Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 13 martie 2011

12 martie 2011 - Uranus la granita dintre zodii



Planeta Uranus
Pentru cei ce studiaza astrologia planeta Uranus a oferit o adevarata “documentare in direct”, odata cu trecerea din semnul Pestilor in semnul Berbecului.

In toata perioada cat a tranzitat semnul Pestilor, pe intreaga planeta s-au derulat evenimente deosebite la scara mare, implicand in special elementul “apa”, care au determinat mase mari de oameni sa experimenteze compasiunea, sacrificiul, credinta, adica acele “componente” ale sufletului nostru care ne ajuta sa traversam aceasta perioada semnificativa a evolutiei noastre la nivel planetar.

Acum, Luna Noua din Pesti a fost insotita de alte patru planete in acelasi semn, una dintre ele fiind chiar Uranus, care a facut si o cuadratura perfecta cu nodurile lunare. Cumva ne-am fi  asteptat la “ceva” care sa ne aduca din nou pe toti laolalta, in cadrul unei experiente transformatoare si revolutionare, in stilul uranian.
Dar ca intotdeauna, viata si Uranus ne-au surprins si ne-au depasit asa-zisele asteptari.

Totul se deruleaza pe fondul colaborarii Jupiter-Pluton care ne plaseaza in situatii din care nu putem iesi decat cu inima mai calda, cu mintea mai deschisa catre ceea ce am refuzat deja sa acceptam, cu gandul liber si curat de a primi in viata noastra binele, chiar daca nu-l vedem si nici nu-l intelegem in intregime – aceasta fiind “proba credintei”. Dar nu e vorba despre acea credinta limitativa, obstructionista, care te pune la colt, ci despre increderea in sine, in fortele proprii, increderea ca stim ce vrem, ca avem curajul sa manifestam dorinta noastra si ca avem incredere in propria reusita.

Japonezii au acceptat la nivelul sufletului lor colectiv, experienta confruntarii cu acest cutremur, precum si cu toate urmarile lui, in folosul tuturor oamenilor si, acum dupa ce am vazut cu toii cum s-au derulat evenimentele intelegem si de ce – sunt poporul cel mai bine pregatit, dintoate punctele de vedere, sa faca fata unei astfel de incercari, la asemenea scara.

Uranus a impletit energiile celor doua elemente care caracterizeaza zodiile Pesti si Berbec - apa si focul – si ca sa-si lase si mai clar aprenta personala, a adus in ecuatie si aspectul nuclear, oferindu-ne inca o ocazie sa intelegem gradul inalt de periculozitate al acestei tehnologii.

“Super Luna” de pe 19 martie – cum le place unora sa o denumeasca nu este ceva neobisnuit; Luna nu este doar o pata de culoare pe cer, este un corp ceresc si are miscarea lui riguroasa si bine definita in cadrul mecanicii Universului. Conjunctura astrala in care se va forma faza de Luna Plina in semnul Pestilor in data de 19 martie, este insa interesanta si ar fi potrivit sa o intelegem in contextul fazei de Luna Noua din semnul Pestilor.

Practic efectele s-au vazut in Japonia si, este foarte posibil sa mai urmeze si alte evenimente similare, poate nu de aceeasi dimensiune dar, peste ceea ce noi oamenii consideram a fi normal, raportandu-ne la experienta si cunoasterea pe care le-am acumulat deja.

Acum Uranus preia influenta energetica a semnului Berbecului si o modeleaza conform propriilor caracteristici energetice, transmitand asupra Pamanului si asupra noastra nevoia de independenta care, dusa la extrem ajunge sa fie revolta (revolutie) pentru ca in acelasi timp, Uranus  inlatura prudenta, creste impetuozitatea si poate duce entuziasmul la extrem.

Dar daca reusim sa fim in echilibru si sa preluam in mod armonios influentele astrale, atunci Uranus ne va stimula inventivitatea, curajul si initiativa.

In urmatorii 7 ani, Uranus ne va deschide noi cai de cercetare in stiinta si reforme sociale, ne va ajuta sa ne schimbam radical atitudinea fata de  libertatea de expresie precum si modul in care o manifestam. Depinde de fiecare cum va interactiona cu influenta uraniana si cum va folosi acest instrument.

Acolo unde se afla acum Uranus pe harta natala a fiecaruia dintre noi, in functie si de aspectele pe care le face cu pozitiile planetare din momentul nasterii, se deschide brusc o usa, apare un inteles nou al unor situatii si suntem practic proiectati intr-o directie, aparent neasteptata, dar de fapt in mare concordanta cu scopul nostru declarat.

Daca mintea noastra se deschide si procesul de gandire accepta si ritmul dar si schimbarile de directie aduse de Uranus (care simbolizeaza mentalul superior) atunci ne vom plasa pe traiectoria potrivita cu minim de pierderi (suferinta).

Ce pot face oamenii in fata revoltei Pamantului? In primul rand sa acceptam aceasta revolta, asa cum Pamantul a acceptat agresiunea noastra, timp de milenii, asteptand sa ca noi sa descoperim eroarea si sa o corectam. Si sa nu uitam ca suntem calatori pe planeta “noastra” astfel ca ar fi potrivit sa ne bucuram de vizita si sa respectam gazda.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: