Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Raspuns : Atena – 12 noiembrie 2011 - despre schimbare.


Scopul tau subconstient (care iti genereaza experientele de viata) este sa inveti detasarea, de oameni in primul rand si apoi de orice fel de posesiune. Pe parcursul vietii intalnesti situatii care te determina sa-ti restructurezi permanent sistemul de valori si sa invingi orice forma de dependenta. In acelasi timp, mai trebuie sa inveti sa comunici, sa interactionezi cu ceilalti. Astfel ca, daca te inchizi in tine si daca astepti de la ceilalti solutii pentru problemele tale, ele se vor complica pe masura ce tu te adancesti in dependenta si izolare.

Lectia principala de viata se refera la atitudinea ta in fata provocarilor; este important sa te observi permanent si sa-ti transformi atitudinea depasind emotiile negative. Detasarea este foarte importanta si este sanatos sa rezulte din starea de echilibru si nu din izolare sau indiferenta. Este posibil sa te confrunti cu pierderi, daca nu accepti si nu intelegi rostul  si rolul detasarii, emotionale mai ales.

Teoretic, ar trebui sa te bucuri de o casnicie (sau de o relatie) minunata, dar totul depinde de tendinta ta catre posesivitate si gelozie. De asemenea este important sa nu te lasi influentata de ceilalti, de prejudecatile si rigorile mediul in care traiesti.

Pana la urmatoarea aniversare se pot produce schimbari importante in planul relational, eventual lucruri nesteptate, posibil chiar rupturi, dar acestea pot genera alte lucruri bune pentru tine – eventual oameni noi alaturi de care sa construiesti ceva bun pe termen lung. Poti fi foarte inspirata, daca vei avea rabdarea sa-ti controlezi entuziasmul si sa aduci lumea viselor tale in planul concret. Iti recomand multa prudenta si mult calm in plan profesional si atentie la stomac.

Spor si succes si astept vesti bune !!!

Niciun comentariu: