUL ASTRO MERCUR - varianta audio

Varianta audio a Atelierului Astro Mercur este disponibila pentru cei care nu se potrivesc in program, sau pentru cei care nu sunt din Iasi.
Inregistrarea audio a atelierului este neprelucratasi, la fel cum se lucreaza si la sala unde, fiecare participant urmareste pe harta proprie mecanismul influentelor astrale. Atelierul este astfel construit incat participantii pot prelua informatia chiar daca nu au cunostinte de teorie astrologica. De fapt, atelierul Astro Mercur se adreseaza mai ales celor care nu au studiat astrologia.
Fisierul cu inregistrarea fiecarei intalniri va fi incarcat in seara atelierului.

Pretul variantei audio este 35 lei (30 lei pentru membrii Grup Astro Mercur).
Alte detalii, inclusiv promotia "pachet atelier", sunt aici.

 ASTRO ANTRENAMENT  150 lei – consultatie, 90 min (128 lei pentru membrii Grup Astro Mercur).

Consultatia se adreseaza celor care studiaza astrologia, intr-o forma organizata sau in mod autodidact si reprezinta un sprijin in lamurirea unor chestiuni teoretice si practice, printr-o abordare practica pe subiectul dorit de analizat. Se discuta pe harta natala sau pe orice harta/ subiect de analizat.
Programarea se face la primirea datelor personale (data, ora si locul nasterii) precum si a subiectului de discutat si, se achita pana la termenul stabilit pentru discutie.
Consultatia se deruleaza fata in fata, on-line sau prin telefon.
 CADOUL  ASTROLOGIC

Astro Mercur ofera in fiecare luna calendaristica o promotie, celor care aleg sa faca un cadou astrologic.
Ofera in dar o consultatie astrologica si, primesti la randul tau un dar, care, in fiecare luna va fi altul.
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner
Trimiteți un comentariu

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner