Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 18 noiembrie 2011

Ce facem astazi ? 18-21 noiembrie 2011  
Astazi ne confruntam cu al doilea patrar din ciclul curent al fazelor Lunii.

Este posibil sa simtim o oarecare tensiune, pentru ca, din tot ce facem, ceea ce nu se potriveste in mersul firesc al lucrurilor iese acum la suprafata prin diferite situatii cu care ne intalnim. Prin urmare, tot ce nu functioneaza optim acum, in cadrul planului (proiectului) la care lucram, trebuie schimbat. Merita sa fim atenti si sa nu ne luptam cu nepotrivirile, ci sa cautam cauza si sa analizam ce decizii sunt necesare pentru a indrepta lucrurile in ciclul lunar urmator.

Luarea deciziilor ar fi mai potrivita in preajma fazei de Luna Noua, pentru ca suntem pentru cateva zile sub influenta aspectului de cuadratura Soare – Neptun. Perceptia distorsionata a realitatii poate determina confuzie si greseli, ce genereaza contradictii in modul de gandire si actiune. Este mai potrivita retragerea in sine si meditatia decat stabilirea unor solutii sub presiunea starilor tensionate. Mai ales ca influentele astrale ne ajuta sa ajungem la o intelegere emotionala a experientelor noastre si ne insufla dorinta de a ne depasi propria conditie.

Planul sentimental afectiv se mai stabilizeaza; este posibil sa intalnim unele oportunitati (in afaceri sau in legatura cu diferite probleme importante), sa ne bucuram de anumite avantaje in negocieri sau in situatii care presupun asumarea unor raspunderi.

Urmeaza in zilele urmatoare, sa primim influente energetice potrivite pentru noi deschideri si posibilitati, pentru alte alternative, avand ocazia sa prefiguram schimbari interesante. De asemenea vom comunica ceva mai bine si, o conjunctura favorabila ce trebuie valorificata poate sa apara in viata noastra.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: