Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 29 ianuarie 2010

Despre astrologie - definitii povestite

Astrologii definesc astrologia ca fiind o stiinta mentala, cu o mare aplicabilitate practica, adaptata personalitatii unice a fiecarui individ.

Putem considera astrologia ca fiind cea mai veche stiinta apărută pe Pământ. Ea "functionează" de multe mii de ani, chiar dacă, putini au fost oamenii care au privit-o, sau abordat-o, cu respectul şi încrederea potrivită

Astrologia utilizează în primul rând, poziţia astrelor din sistemul nostru solar în raport cu poziţia Pământului. Doar pentru că oamenii nu au putut încă "atinge" aceste astre, şi nici "influenţele" lor, nu înseamnă că aceste influenţe nu există sau că principiile astrologiei nu funcţionează.

Tema natală reprezintă harta cerului la momentul naşterii unei persoane, a unei naţiuni, a unei afaceri sau a oricărui subiect al cărui potenţial dorim să-l descifrăm.

Poziţia corpurilor cereşti faţă de Pămant, în acel moment, precum si poziţia lor în semnele zodiacale, unele faţa de altele, determină anumite influenţe astrale asupra structurilor energetice ale omului.

Momentul naşterii este ales foarte precis, astfel încât sa primim, exact acele influenţe planetare – „pozitive” şi „negative” - necesare şi suficiente pentru a ne învaţa lecţiile pe care ni le-am propus în această viaţă. Altfel spus, ne nastem cu o zestre astrala, care, pe parcursul vietii, se transforma in talente, carente precum si in tendinte comportamentale.

Sarcina noastra, a omului in plin proces de evolutie, este sa ne dezvoltam talentele in mod constructiv, sa folosim punctele forte pentru a transforma punctele slabe si pentru a corecta tendintele distructive.

Prin studiul, înţelegerea şi aplicarea cunoasterii astrologice în viaţa noastra, ne putem apropia foarte mult de cauzalitatea fenomenelor şi a evenimentelor. Astfel, reuşim să generam în propriul viitor, efecte benefice, constructive.

Analiza astrologica ne oferă, fiecăruia, calea potrivită de a acţiona asupra cauzei problemelor cu care ne confruntam, utilizând în mod optim propriul liber arbitru (dreptul de a alege), astfel încât efectul deciziilor şi faptelor noastre să fie cât mai benefic.

Viaţa noastră terestră, se înscrie în anumite limite de predestinare, in functie de natura lectiilor pe care ne-am propus sa le invatam. Predispoziţiile astrologice, ne ajuta sau ne incurca, dupa cum înţelegem să ne utilizăm liberul arbitru, dar se manifestă intotdeauna constructiv, in sensul binelui nostru cel mai inalt.

Putem deveni ceea ce ne dorim sa fim si asta nu printr-un autocontrol riguros, neaparat, ci prin intelegerea celui ce suntem, prin intelegerea tendintelor de manifestare pe care le avem.

Dar primul pas este sa ne deschidem mintea si sufletul si sa acceptam ca fiind posibile si alte adevaruri in afara celor pe care le putem demonstra noi insine.

Niciun comentariu: