Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 7 decembrie 2011

Luna Plina – 10 decembrie 2011 si eclipsa totala de Luna





   Urmatoarea faza de Luna Plina se formeaza pe 10 decembrie 2011, la ora 16.36 si ne ofera o eclipsa totala de Luna ce va putea fi observata si de pe teritoriul tarii noastre. Poate ar fi potrivit sa asteptam aceasta Luna Plina intr-un inteles al succesiunii evenimentelor astrale din ultima perioada. 
Ultima faza de Luna Plina din 10 noiembrie a fost urmata de momentul 11.11. si intreaga planeta a primit un suport energetic de tip nou. La nivel individual am putut descoperi un nou si surprinzator potential al sufletului nostru, pe care l-am descifrat pana la faza de Luna Noua in semnul Sagetatorului  pe 25.11, cand, am stabilit intentia precum si directia pe care urmeaza sa dezvoltam acest instrument.

Acum, Luna Plina amplifica aportul energetic pe care l-am integrat in structurile noastre, pana la nivelul maxim pe care il putem gestiona fiecare dintre noi.

Intervalul dintre eclipse l-am trait cu planetele Mercur si Uranus (cele doua octave ale mentalului) in mers aparent retrograd - Uranus revine la mersul direct cu putin timp inainte de momentul eclipsei totale de Luna. In acest rastimp am avut posibilitatea de a identifica barierele mentale cu care ne luptam de multa vreme. Momentul in care Uranus va reintra in mers direct va genera un cutremur in planul mental, a carui unda de soc se va resimti in realitatea proprie a fiecaruia, acolo unde blocajele mentale au generat situatii conflictuale. Este posibil sa se produca o uriasa deschidere mentala si, brusc, sa atingem un nivel surprinzator de claritate spirituala ce ne va determina sa devenim constienti de puterea gandurilor noastre si de capacitatea creatoare  a starii de spirit.

Mintea noastra este provocata sa constientizeze profunzimile spiritului uman.
Acum devine din ce in ce mai evident faptul ca se schimba modul de a gandi si, se schimba modul de a folosi procesul “gandirii”, pentru ca ne vom raporta tot mai mult la mecanismele sufletesti.

Contextul astral ne sustine cu imaginatie, intuitie, putere de concentrare si, in acelasi timp ne creeaza conditii pentru o stare de conflict general, prin amplificarea emotiilor si a sensibilitatii. Prin urmare ar fi mai sanatos sa ramanem neutri, sa ne plasam pe pozitia observatorului, sa nu reactionam impulsiv, sa transformam emotiile si ambitiile si sa acceptam schimbarile care se produc.

Este important sa intelegem ca pentru a obtine ceea ce dorim trebuie sa eliminam din campul atentiei noastre ceea ce nu dorim. Pentru ca intram intr-o etapa a “materializarii” imediate, dupa aceasta eclipsa si mai ales dupa solstitiul de iarna, trecand si prin “momentul” 12.12.

In toata aceasta inclestare a planurilor energetice, atitudinea noastra este foarte importanta, lucru pe care il desprindem si din rolul planetei Marte atat in harta Lunii Noi cat si in harta Lunii Pline. Prin aspectele pe care le formeaza, Marte ne ajuta sa preluam curgerea energiilor si sa stabilizam lagatura noastra cu Pamantul.

Opozitia Soare-Luna se aliniaza cu axa nodurilor lunare, astfel Nodul Nord alaturi de Soare ne arata mai clar directia spirituala si ne ajuta sa ne pastram pe intentia sufletului nostru. Iar conexiunea suflet-constiinta ne mentine in cadrul alegerilor optime.

Cei care sunt preocupati de propria evolutie spirituala, pot folosi aceasta perioada pentru a se armoniza cu energia creatoare asimilata in aceasta faza de crestere a Lunii si, pot sa-si amplifice acum acest nou potential, pentru a-l folosi apoi in procesele de materializare. Este important sa va odihniti, sa respirati profund si sa va supravegheati gandurile pentru ca, tot ceea ce emiteti influenteaza tot ceea ce exista. Deveniti constienti de propria forta creatoare si mentineti-va in propriul centru de greutate.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: