Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 31 martie 2021

Luna Nouă în Berbec - Atelier Astro Mercur


Atelierul Astro Mercur dedicat ciclului fazelor Lunii se desfășoară pe două secțiuni – o întâlnire pentru începători și pentru cei care nu au cunoștințe de astrologie precum și, o altă întâlnire pentru cei care se pot orienta deja pe harta natală și care, au minime cunostințe de teorie astrologică.
Ambele ateliere au aceeași tematică, cu abordare diferită și, se derulează online.
Spațiul virtual în care se va desfășura atelierul va rămâne deschis pentru toți participanții, pentru întrebări, discuții, completări ulterioare-atât pentru cei care au participat în direct, cât și pentru cei care vor alege varianta video.

Următoarele două întâlniri sunt dedicate ciclului Lunii Noi în Berbec și, vor avea loc, astfel:
-pe 8 aprilie de la ora 18:00 va avea loc întâlnirea pentru avansați.
-pe 12 aprilie de la ora 18:00 va avea loc întâlnirea pentru începători.

Urmează un ciclu al fazelor Lunii dinamic,care ne aduce o nouă fază de desțelenire,sau de susținere a mișcării, pentru cei care s-au desțelenit deja.
Faza de Lună Nouă va fi pe 12 aprilie (în cuadratură cu Pluton).
Faza de Luna Plină cu Luna în Scorpion va fi pe 27 aprilie, cu stelium Soare-Mercur-Venus –Uranus în Taur.
Planeta Pluton intră în mișcare retrogradă.
Ciclul retrogradării lui Pluton: 05.01.2021/27.04-06.10/27.01.2022.
Luna Nouă în Taur va fi pe 11 mai 2021.

Vom vedea cum este stimulată harta natală de acest context astral pe care, ne pregătim să-l traversăm, să descoperim potențialul la care ne oferă acces.
Fiecare participant urmărește explicațiile pe harta natală proprie.

Vom urmări dinamica acestui ciclu al fazelor Lunii pe hărțile natale personale, pentru a vedea cum putem folosi timpul și contextul astral, constructiv, aplicând cunoașterea astrologică. Urmărim și descifrăm mecanismul interacțiunilor energetice, în fluxul dinamicii contextului astral.

În limita timpului disponibil putem discuta și alte chestiuni care pot să nu aibă legătură cu contextul astral al ciclului curent. Întreg atelierul prezintă utilitatea practică a informației astrologice și, putem aborda orice subiect, după cum apar întrebările, chiar și în afara tematicii anunțate.

Tema pentru acasă pentru Atelier Astro Mercur de miercuri joi 8 aprilie (avansați) și luni 12 aprilie (începători). Ambele ateliere vor avea aceeași tematică – ciclul Lunii Noi în Berbec - cu abordare diferită și, se vor derula online. Tema nu este obligatorie însă, vă poate fi de folos.
De data aceasta tema presupune nu doar recapitulare ci și, mobilizare :)

Reevaluările pe care le facem la a doua cuadratură Soare-Lună a ciclului fazelor Lunii ne ajută să ne așezăm ideile în concluzii care, ne conduc către conștientizări.
Vă îndemn să faceți acum o recapitulare pe două subiecte, pe două ateliere (video)– cel dedicat ciclului curent al fazelor Lunii pe care l-am început cu Luna Nouă în Pești și, pe subiectul cuadraturii Saturn-Uranus.
Vă îndemn să vă uitați, serios, la experiențele pe care le derulați cu Nodul Nord în Gemeni. Energia acestui tranzit este foarte intens amplificată în acest ciclu al fazelor Lunii. Am avut conjuncția Marte-Nod Nord (26.03) care a fost stimulata de Lună la echinocțiu (prin conjuncție) și, la faza de Lună Plină (cu trigon). Și urmează trigonul Saturn-Nod Nord (10.04).

Poate sunteți inspirați să vă faceți un plan pentru doi ani, cel puțin :)
Pentru că, în partea a doua a anului viitor planeta Marte va retrograda pe zona din Gemeni pe care realizează acum conjuncța cu Nodul Nord și, va construi din nou trigonul cu Saturn, chiar în trei pași (stimulând astfel cuadratura Saturn-Uranus).
Simultan, Nodul Nord va lucra cu Uranus, în Taur, realizând conjuncția care, va fi activă din mai 2022 până in februarie 2023.

Poate fi acum timpul unor decizii care, vă pot mobiliza într-o experiență de construcție/ creștere, pentru încă vreo doi ani.
Prin urmare, lucrați cu ce aveți la îndemână.
Alegeți și, faceți ceva, în sensul alegerilor voastre.
Arătați mediului energetic încotro vreți să porniți.
Ca să vă alimenteze cu combustibilul potrivit :)
Ciclul următor (din 12 aprilie) poate susține și mai multă mișcare.
Voi stabiliți direcția, prin alegeri clare, între timp.
Alegeri prin care desțeleniți acum, potențialul de anul viitor.
Prin urmare, ce faceți acum, în zona ”Gemeni” din harta voastră.
Sau, ce nu faceți, chiar dacă simțiți un imbold de a face?
Alegeți ce simțiți și, veți descoperi cum faceți :)

Îndemnul este valabil și pentru cei care optează pentru varianta video a atelierului – până la momentul în care veți lucra cu înregistrarea atelierului, rezolvați tema pentru acasă :)
Având în vedere ca atelierul se va derula online, participanții vor primi informații pentru accesul la spațiul în care ne vom întâlni. Materialele de lucru vor fi transmise cu câteva ore înainte de întâlnire. Dacă doriți, materialele pot fi transmise în timp util pentru a putea fi tiparite.

Vă invităm la întâlnirea noastră online :
Joi 8 aprilie – pentru cei care se pot orienta pe harta natală, care au minime cunoștințe teoretice.
Luni 12 aprilie – pentru începători și, pentru cei care nu au cunoștințe de astrologie.
18:00-20:30, cu prelungiri eventual, dacă este cazul.
Participare – 50 lei.

Înscrieri pentru participarea în direct se fac până pe 8 aprilie, respectiv 12 aprilie, ora 12:00.
Pentru cei care participă pentru prima dată, înscrierea se face prin formularul următor, cu completarea datelor necesare pentru a putea întocmi materialele de lucru:
https://docs.google.com/forms/d/1TahJA0PjCd5D-UhgDkdLetHLZPOTcLzJvTv7BoblGBU/edit?usp=sharing

Sau prin mesaj, mail, telefon, pentru cei care au mai participat și la alte ateliere.
Înscrierea va fi confirmată. În cazul în care nu primiți un răspuns de confirmare vă rugăm să reveniți pentru transmiterea datelor personale.

Există grupul Atelier Astro Mercur - Bazele CGA (culturii generale astrologice) la care se pot alătura cei care au participat la cel puțin un atelier Astro Mercur, fie la sală, fie solicitând variantele audio/video.
Acest spațiu oferă posibilitatea de a dezvolta ideile abordate la ateliere, de a continua discuțiile și de a vă răspunde la întrebări, în măsura în care doriți acest lucru.

Scopul atelierului este să identificăm pe harta natală, sectoarele de viață stimulate precum și în ce mod sunt acestea stimulate, de faza de Lună Nouă precum și, de dinamica ciclului pe care îl traversăm.
Ne propunem să vedem ce instrumente putem folosi, cu spor maxim, ca să participăm activ în procesul de creștere personală.
Descifrăm potențialul disponibil, astfel încât, să-l folosim constructiv.

Prin urmare pot participa la atelier și cei care știu precum și cei care nu știu teoria astrologică, in cele două variante prezentate.
La fiecare atelier reluăm pe scurt modul de citire a hărții. Interpretarea este rezultatul studiului și al experienței. Dar a ști să citim harta ne ajută să urmărim dinamica ciclului și, să folosim acest mecanism, dacă înțelegem cum funcționează – și asta facem la atelier, urmărim și descifrăm mecanismul interacțiunilor energetice, în fluxul dinamicii contextului astral.

Despre astrologie

Despre anul 2021

Atelierele se organizează înainte de faza de Lună Nouă, sau cel târziu în ziua Lunii Noi, tocmai pentru a putea să formulăm concluzii în legătură cu ciclul care se încheie (indiferent dacă participanții au fost sau nu prezenți la atelierul anterior) și, pentru a ne putea pregăti, fiecare în liniștea proprie, pentru ciclul următor.
Urmărim înlănțuirea ciclurilor fazelor Lunii, precum și a ciclurilor planetare, în schema largă astrala, cu particularizari pe segmente scurte, medii și lungi, de timp.

Ritmurile astrale se împletesc într-o logică mai înaltă și, noi trăim în această colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate în curgerea energetică sau, ne putem potrivi ritmul propriu în succesiunea ritmurilor cosmice.
În cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem să înțelegem și să folosim colaborarea energiilor planetare astfel încât, să participăm activ și conștient, la construirea fluxului sincronicitatilor cu care, operăm fiecare dintre noi.

Pagina Facebook a atelierului:   
https://www.facebook.com/events/721726078525467 
Spor maxim între timp.

Atelierul ”Cum folosim anul 2021”, este disponibil în varianta înregistrată video.

Niciun comentariu: