Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 17 aprilie 2011

Cine sunt nativii Pesti ?







Alaturi de celelalte elemente ale astrogramei natale, semnul (zodia) sub care ne nastem contribuie intr-o masura destul de mare la zestrea astrala cu care venim in experienta noastra terestra. Prezenta Soarelui intr-o anumita zodie, confera nativilor trasaturi specifice care vor nuanta comportamentul persoanelor respective in toate aspectele vietii lor. Fie ca vrem sa ne intelegem mai bine pe noi insine fie ca vrem sa-i cunoastem mai bine pe ceilalti, caracterizarea astrologica a tentintelor comportamentale umane este un instrument valoros, daca intelegem ca ne ofera doar posibilitati de manifestare, asupra carora omul are intotdeauna ultimul cuvant de spus.

Acum ne propunem sa-i (re)cunoastem pe nativii Pesti, adica pe acei oameni care s-au nascut in perioada de timp in care, in fiecare an, Soarele strabate semnul Pestilor : 19 februarie –20 martie.

Dar sa nu uitam ca aceasta descriere, ca si oricare alta, a oricarui semn zodiacal, reprezinta doar un potential posibil a fi manifestat, mai vizibil sau mai subtil, in functie de harta natala a fiecaruia. Fiecare astrograma este unica si fiecare nativ indiferent de semnul caruia-i apartine  se va regasi doar partial, mai mult sau mai putin, in orice prezentare astrologica generala.(Despre constelatii si semne zodiacale)


Semnul Pestilor este reprezentat de doi pesti care innoata in sensuri opuse dar care sunt “legati” unul de altul la mijloc, simbolizand sfarsitul si inceputul (ciclurilor evolutive) intr-un prezent continuu, precum si lupta dintre personalitate si suflet intr-o reconciliere permanenta.
In corelare cu corpul uman, semnul Pestilor  guverneaza talpa piciorului si sistemul limfatic.

Algoritmul de baza al nativului Pesti  este “EU CRED”. Este preocupat de tot ce este in legatura cu “domeniul ocult” precum si cu spiritul umanitar.

Nativul Pesti  este in general modest si sensibil, cu o anume inclinatie spre visare, interiorizare si meditatie. Este atras de tot ce inseamna mister si necunoscut precum si de studiul personalitatii umane.

Are un important potential spiritual si o mare capacitate de a receptiona influentele energetice. Poate stabili si dezvolta, mai usor ca alti nativi, contactul cu planul energetic si, de asemenea poate folosi constient si cu folos intuitia. Aceste manifestari le imprima un aer de distanta si raceala fata de tot ce se afla in preajma lor.

Cum interactionam cu nativii Pesti?

Nativul Pesti este de obicei amabil si vesel. Este o fire timida, cu tendinta de a nu avea incredere in sine. Dar simt nevoia sa-si impastaseasca gandurile si sentimentele . Se simte bine cand este inconjurat de prieteni sau cand se afla intr-un colectiv, si chiar daca este discret, poate vorbi uneori destul de mult. Este afectuos  si isi deschide inima, daca i se arata simpatie.

Poate fi  foarte rabdator, asumandu-si sacrificiul, de orice natura. Manifesta mereu compasiunea si grija pentru oameni precum si pentru animale. Este sensibil la intreaga suferinta umana, simte compasiunea universala si chiar vrea sa faca ceva concret pentru vindecarea si alinarea celor suferinzi. Spiritul lui este lipsit de egoism si are nevoie sa-si manifeste liber individualitatea. Din acest motiv este mai potrivit sa nu-I constrangem pentru ca devine cu adevarat nefericit.

Are o imaginatie foarte bogata, isi construieste adesea o lume proprie imaginara, in care are tendinta de a-si atrage interlocutorul. Este mai sanatos sa reactionam cu calm, sa nu-i fortam iesirea din aceasta stare de interiorizare.

Daca intram in contradictie cu un nativ Pesti este bine sa ne amintim ca este greu adaptabil, foarte radical, si poate deveni destul de autoritar . Este impresionabil, vulnerabil in fata agresivitatii si exagereaza importanta lucrurilor, facandu-si griji, uneori inutil, provocandu-si singur suferinta. De aceea este important  sa fim atenti la cuvintele rostite, carora le poate atribui alte sensuri sau poate o importanta mult prea mare.

Ce au de transformat nativii Pesti?

Fiecare semn zodiacal confera nativilor respectivi calitati specifice care, se pot manifesta in anumite limite de echilibru sau pot atinge extremele, provocand reactii si rezultate nepotrivite. Nu exista zodii bune si zodii rele. Fiecare zodie reprezinta un “pachet de caracteristici” care se cer a fi traite in armonie cu propria fiinta precum si cu cei din jur, intotdeauna cu un scop constructiv. Orice om va manifesta aceasta “dotare” pe o intreaga paleta de nuante, in functie de harta natala (astrograma proprie), scopul fiind de a recunoaste si de a repara, prin transformarea propriei persoane, exprimarea nepotrivita.

Prin urmare un nativ Pesti  ar trebui sa vegheze asupra tendintei de a se descuraja si de a intra intr-o stare de pasivitate, sau poate chiar depresiva. Exista posibilitatea de a se lasa in voia negativismului, traind astfel o  suferinta foarte profunda.

Exagerarea nelinistilor interioare si a nesigurantei  se transforma in obstacole “mentale” ce se alatura adevaratelor piedici sau blocaje exterioare. Uneori este posibil sa renunte chiar inainte de a incepe o actiune, sau sa-si caute acele argumente (scuze) care sa-i justifice neimplicarea prin supraevaluarea “binelui existent” deja.

Astfel ca este important sa cultive linistea mentala, perseverenta si increderea in fortele proprii si sa-si transforme subiectivismul prin acceptarea cu mai mare deschidere a oportunitatilor care apar in viata lui.

Este potrivit sa-si supravegheze impulsul de a se refugia in lumea lui imaginara si, sa se automotiveze pentru a-si valorifica energia si mai ales vointa, construind si in realitate lumea viselor sale.

Lumea interioara a nativului Pesti este marcata de dualitatea emotiilor, o lectie importanta pentru el fiind alegerea transformarii si manifestarii lor, precum si gasirea caii de mijloc intre optimism si pesimism, cele doua extreme specifice temperamentului sau. In felul acesta el este stimulat sa-si asculte vocea interioara alaturi de care realizeaza adevarata evolutie.

Problemele de sanatate : laba piciorului, sistemul limfatic; stressul si starea de nevozitate le afecteaza sanatatea; este important sa evite alcoolul. Muzica are in mod special asupra lor efect terapeutic.

Repere astrologice ale zodiei Pesti:

19 februarie – 20 martie
Semn mutabil, feminin, nocturn,
Element : apa – rece si umed.
Planeta guvernatoare : Jupiter si Neptun.
Culoare : albastru, bleu-verzui.

Concluzii

Daca esti nativ Pesti , bucura-te si transforma ceea ce consideri tu ca ai de transformat, pentru ca in felul acesta iti poti trai viata din plin si in armonie cu tine si cu ceilalti.

Daca ai in preajma ta un nativ Pesti, de asemenea bucura-te si lasa-te antrenat de inspiratia lui creatoare si de spiritul filantropic, tolereaza-i manifestarile extremiste , dar ajuta-l sa le transforme si sa le adapteze, intelege-i nevoia de liniste si a se retrage in mediumnitatea proprie, pentru ca in felul acesta el iti ofera suportul credintei  si al compasiunii si astfel puteti face o echipa de succes.

Niciun comentariu: