Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 2 decembrie 2011

Ce facem astazi ? 2 decembrie 2011

   Astazi ne confruntam cu primul patrar din ciclul curent al fazelor Lunii, precum si cu momentul culminant al cuadraturii Soare-Marte. Aceste influente astrale actioneaza in contextul astral specific acestei perioade dintre eclipse si de dupa 11.11.11. Prin urmare  tensiunea aferenta acestor aspecte de cuadratura poate sa fie mai mare decat in mod obisnuit.

Dar, chiar daca cuadratura este cel mai delicat aspect pe care il pot construi doua planete, noi putem folosi energia acestui tip de colaborare planetara, constient, in sens constructiv, pentru a depasi anumite limite de care ne lovim in mod repetat, ramanand astfel prizonierii unor situatii aparent conflictuale.

Astfel, la faza primului patrar, ar fi potrivit ca personalitatea noastra sa fie receptiva la semnalele subconstientului; este posibil ca anumite convingeri ce tin mai mult de propria satisfactie sa conduca la o exprimare de sine contradictorie si la actiuni nepotrivite cu drumul ales.

Acum, eventualele dificultati intalnite ne arata daca ceva nu merge conform planului gandit la faza de Luna Noua, precum si ce anume avem de corectat pentru a obtine rezultatul dorit.

Avand in vedere si influenta energetica a colaborarii Soare-Marte, este necesar un control sporit al energiei fizice pentru ca este posibil ca nerabdarea sa fie si mai mare si, exista tendinta de a experimenta ceva nou fara un plan atent construit.

Aceste influente astrale actioneaza insa pe fondul deja existent pe care l-am analizat la faza anterioara de Luna Plina si cea de Luna Noua. Pana la Luna Plina insotita de eclipsa totala de Luna din 10 decembrie 2011, acest context astral ne ajuta sa descifram si sa valorificam propriul pontential creator.

Astfel, astazi este posibil sa depasim situatii in care sa reusim sa exprimam ceva ce nu am exprimat inca dar care asteapta de mult sa iasa la lumina, care ne apasa sufletul si care, prin eliberarea pe care o provoaca, aduce linistea necesara actiunii potrivite, in continuare.  Intelegerea si eliberarea constienta si constructiva a emotiilor este importanta pentru valorificarea acestei zile si a intregii perioade, pana la sfarsitul anului.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: