Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 7 noiembrie 2011

Luna Plina in semnul Taurului si 11.11.11.





  Urmatoarea faza de Luna Plina se formeaza joi 10 noiembrie, la ora 22.15, cu Soarele in semnul Scorpionului si Luna in opozitie in semnul Taurului la gradul 18. In cadrul ciclului fazelor lunii acesta este un moment de maxim energetic, care ne plaseaza in fata unor rezultate, finale sau partiale, ale proiectelor incheiate sau aflate in derulare.

De data aceasta contextul astral existent amplifica foarte mult acest nivel energetic.  Conflictul interior generat de opozitia Soare – Luna este accentuat de o alta opozitie, Marte – Neptun care lucreaza pe axa Leu-Varsator. Este important ca in aceste zile sa ne supraveghem atitudinea, sa ne observam atent entuziasmul si sa facem acele gesturi necesare dezamorsarii oricarei tensiuni. Mai ales ca planeta Marte se afla in ultimul grad al semnului Leului  si incepe sa colaboreze constructiv cu planetele Jupiter si Pluton.

Prin urmare avem sanse mari si multe sa folosim potentialul deosebit pe care il ofera acum planeta Marte si sa-l manifestam in sensul aratat de Neptun, care isi reia mersul direct pe 9 noiembrie, in ziua anterioara Lunii Pline. Acolo unde se suprapune acum Marte pe harta natala, este posibil sa manifestam o mai mare incredere in fortele proprii si, sa preluam si sa folosim intelept si armonios influxurile astrale reusind sa ne extindem cunoasterea spirituala in sectorul tranzitat de planeta Neptun si sa luam astfel deciziile potrivite.

Insa, pentru a reusi toate acestea, este necesar sa ne deschidem mintea si inima catre inspiratia care ne va insoti in perioada urmatoare, dupa aceasta faza de Luna Plina; sa preluam cu incredere ideile pe care le vom avea precum si oportunitatile ce se vor ivi si, sa le valorificam in mod creativ. Trebuie sa fim pregatiti pentru lucruri noi in viata noastra si, daca nu ne-am desprins suficient de tiparele vechi de gandire, intelegere si actiune este posibil sa fim surprinsi de noile solutii, sa ratam ocaziile si sa ne confruntam cu rupturi in relatii sau cu blocaje in derularea planurilor noastre.

Influentele astrale sustin ideea deschiderii si accesarii portalului energetic din ziua urmatoare fazei de Luna Plina - 11.11.11. Aceasta zi este considerata deosebita si extrem de importanta din punct de vedere energetic datorita oportunitatii de a interactiona cu un potential nelimitat de creatie (materializare). Exista foarte multa informatie despre ascensiunea Pamantului catre dimensiuni superioare si despre transformarile planetei si ale vietii noastre pe aceasta planeta. Iar teoria astrologica poate realiza o corelare intre informatiile care circula pe diferite canale (verificate deja de ceva vreme) si modul de actiune al influentelor astrale.

Pe parcursul intregului an ne-am pregatit pentru acest moment;  scopul final este deschiderea si extinderea constiintei iar pentru acest lucru era necesar sa descoperim un mod nou de a alege si de a lua decizii, prin identificarea si apoi eliberarea atasamentelor (nevoilor de orice tip).

Am urmarit evolutia influentelor astrale si a interactiunii noastre cu aceste influente si am vazut ca lectia cea mai importanta ne-a adus-o planeta Saturn, in planul relatiilor noastre de orice tip si pe orice directie, acestea avand impact asupra tuturor sectoarelor vietii. In prima parte a anului ne-am confruntat cu reevaluarea angajamentelor noastre si a modului in care intelegeam sa construim parteneriatele, pentru ca mai apoi sa realizam reconstruirea relatiilor sau construirea de noi relatii, eliberate de orice forma de control si dependenta, bazate pe ideea de impartasire si de comunicare libera. Evolutia contextului astral in tot acest timp, ne-a ajutat sa depasim acele situatii necesare pentru a ne descoperi noul potential al sufletului nostru. Acest traseu evolutiv ne-a adus fata in fata cu noi insine si am descoperit ca am redefinit modul de a relationa si ca ne-am imbunatatit capacitatea de a interactiona cu propriul interior.

Acum avem in fata un potential maxim.
Este important
  • sa ne observam gandurile si sa le pastram aliniate pe directia intentiei constiente, dupa cum o formulam acum;
  • sa ne ancoram in momentul prezent pentru a valorifica curgerea energiilor;
  • sa renuntam la orice forma de judecata, pentru a ne pastra pe un nivel ridicat de vibratie.

Pana la sfarsitul anului urmeaza sa ne mai intalnim cu doua eclipse:
Eclipsa partiala de Soare ce va insoti Luna Noua in Sagetator (25.11.2011) ne va ajuta sa focalizam acest potential in directia potrivita (sectorul de viata in care se afla gradul 3 Sagetator in tema natala).
Eclipsa totala de Luna ce va insoti Luna Plina in Gemeni, din 10.12.2011, ne va ajuta sa amplificam intentia acestui potential pe directia aleasa.

Prin urmare, sa cantarim acum rezultatele efortului pe care l-am depus si sa stabilim directia pe care alegem sa valorificam aceste rezultate.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: