Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 26 martie 2021

”Gânduri printre rânduri” volumul 1




”Gânduri printre rânduri” -
 Exerciții și îndemnuri pentru creșterea personală, extrase din practica astrologică.


Transmit ”Gânduri printre rânduri” către toți cei care le caută. 
Și celor care știu că le caută, precum și celor care nu știu, încă.
Mulțumesc tuturor celor care le-au ales.

Cartea poate fi comandată aici:
https://docs.google.com/forms/d/1XHJkblZx6QnRHjfHcBK3JHM9NCVaM9RajWqBVOUoQrc/edit?usp=sharing

O prezentare a cărții poate fi văzută aici:https://www.facebook.com/ana.tautu/videos/3987715797961495/

Ideea acestei cărți s-a nascut acum zece ani. De fapt atunci s-a nascut ideea altei cărți, sau, a unei cărți intr-o altă vizine. Între timp, trăind, am ajuns la înțelesuri care au transformat viziunea mea precum și ideea mesajului din carte.
Am trecut în toți acești ani și prin testul cu care probabil că se întâlnesc unii dintre cei care primesc îndemnul de a scrie, în această zonă, a cercetării interioare. Simultan cu îndemnul apare și întrebarea: ”Ce pot spune eu în plus față de ce s-a spus deja? ”. La un moment dat am înțeles ca nu este vorba despre a spune ceva nou neapărat ci, despre a spune altfel, pentru cei care caută explicații și îndemnuri, transmise în maniera în care poți tu să le oferi.

Și, în acest exercițiu, un rol important l-a avut prietena mea Gabriela (stabilită în Canada) care, mi-a spus chiar la începutul căutărilor mele următorul lucru: ”Ceea ce vei scrie tu, va fi dialogul tău cu Lumea.” Gândul acesta s-a tot răsucit în mintea mea. Am înțeles că, fiind dialogul meu cu Lumea numai eu îl pot construi. Și, am mai înțeles că este vorba despre dialog.

Cartea a tot așteptat să-și capete forma.
Am observat peste ani, că tot ce am scris pe blogul Astro Mercur a avut mereu o nuanță de ”mesaj”, mereu am avut (inconștient la început) preocuparea de a transmite informația astfel încât să nască întrebările potrivite fiecăruia, în mintea celor care citesc. Și, astfel, să-și găsească și răspunsurile potrivite.

În decembrie 2013 am lansat Grupul Astro Mercur, prin care, mi-am propus să ofer susținere în procesul de creștere al omulețului. Modul de lucru este o curgere continuă și, urmărește dinamica contextului astral. Se poate lucra pe termen scurt sau pe termen lung, se poate reveni oricând.
În acest exercițiu au curs multe conștientizări, pe care, le-am transmis mai departe, într-o ghidare continuă în procesul materializării.

Astfel că, am fost inspirată să extrag informația de tip ”mesaj” din materialele transmise în Grup, și să o organizez cumva, să o transmit pe mai multe direcții. Apoi am făcut același lucru cu materialele transmise pe blog.
Pentru acest volum, am reluat mai puțin de un sfert din tot ce am transmis până acum. Urmează să parcurg și restul materialelor, să extrag mesajele și să le adun în volumele următoare.

Știu că pot fi de folos, aceste mesaje.
Și mă bucur pentru toate conștientizările pe care le vor declanșa.
Și, mă bucur pentru rezultatele voastre.

La nivel planetar, am trăit în ultimii cincisprezece ani, o experiență a destructurării. Încă mai demontăm concepte și structuri ruginite. Urmează să reconstruim, societatea, relaționarea, educația, spiritualitatea. Viața pe planeta Pământ. Altfel decât știm noi acum să trăim.
Deja a început reconstrucția, însă nu se vede, încă.
Se vede la nivel individual, pe alocuri, prin oamenii care fac alegeri curajoase, pentru că, s-au trezit și încep să privească altfel în jur.

Anul acesta (2021) este vorba despre a alege Lumea Nouă. Și, pentru aceasta, este important să recunoaștem că Lumea nu mai funcționează cum credeam noi, presupunând că a fost vreodată cum credeam noi că este.
Anul viitor (2022) putem descoperi sensul spiritualității, la scară largă, mai ales dacă alegem Lumea Nouă între timp.
Peste încă un an (2023, 2024) putem descoperi un sens nou al valorii și, putem începe să construim altfel, societatea și viața noastră, împreună.
Iar mai apoi, în 2025, recunoaștem noul nivel spiritual pe care, îl decoperă între timp, din ce în ce mai mulți omuleți.

Începând cu anul 2020, am intrat într-o înlănțuire de închidere/deschidere de cicluri planetare. Putem considera perioada 2020-2026 ca o mare trecere între etape largi de timp, între niveluri de conștiență.

La nivel individual, devine importantă deschiderea minții, transformarea gândirii, ca să vedem toate aceste posibilități, ca să le folosim, ca să recunoaștem noul nivel de manifestare, în Lumea Nouă.

Pe acest fond astral, rezultatele fiecăruia dintre noi ajută efortul comun. Și, astrologia ne ajută să înțelegem care este efortul necesar precum și care ar fi ritmul potrivit pentru a face acel efort.

Este important să înțelegem că astrologia nu este numai un instrument folosit în realizarea previziunilor, așa cum mult prea simplist o percep foarte mulți oameni.
Foarte mulți oameni așteaptă de la astrolog informații clare și precise. Și mulți astrologi le și oferă. Cele mai multe întrebări sunt însă în mod nepotrivit formulate. De ce? Pentru că transferă responsabilitatea deciziei de la cel care întreabă către cel care răspunde. Dacă acesta răspunde așa cum se așteaptă cel care întreabă.

Astrologia, abordată cu seriozitate și responsabilitate, este instrumentul care ne arată sensul procesului evolutiv, individual și de grup, lecțiile de învățat și căile potrivite pentru fiecare.
Așadar, întrebarea potrivita conține decizia luată deja, precum și motivația. 
Întrebarea caută calea și mijloacele potrivite pentru atingerea scopului.

Astrologia trece ea însăși printr-un proces de extindere și dezvoltare a simbolismului pe care se bazează această cunoaștere, către niveluri vibraționale superioare. Este posibil să pătrundem noi înțelesuri și să valorificăm o cale nouă de manifestare a cunoașterii astrologice, care să împletească din ce în ce mai intim simbolismul cu procesul intuitiv.

Astfel că, este important ca utilizatorul de informație astrologică, să devină conștient de valoarea întrebării sale, precum și de cum anume poate folosi răspunsul pe care îl primește.

”Gânduri printre rânduri” este o rubrică pe site-ul Astro Mercur, prin care am început să transmit câte un mesaj, pe măsură ce le adunam ca să le organizez în această formă. 
De adunat, le tot adun de vreo trei ani.
Și, am preluat titlul acesta pentru cartea care, în sfărșit, și-a întregit forma.

Astrologia a fost instrumentul de bază în tot acest exercițiu al creșterii, prin ghidarea pe care am primit-o și, pe care am transmis-o mai departe. Am urmărit contextul astral și, am observat experiențele de viață, fiind prezenți, conștienți, ajustându-ne, bucurându-ne, mobilizându-ne.

Aici nu sunt explicații astrologice, sunt doar înțelesuri pe care le-am descoperit și, pe care le-am folosit, trăind conștient contextul astrologic, folosindu-l.
Pornind de la contextul astral, organizăm gândul, așezăm starea și materializăm.

În carte sunt prezentate fragmente din materialele transmise în Grup Astro Mercur, care funcționează din decembrie 2013.

Modul de lucru în grup susține creșterea personală, prin dezvoltarea conștienței materializării, prin interacțiune energetică conștientă, organizând energia prin algoritmi.

Grup Astro Mercur, își desfășoară activitatea on-line.
Vă invităm sa dezvoltați conștiența materializării.

Experimentăm interacțiunea energetică conștientă.
Exersăm organizarea energiei prin algoritmi.

Folosim constructiv contextul astral.
Participăm astfel activ și conștient la construirea experiențelor de viață.
Fiecare membru al grupului alege cum foloseste acest mod de lucru, in functie de programul propriu de viata.
Nu trebuie să știi neapărat astrologie pentru a participa la activitatea grupului. Dar poți să-ți formezi o cultură generală astrologică folosind grupul Astro Mercur.
Elevii, șomerii și pensionarii beneficiază de o reducere de 50% pentru înscrierea în Grup.
Participarea la activitatea Grupului Astro Mercur se poate face și prin schimbul de servicii.

Detalii despre activitatea grupului :

http://astromercur.blogspot.ro/p/servicii-astrologice.html 

Înscrierea în grup se face prin formularul următor:

https://docs.google.com/forms/d/1TahJA0PjCd5D-UhgDkdLetHLZPOTcLzJvTv7BoblGBU/edit?usp=sharing

Cu drag, lectură cu folos.



Niciun comentariu: