Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 2 august 2012

Luna Plina in semnul Varsatorului - 2 august 2012




   Astazi 2 august 2012, ora 06:27  s-a format faza de Luna Plina in semnul Varsatorului.
Tendintele energetice ale fazei Lunare le gasim pe pagina Fazele Lunii.
Suntem pe un maxim energetic, care ne plaseaza in fata unor rezultate, finale sau partiale, ale proiectelor incheiate sau aflate in derulare. Conflictul interior generat de opozitia Soare – Luna poate determina o tensiune generala, o exagerare a dificultatilor, mai ales in familie; este posibil ca modul de actiune si exprimare sa fie in contradictie cu mesajul subconstientului, unii dintre noi ar putea simti o diminuare a vointei si/sau o accentuare a problemelor emotionale. 

Este important ca in aceste zile sa ne supraveghem atitudinea, sa ne observam atent entuziasmul si sa facem acele gesturi necesare dezamorsarii oricarei tensiuni, iar personalitatea sa fie receptiva la mesajul subconstientului.

Contextul astral  orienteaza tendinta conflictuala catre interiorul nostru, sustinand si amplificand dorinta de schimbare si, oferindu-ne in acelasi timp ocaziile si instrumentele (persoanele) care sa ne fie un sprijin foarte valorors in acest proces de schimbare.
Acum Luna Plina ne ofera o imagine in oglinda, ne aseaza fata in fata cu noi insine, cu personalitatea noastra.  Printr-un “proces” de autoanaliza, putem scoate acum la suprafata cele mai profunde ganduri, intrebari, precum si cele mai ascunse aspecte ale personalitatii, ale omului ce suntem, pentru a le intelege si a le transforma, constructiv.
Putem realiza acum o redescoperire de sine, o redezvaluire a personalitatii.
Avem curajul sa recunoastem cine suntem – la nivel individual dar si de masa – si sa alegem varianta optima pentru “cine” vrem sa devenim. Imaginea situatiilor cu care ne confruntam poate deveni mult mai clara, viziunea asupra vietii se poate extinde foarte mult, pana la maximul pe care il poate dezvolta fiecare dintre noi, acum.
Mintea noastra poate “lucra pentru sufletul nostru” – poate functiona mult mai liber, cu o viteza si o eficacitate mult mai mare; reusim in felul acesta sa punem in miscare energiile potrivite pentru a concretiza programul de viata.

Dar, totul depinde de disponibilitatea noastra de a accepta deschiderea mentala pe care o sustin si o dezvolta influentele astrale acum, cu impact major, pe termen lung, asupra principiilor, conceptiilor precum si asupra programului de viata, pentru fiecare dintre noi.
Este posibila vehicularea unui volum foarte mare sau foarte important de informatii, care sa ne surprinda fie prin subiect, fie prin maniera de transmitere sau prin efectul produs chiar asupra propriei capacitati de perceptie si intelegere. 
Se poate declansa acum un potential deosebit pentru o comunicare in masa, la nivel profund, intuitiv, in rezonanta cu mesajul sufletului, cu efect major in planul constientizarilor. Se poate percepe, intelege si constientiza un nou inteles al “comunitatii”, mai mici sau mai mari din care facem parte fiecare si cu totii, impreuna. 
Traim un timp al recunoasterii locului, rolului si a responsabilitatilor in mica si marea comunitate. Ne putem bucura acum de un rezultat al efortului propriu in raport cu societatea, cu mediul familial, cu ceea ce inseamna “familia” pentru fiecare dintre noi, de la caminul propriu pana la intreaga zona in care ne derulam viata - daca stim sa intelegem si sa apreciem un astfel de rezultat.

La nivel individual acest trafic informational contribuie la concretizarea propusa de faza lunara, pe directia si in domeniul de viata pe care se suprapune in harta natala a fiecaruia Luna Plina – gradul 10 Varsator – dar, cu realizarea transformarii din zona primelor zece grade din semnul Leului. In zona respectiva, de transformare, se construiesc situatii prin care avem ocazia sa intelegem cum si in ce sens ar fi potrivit sa ne modulam personalitatea, pentru a face, in mod efectiv, niste pasi importanti pe drumul in viata.
Luna Plina ne arata conjunctura favorabila, oportunitatea pe care o valorificam daca ne asumam curajul unui gest concret, in sensul evolutiei personale. Mai ales dupa reluarea mersului direct al planetei Mercur – pe 8 august – va fi important sa ne asumam acest curaj, precum si intelepciunea de a spune in modul potrivit ceea ce este de spus, cu atituniea potrivita si cu detasarea necesara.

Se declanseaza acum un potential important de a depasi (in perioada urmatoare) o lectie importanta de intelegere si comunicare, prin exprimarea personalitatii in concordanta cu indrumarea interioara.
Totul se deruleaza pe fondul colaborarii dintre planetele Uranus si Pluton, care se mentin in continuare in aspect de cuadratura foarte stransa, provocand imboldul si motivatia schimbarii in ambele planuri – individual si de masa.
Putem vedea acum mult mai clar ceea ce parea de neinteles sau imposibil. Cum ?
Urmarind mesajul sufletului trecem printr-o expansiune a constiintei ce poate depasi acum orice limita prestabilita. Acest lucru ne va ajuta apoi, sa ne exprimam complet, responsabil, manifestand in mod potrivit sentimentele. In felul acesta folosim constient si constructiv mesajul astrelor care ne transmit, din nou, ca orice scop poate fi atins acceptand si asumandu-ne lectia iubirii.

Un mod de lucru cu Luna Plina in semnul Varsatorului

Energia Lunii Pline in semnul Varsatorului ne poate ajuta sa ne dezvoltam capacitatea de exprimare libera, de deschidere a spiritului, ne poate ajuta sa intelegem rolul si importanta manifestarii libere in armonie cu ceilalti si cu mediul inconjurator.

Se elibereaza acele emotii care ne tin blocati in starea de izolare, in starea de respingere a iubirii, ca urmare a derularii unor experiente prin care nu am reusit sa stabilim contactele potrivite cu cei din jurul nostru. Apoi ne focalizam atentia pe o reprezentare simbolica a interactiunii noastre cu propria realitate, avand intelegerea ca generozitatea si cunoasterea adevarului prin propriile trairi  genereaza experienta necesara cresterii de sine precum si a impartasirii acestei evolutii personale.
Realizam aceasta concentrare a atentiei, atat in momentul in care lucram energetic in faza de Luna Plina, precum si in toata perioada de descrestere a Lunii, care urmeaza pana la faza de Luna Noua.

Prin exercitiu, putem dezvolta o capacitate de concentrare cu care sa actionam simultan asupra tuturor legaturilor energetice pe orice directie spatio-temporala.

Testul final al acestui exercitiu este modul in care simtim iubirea, pe orice directie (fata de orice si fata de oricine).


Intre timp, raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Intelept si inteligent...