Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 23 aprilie 2011

Cerul Sarbatorilor de Paste – influentele astrale 23-27 aprilie 2011.


Contextul astral al acestor zile este in rezonanta cu tema spirituala a momentului – acceptarea, iertarea, iubirea. Vremurile sunt cu adevarat magice, chiar daca realitatea fizica pare “imposibila” pentru foarte multi dintre noi. Problemele s-au acutizat inca din toamna trecuta. Astrele ne-au creeat conditiile pentru reevaluarea drumului si a directiei de mers, inainte de momentul Craciunului, pentru ca mai apoi sa ne ofere oportunitatea unor noi alegeri. In continuare am intrat intr-un program de restructurare a relatiilor, a echipei din care facem parte si alaturi de care parcurgem drumul ales.

In ultima perioada, pe masura ce am parcurs timpul terestru al postului Sarbatorii de Paste, astrele ne-au supus unui test de rezistenta, ne-au pus la incercare hotararea si fermitatea cu care ne-am angajat pe drumul ales, dar si increderea in fortele proprii si in alegerile facute. Influentele astrale ne-au plasat, mai ales in ultima luna, in situatii care sa ne ajute sa reconsideram si sa reconstruim relatia cu propriul sine, sa regandim modul in care functioneaza echipa suflet-personalitate. Pentru ca toate celelalte demersuri pe care le facem in viata noastra, de la cele mai simple la cele mai complicate, se sprijina pe aceasta relatie si pe modul in care ea functioneaza.

Acum cerul ne testeaza mai mult ca niciodata, capacitatea de a manifesta iubirea, fara conditii, fara judecata, fara a cantari nimic nici pro nici contra. Acesta este de fapt testul permanent al vietii noastre pe planeta Pamant, dar acum este posibil ca lectia sa ne surprinda, fie prin modul in care se deruleaza fie prin modul in care noi sau ceilalti reactionam. 
Este foarte posibil ca ceva sa se “rupa” in noi, in planul sentimentelor noastre, sau poate sa ne “desprindem” relational, fie printr-o detasare sentimental-emotionala fie chiar printr-o ruptura … Lectia ne cere sa armonizam gandul si fapta, intr-o viziune mai larga a experientei, sa acceptam si sa intelegem, sa iertam si sa iubim, indiferent de rezultatul final al “negocierii”.

Totul se deruleaza pe fondul intrarii planetei Neptun in semnul Pestilor, la inceputul lunii aprilie; perceptia noastra se extinde si devine mai clara, cunoasterea dobandita astfel se intregeste si putem discerne mai usor si mai sigur ce ne este sau nu de folos.

Traim din nou un moment de inceput, fie ca alegem altceva fie ca realizam o schimbare de atitudine fata de planurile noastre si fata de modul in care ne-am propus sa le materializam. Avem acum posibilitatea sa ne reformulam intentiile si motivatiile pentru ceea ce dorim sa manifestam in realitatea noastra fizica. Pentru ca incepand din luna mai, vom modela din ce in ce mai clar si mai concret intregul nostru potential.

Astfel ca mintea linistita, cuvantul cald si gestul armonios ne vor ajuta sa depasim aceasta perioada, in care mai mult sau mai putin constient, ne vom asuma si mai mult din aspectul spiritual al fiintei noastre.
Sa manifestam lumina ce suntem.

Spor si succes !

Niciun comentariu: