Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 4 decembrie 2011

Ce facem astazi ? 5 decembrie 2011

   Astazi este o zi foarte creativa in cadrul ciclului curent al fazelor Lunii; suntem in faza de crestere a Lunii si daca nu am demarat inca un plan sau un proiect nou, acum este un moment foarte potrivit pentru a face un prim pas concret sau, pentru a initia o alta etapa in cursul unui program aflat deja in derulare.

Influentele astrale ne transmit mai multa incredere si vointa iar comunicarea poate avea un rol foarte important in ceea ce avem de facut.

Dar, este necesara o supraveghere a energiilor fizice si un control al manifestarilor acestora, pentru ca exista tendinta de a experimenta ceva nou fara un plan atent construit. Cu calm si cu rabdare putem evita o alegere nepotrivita.

In continuare, saptamana aceasta nu ne aduce alte aspecte astrale pana la faza de Luna Plina, cand vom avea si o eclipsa totala de Luna – 10.12.2011. Este posibil insa sa ne simtim obositi, sau cel putin tensionati, datorita transferului energetic care se realizeaza in aceasta perioada. Este important sa ne odihnim atunci cand simtim nevoia sa facem asta, pentru ca structura noastra energetica  lucreaza alaturi de structura energetica a planetei Pamant in incercarea de a prelua si de a se adapta noilor energii eliberate la Luna Plina din semnul Taurului si la momentul 11.11.11.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: