Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 17 aprilie 2011

Luna Plina in Saptamana Mare



Urmatoarea faza de Luna Plina se formeaza pe 18 aprilie, luni dimineata in jurul orei 6,00. Asa cum am aratat si in descrierea ciclului fazelor lunii, ne aflam intr-un moment de maxim energetic care de aceasta data este amplificat de prezenta planetelor din semnul Berbecului. Urmeaza doua saptamani de “curatare energetica”.

Tema astrologica a momentului ne arata un adevarat examen, care va testa toate aspectele vietii noastre – planul sentimentelor, modul de a gandi, modul de a actiona, constiinta si aspectul spiritual al vietii. In urmatoarele doua saptamani este posibil sa avem parte de lectii multiple sau complexe, integratoare, care ne vor surprinde prin modul si viteza de derulare.

Contextul astral este in rezonanta cu  perioada corespunzatoare postului Sfintelor Pasti, care poate fi inteles ca un timp terestru al testarii limitelor. Omul, isi stabileste singur propriile limite, in functie de prorpiul sistem de valori dar mai ales in functie de increderea in sine insusi. Planul divin ne arata in fel si chip ca nu exista limite, ca putem fi ceea ce alegem sa fim si putem face ceea ce alegem sa facem, daca intentia si motivatia noastra nu lezeaza liberul arbitru al nimanui.

Daca postul Craciunului ne ofera ocaziile si conditiile restructurarii interioare si a reevaluarii prioritatilor, postul Sfintelor Pasti ne provoaca sa ne depasim blocajele. Cu cat mai tematori suntem si mai neincrezatori in propriile forte, cu atat mai dure ni se vor parea a fi lectiile acestei perioade. In Saptamana Mare mai ales, ies la suprafata acele nepotriveli din viata noastra care acum pot fi reasezate  pe fagasul potrivit, prin depasirea temerilor launtrice.

Influentele astrale ale momentului de Luna Plina ne propun experiente profund transformatoare care se manifesta mai ales in domeniul de viata care se suprapune in tema fiecaruia pe segmentul Berbecului si ultimele 4 grade Pesti. Tensiunea generata de opozitia Soare – Luna se “descarca” prin Nodul Nord si prin planeta Neptun. Prin urmare, nu prea mai avem scapare si facem ce avem fiecare, de facut. Si nu facem asta oricum ci, manifestand iubirea la modul “pur si simplu” – fara judecata, fara indoiala, fara garantii. Neconditionat. In felul acesta putem depasi aceasta perioada cu maximum de profit. Altfel, ne vom lupta cu testele, si limitele noastre se vor opune “pasului inainte” pe care l-am putea face, acum.

Nu toata lumea se va confrunta cu astfel de experiente, sau nu neaparat la un nivel foarte complicat.

Dar daca te gasesti in fata unei situatii “imposibile” alege cum vrei sa o depasesti si, in zilele ce vor urma vei putea sa vezi cum se potrivesc lucrurile. Inainte de a alege insa, trebuie mai intai sa accepti ca s-ar putea sa ai nevoie de aceasta experienta pentru a invata ceva si, in cazul acesta, aminteste-ti ca ai puterea si intelepciunea de a o depasi.

Spor si succes !

Niciun comentariu: