Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 11 noiembrie 2011

Ce facem astazi ? 11 noiembrie 2011 – planeta Marte a intrat in semnul Fecioarei.




   In dimineata acestei zile planeta Marte a pasit in semnul Fecioarei. Pana si “planeta razboiului” se aliniaza la cerintele lectiei noastre, a pamantenilor, si ne ofera o disciplinare a energiilor pentru a putea valorifica si mai bine aceasta zi si intreaga perioada transformatoare ce ne asteapta pana la sfarsitul anului. Marte va tranzita semnul Fecioarei pana in iulie anul viitor, o perioada de timp terestru mult mai mare decat cea obisnuita in care aceasta planeta traverseaza un semn zodiacal, dar acest lucru nu este ceva neobisnuit, incadrandu-se in legile mecanicii ceresti.

In contextul astral actual, plierea energiilor martiene pe caracteristicile energetice ale semnului Fecioarei ne este de mare ajutor. Nu intamplator acest eveniment astrologic s-a produs chiar in aceasta zi despre care toate comunitatile spirituale din lume vorbesc cu mare bucurie, o zi a revarsarii de noi energii asupra Pamantului si asupra noastra. Astfel, capacitatea de perceptie obiectiva si analiza logica si selectiva a Fecioarei ne ajuta sa preluam influentele energetice in modul potrivit pentru fiecare dintre noi; iar capacitatea de a gestiona, a organiza si a restructura, ale aceluiasi semn zodiacal, ne ajuta sa ne folosim propriile resurse energetice in mod armonios in interactiunea cu aceste extraordinare influxuri astrale.

Schimbarea registrului vibrational al planetei Marte se realizeaza pe fondul opozitiei cu planeta Neptun, care si-a reluat mersul direct pe 9 noiembrie, cu o zi inainte de faza de Luna Plina.  In mersul sau aparent retrograd planeta Neptun ne-a oferit un antrenament al proceselor intuitive precum si a capacitatii de a iubi neconditionat. Situatiile pe care le-am depasit ne-au provocat sa ne ascultam sufletul (vocea interioara) si de asemenea, sa renuntam la orice conditii in modul in care manifestam iubirea.

Rezultatul eforturilor depuse se vede acum in deschiderea si plasarea propriei constiinte pe un plan mai inalt de intelegere a vietii si a experientelor traite. Avand in vedere potentialul energetic al “momentului” putem intelege ca am intrat intr-o etapa in care aspectul spiritual al omului ce suntem, fiecare, isi cere dreptul la manifestare permanenta.  Experientele de viata ne vor oferi ocazia sa ascultam si sa folosim din ce in ce mai mult intuitia si, sa traim oferind “iubirea fara conditii”.

Chiar la intrarea planetei Marte in semnul Fecioarei, aceasta se plaseaza fata in fata si cu Chiron. Este posibil ca acest aspect astral sa genereze un oarecare zbucium sufletesc, pe acelasi fond, al recunoasterii nevoilor sufletului nostru si al ascultarii indrumarii lui. Solutia, cea mai usoara, mai eleganta si chiar frumoasa, care ar genera un minim de suferinta sau chiar lipsa acesteia, ar fi sa ne mladiem atitudinea, gesturile si actiunea pe scopul sufletului. Ceea ce, de fapt, ne arata intregul context astral, pe termen lung.

Aceasta schimbare de vibratie a planetei Marte ne stimuleaza ambitia, rezistenta fizica si psihica precum si abilitatile tehnice si indemanarea; ne ajuta sa devenim mai practici si mai eficienti in ceea ce facem, sa avem o atitudine mai calculata-diplomatica dar si critica in acelasi timp. Dorintele pot fi controlate si chiar sublimate, iar imboldul de a actiona este temperat de analiza tuturor posibilitatilor momentului.

Energia noastra se disciplineaza si se orienteaza spre ceea ce inseamna pentru fiecare dintre noi “stabilitate si profit”. Este stimulata capacitatea de organizare a modului de lucru, planificarea si executia sistematica. Este posibil sa avem, pe parcursul acestui tranzit, o tendinta accentuata spre perfectiune si spre motivatia practica. Atentie totusi la tendintele exagerate spre critica si perfectionism si, eventual, la neintelegerile din planul profesional.

In mod particular, planeta Marte dinamizeaza acum zona din harta natala a fiecaruia dintre noi, ocupata de semnul Fecioarei. In acel sector de viata, se produce o dinamizare a experientelor iar actiunile noastre vor fi influentate de caracteristicile energiei acestui semn zodiacal. Prin urmare ar fi potrivit sa-i folosim intelept calitatile specifice si sa le orientam influenta in sensul dorit de noi, precum si sa recunoastem si sa modelam aspectele perturbatoare, astfel incat sa producem experiente de viata constructive.

Cei care sunt preocupati de propria evolutie spirituala, pot folosi constient tranzitul lui Marte prin semnul Fecioarei pentru a-si dezvolta capacitatea de a-si gestiona resursele energetice, pentru a-si dezvolta focalizarea constienta a efortului asupra scopului propus, si pentru a-si perfectiona modul de lucru cu fluxurile energetice.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: