Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 14 noiembrie 2011

Raspuns : Ani - 14 noiembrie 2011 -Avand in vedere ca studiezi astrologia, intelegi care este conversia karmica pe care o ai de realizat in aceasta viata : sa scoti la suprafata puterea ta creatoare si sa o folosesti in atingerea scopului tau, asupra caruia este important sa inveti sa te concentrezi cu toate resursele si mai ales cu toata atentia. Este important sa dezvolti si sa folosesti intuitia.

Procesele de transformare pe care le-ai ales pentru aceasta viata te antreneaza pana la depasirea limitelor autoimpuse; din acest motiv este posibil sa traversezi perioade de haos total si aparent de neinteles, al caror scop este sa te regrupezi in propriul centru de greutate si sa te reorientezi asupra scopului tau. Este important modul in care iti construiesti relatiile si principala lectie de viata o ai de invatat prin relatia de cuplu.

Acum esti intr-unul din acele momente de haos, datorita revenirii Nodului Nord la pozitia natala; ar fi sanatos sa-ti asculti sufletul si sa alegi directia potrivita. As spune ca este important sa devii si mai constienta de aspectul spiritual (energetic) al vietii si de importanta acestuia pentru sufletul tau.

Ai foarte multe ajutoare dar, aceasta sustinere functioneaza in masura in care tu te deschizi constient catre planul energetic, acordandu-i atentia cuvenita si lucrand in mod obisnuit cu legile universului. De asemenea ti se cere sa iti largesti viziunea asupra procesului evolutiv al vietii, sa incerci sa patrunzi intelesurile profunde ale experientelor de viata si sa extinzi mult mai mult planul realitatii tale; incearca sa aplici toata aceasta cunoastere asupra ta si asupra vietii tale si apoi incearca sa impartasesti experienta dobandita.

Ai nevoie sa faci un efort  pentru a depasi primul nivel de perceptie a energiei neptuniene si sa te plasezi pe un nivel superior care sa-ti permita sa folosesti constient, voluntar si constructiv aceste energii.

Spor si succes si astept vesti bune !!!

Niciun comentariu: