Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 17 noiembrie 2011

Raspuns : Daniela – 17 noiembrie 2011    Esti un adevarat ajutor pentru familia ta, exista aceasta predispozitie astrala si din acest motiv ai simtit sa le fii alaturi celor din jur.
   
   Dar in acelasi timp, trebuie sa ai grija si de tine, pentru ca scopul tau subconstient care reprezinta sarcina ta cea mai importanta in aceasta viata este sa lucrezi constant la transformarea ta,  sa te perfectionezi continuu, sa-ti asumi initiative si sa-ti dezvolti increderea in tine.

Este important sa inveti sa-ti asumi responsabilitati in concordanta cu acceptarea propriei valori; sa-ti recunosti  potentialul si sa-l valorifici constient, pe o cale practica, metodica, prin autodisciplina si cu maturitate .

Lectia cea mai importanta se deruleaza in zona relatiilor si trebuie sa inveti sa-ti construiesti o familie. Pentru asta este necesar sa faci un efort pentru a gestiona constructiv planul sentimental-afectiv. Este posibil sa ai sentimente puternice pe care sa nu reusesti sa le manifesti si, de asemenea sa respingi sentimentele celorlati pentru tine. Se poate ca acest domeniu din viata ta sa ti se para foarte greu de explorat. Mai ales ca exista (cred eu) o tendinta de izolare de planul social, de care nici sa nu-ti dai seama.

Anul pe care tocmai l-ai inceput iti aduce experiente importante in zona relatiilor, pe care le poti fructifica frumos si, eventual la distanta (in strainatate) daca faci efortul de care vorbeam mai sus. Este posibil ca in anumite situatii, care te pot lua prin surprindere, sa atribui valoare de principiu unei incapatanari (rigiditati) profunde si sa te retragi din fata oportunitatii.

Este important sa-ti asculti sufletul si sa elimini orice alta influenta. Orienteaza-ti atentia asupra ta, nu in mod egoist ci in sens evolutiv. Alege ce crezi tu ca este important pentru tine si dirijeaza efortul tau pe aceasta directie. Stabileste scopul si asuma-ti initiativa de a face transformarea necesara, dupa cum consideri tu insuti. De fapt, transformarea in sine este scopul final.

Spor si succes si astept vesti bune !!!

Niciun comentariu: