Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 5 decembrie 2011

Raspuns : Liviu – 05.12.2011 – despre bani.

  
   Pentru tine, a castiga banii, din munca pe care o desfasori, ar putea insemna sa muncesti din greu, sau, cel putin cu perseverenta si tenacitate; sa nu renunti prea usor in fata greutatilor, oricare ar fi acestea. 
Depinde insa si de activitatea pe care o derulezi, insa, indiferent ce faci, este important sa dezvolti si sa folosesti latura ta creativa.

Castigurile vin in masura in care esti angrenat in ceea ce ai de facut in aceasta viata si pui suflet in munca ta. Poate ca ai o activitate artistica ? sau poate lucrezi cu copiii si, iubindu-I pe copii iti indeplinesti misiunea mai usor si mai cu folos, astfel si banii care iti revin pt munca ta ajung mai usor la tine.

Anul acesta (pana la urmatoarea aniversare) te confrunti cu o lectie importanta in plan profesional care iti cere o transformare radicala si pentru a o depasi cu succes ar fi sanatos sa lucrezi foarte atent cu vointa ta si, sa eviti incapatanarea.

Anul care urmeaza ar trebui sa-ti aduca venituri frumoase; foarte curand – incepand cu 26 decembrie – este posibil sa te intalnesti cu oportunitati pt a-ti creste veniturile. Insa este important sa clarifici lucrurile in sfera profesionala, unde este posibil sa se manifeste fie o incertitudine fie chiar o stare de confuzie, si eventual frictiuni in relatiile parteneriale care pot conduce la rupturi.

Spor si succes si astept vesti bune !!!

Niciun comentariu: