Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 10 aprilie 2011

Ce facem astazi ? 11-15.04.2011


Reluam observarea traficului astral dupa o intrerupere de aproape durata unui ciclu al fazelor lunii. Am urmarit in acest interval doar trecerea lui Uranus din semnul Pestilor in semnul Berbecului precum si Luna Noua din Berbec.

Un alt eveniment important a fost intrarea planetei Marte in semnul Berbecului, revarsand asupra noastra valuri noi de energie care ne vor imprima un impuls catre actiune, implicare, determinare, curaj; dar, daca nu reusim sa echilibram aceste energii, putem foarte usor sa trecem in extrema impulsivitatii, a entuziasmului exagerat.

Acum astrele ne ofera un suport al planului mental. Planeta Mercur, in mersul sau aparent retrograd colaboreaza cu Soarele si cu palneta Jupiter si ne stimuleaza gandirea si comunicarea, ajutandu-ne sa cuprindem o imagine de ansamblu mai larga, a situatiilor cu care ne confruntam si, sa gasim solutii concrete.

In acelasi timp, exista o anume tensiune care se manifesta atat in interiorul nostru precum si in relatiile cu ceilalti, datorita unui surplus energetic pe care se poate sa nu-l stapanim chiar in starea de echilibru. Este mai sanatos sa nu reactionam la provocarea din exterior - este posibil ca unii dintre noi sa fie mai sensibili la influentele astrale si sa adopte atitudini extremiste, fara sa fie nici ei prea lamuriti de ce fac asta. Ceva mai multa rabdare si intelegere ne va ajuta sa depasim aceasta perioada si, sa ne reorientam aceasta energie catre planul mental acolo unde avem sustinere astrala.

Pendularea in jurul punctului de echilibru interior, este posibil sa ne plaseze intr-o confruntare launtrica. In ultimul timp  planul astral ne-a ajutat sa ne debarasam de tot ce este vechi si sa ne reorientam pe noi directii. Exista si sustinerea de a trece la actiune si de a face pasi concreti pe noul drum ales. Dar se poate ca entuziasmul si dorinta de a pasi cu graba inainte sa ne ajute sa gresim.

De aceea, anumite influxuri astrale vin sa ne mentina intr-o stabilitate pe care noi se poate sa o percepem ca pe o opreliste. Uneori asteptarea momentului optim poate sa para o “intarziere” iar in viata de zi cu zi se poate ca acest lucru sa se manifeste prin ganduri contradictorii, care sa ne solicite o reanalizare a situatiilor sau o regandire a strategiilor si actiunilor.

Mai ales ca in partea a doua a saptamanii actiunea efectiva poate fi bruiata, sau chiar blocata, astfel ca cel mai potrivit ar fi sa nu fortam “bariera” ci sa ne regrupam si sa gasim o cale ocolitoare sau sa asteptam un moment mai potrivit;  eventual, daca este posibil, dupa reintrarea planetei Mercur in mers direct – peste doua saptamani.

Aceste aspecte tensionate se descarca prin planul emotional, ceea ce inseamna ca vom avea parte de adevarate lectii si oportunitati pentru autotransformatrea prorpiilor emotii. Este foarte potrivit sa ne plasam acum pe pozitia observatorului, undeva deasupra scenei, pentru a putea vedea totul, inclusiv pe noi insine si pentru a ne putea remodela pornirilie instinctuale.

De aceea, daca vom gasi curajul sa actionam, cu calm, fara impulsivitate, este posibil sa fructificam la maxim sustinerea astrala a acestei saptamani.

Sa nu uitam ca suntem in perioada de dinaintea sarbatorilor, cand toate testele sunt mai severe si, cand ni se cere sa demonstram increderea in "noi" - adica in echipa suflet - personalitate (entitate - omulet).

Spor si succes !

Niciun comentariu: