Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 16 august 2012

Luna Noua in semnul Leului - 17 august 2012





   Vineri  17 august se formeaza faza de Luna Noua in semnul Leului, la ora 18:54.
Suntem in fata unui nou ciclu lunar care ne propune ca tema principala de lucru cu noi insine, capitolul relatii si, ne ofera instrumentele potrivite pentru a depasi un test de parteneriat, fie in cuplu, fie intr-o echipa, printr-o abordare spirituala a problemelor de rezolvat. Cumva, vom traversa o perioada de timp si vom depasi anumite situatii care, vor genera o expasiune a aspectului spiritual al fiintei la un maxim suportabil de catre fiecare dintre noi.

La nivel individual acest test se deruleaza in directia sugerata de Luna Noua pe harta natala personala, prin gradul 25 Leu. Acolo, pe parcursul ciclului lunar urmator putem stabili, in mod concret, baze noi pe care sa ne construim experientele de viata si care, sa ne confere mai multa stabilitate. Dar, este important sa recunoastem si sa folosim, in mod practic, in viata de zi cu zi, intuitia, “imaginatia”, - daca nu am depasit deja acest prag in propria evolutie. O imaginatie activa si curajoasa ajuta in perceptia si recunoasterea intuitiei si, impreuna, reprezinta instrumente valoroase cu care este important sa invatam sa lucram constient.

Contextul astral ne ofera acum o mai mare putere de concentrare si o mai mare capacitate de control a emotiilor, in sensul recunoasterii si transformarii acestora.
Pentru cei care nu au inca o relatie functionala cu aspectul spiritual a fiintei lor, este posibil sa apara o stare de confuzie, de dispersie a atentiei catre mai multe subiecte de interes fara sa se poata focaliza pe obiectivul esential, important, al momentului.
Cei care lucreaza in echipa cu propriul suflet, pot folosi acum, mult mai eficace comunicarea intuitiva constienta pentru a genera efecte concrete imediate in propria realitate.
Mesajele curg in flux rapid si continuu.
Este important sa ne orientam, constient, personalitatea si sufletul catre planul energetic (divin) pentru ca ne aflam in fata unei probe de fermitate in urmarirea scopului ales, in asumarea deciziilor precum si, in fata unei probe de recunoastere si incredere in vocea interioara.

Traversam un moment decisiv pentru evolutia noastra, de constientizare a rolului mentalitatii in determinarea (proiectarea si derularea) experientelor de viata. Cele doua planete guvernatoare ale planului mental (inferior si superior) Mercur si Uranus, colaboreaza armonios si, impreuna cu Nodul Nord ne sprijina si ne impulsioneaza sa realizam acum (daca nu am reusit deja) schimbarea tiparelor de gandire si comunicare. Ne ajuta sa intelegem ce inseamna si, sa practicam, libera exprimare de sine precum si, sa acordam aceeasi libertate si celorlalti.

Ar fi sanatos sa practicam aceasta libertate (eliberare) a gandirii, prin armonizarea intentiilor,  prin manifestarea creativitatii, cu respectarea liberului arbitru al celor implicati in experientele noastre. In perioada de mers aparent retrograd al planetei Mercur am trait situatii care ne-au ajutat sa intelegem unde si ce schimbari avem de facut, si pe care am inceput deja sa le punem in practica dupa reluarea mersului direct, din 8 august.

Acum influentele astrale creeaza conditiile efectuarii unui salt evolutiv in planul mental, cu efecte deosebite, concrete, privind capacitatea noastra de intelegere si extindere a viziunii asupra “lumii” si asupra “vietii”. Este posibil sa nu vedem foarte clar firul evenimentelor iar intelesul saltului in sine sa fie mai dificil de descifrat, datorita faptului ca planeta Jupiter nu construieste aspecte planetare la faza de Luna Noua. Astfel, sustinerea precum si imboldul pentru extinderea constiintei se pot manifesta intr-un mod subtil, iar efectele sa fie mai greu observabile sau sa devina foarte clare cu oarecare intarziere.

Aceste transformari sunt insotite (si sustinute) de schimbari esentiale in planul sentimental-afectiv, atat la nivel individual precum si la nivel de grup (comunitate). Planeta Venus colaboreaza simultan cu Pluton, Neptun si Uranus, iar suma acestor influente astrale ne provoaca sa depasim limite aparent de nedepasit.
Este posibil sa ne resetam ritmul de crestere precum si reperele la care ne raportam, fiecare, dar si cu totii, impreuna. Putem descifra acum adevaratul inteles al orgoliului si al iubirii de sine  precum si al iubirii “pur si simplu”, pe orice directie, pentru oricine si pentru orice.

Cei care au iesit deja din tiparele mentale si/sau emotionale depasesc acum situatii care le aduc un inteles nou privind perceptia si manifestarea sentimentelor.
Este posibil ca cei care nu renunta la tiparele vechi sa se confrunte cu un dezechilibru emotional, care genereaza diferite blocaje precum si incapacitatea de exprimare, totul conducand la un posibil conflict, cu scopul de a exersa detasarea.

Contextul astral ne cere dar ne si ajuta sa ne dezvoltam increderea in sine precum si in programul propriu de viata. Cu totii vom trai situatii care sa ne conduca catre o intelegere emotionala a evenimentelor si a problemelor de rezolvat, prin cautarea echilibrului in fata provocarii.
Este important sa nu blocam trairea emotiilor, ci sa le observam, sa le recunoastem, sa recunoastem si sa acceptam cauza care le genereaza si sa le transformam constructiv, realizand astfel eliberarea care genereaza starea de echilibru. Pare a fi o teorie greu de aplicat dar, daca incercam vedem foarte repede si rezultatul.

Un mod de lucru cu energia Lunii Noi in semnul Leului

Acum ne aflam in fata Lunii Noi din semnul Leului.
Vibratia energetica a semnului Leului reprezinta lumina, aspectul spiritual al fiintei, dar si personalitatea, in cea mai puternica forma de manifestare.

Este un moment potrivit sa folosim influentele astrale pentru a ne descifra si a ne intelege mai bine caracterul, pentru a ne exprima deplin si pentru a invata sa ne manifestam creativitatea . Energia sustine lupta pentru atingerea scopului ales.
Este timpul potrivit pentru a cauta raspunsuri, la anumite intrebari :

Cine sunt si cine vreau sa devin eu acum?
Si cum ma dezvalui lumii ?
Care este sursa creativitatii mele ? si cum o manifest?

Putem incerca sa interactionam cu energia Lunii Noi in semnul Leului formuland un algoritm care sa reprezinte ceea ce dorim in acest moment si intentia de a atinge scopul ales, fiecare dupa cum simte, dar care sa reactiveze capacitatea creatoare prin conexiunea cu aspectul spiritual al fiintei . Acest lucru este potrivit sa se faca dupa momentul fazei de Luna Noua.

“Recunosc si eliberez sursa iubirii din interiorul meu,
Ma exprim deplin manifestand aceasta sursa.
Las creatorul din mine sa materializeze scopul ales. ”

Soarele ne plaseaza intr-un contact energetic cu zodia pe care o traverseaza si reactiveaza in interiorul nostru caracteristicile psihice si emotionale ale semnului zodiacal respectiv. 
Astfel ca putem folosi ideea de baza a algoritmului pe intreaga perioada in care Soarele strabate semnul Leului, constienti fiind ca in acest inteval de timp terestru, putem dezvolta acele caracteristici simbolizate de aceasta zodie si de care avem noi insine nevoie pentru a ne realiza programul de viata.

Intram in faza de crestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii


Intre timp, raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: