Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 7 martie 2011

Ce facem astazi ? 07.03.2011- 10.03.2011


 
cum interactionam cu influentele astrale ?  sptamana exercitiului mental … 

Incepem saptamana intr-un context energetic ce ne ofera oportunitati pentru propria evolutie. Este posibil sa simtim o anume nevoie de liniste in jurul nostru si, daca reusim sa ne retragem aparent in linistea “interioara” putem avea un acces mai usor la informatiile stocate in subconstientul nostru.  Cei care lucreaza constient cu planurile energetice pot receptiona mai usor si mai clar mesajele din astral.

Pe parcursul intreagii saptamani astrele ne propun un adevarat antrenament mental precum si exercitii de comunicare.
Luna Noua din semnul Pestilor a generat o rascolire interioara, in plan mental si emotional. In continuare ar fi potrivit sa observam cu atentie modul in care exprimam ceea ce gandim acum, pentru ca este posibil sa “vorbim” in sens contrar interesului nostru. Exista o mare doza de subiectivism in planul mental colectiv, care in combinatie cu reasezarea emotionala din sufletul nostru poate provoca tensiuni sau neintelegeri in comunicare si in schimbul de idei. Este mult mai sanatos sa acceptam (toleram) alte puncte de vedere, decat sa intram in polemica.

Incepand de miercuri mintea noastra functioneaza mai bine, suntem inspirati, avem idei care pot genera solutii neasteptate, neobisnuite. Originalitatea si inventivitatea isi pun amprenta pe modul de a gandi si a comunica. Procesele mentale se accelereaza ceea ce va determina si o oarecare crestere a ritmului de derulare a tuturor actiunilor.

Acest carusel din planul mental este sustinut de aspectul favorabil pe care il fac cei doi benefici ai zodiacului Venus si Jupiter. Sansa mica colaboreaza cu sansa mare si astfel putem avea oportunitati care aduc succes, in orice domeniu din viata noastra, in functie de zonele din harta natala activate de aceste tranzite.

Intre timp, ne pregatim pentru intrarea planetelor Mercur si Uranus in semnul Berbecului. Este un moment important, care deschide o cale noua de manifestare a planului mental.

Luna Noua alaturi de celelalte corpuri ceresti aflate in semnul Pestilor, si-a pus amprenta pe personalitatea noastra, pe sentimentele si gandurile noastre, pe forta si creativitatea noastra, oferindu-ne posibilitatea de a folosi acest potential energetic imens pentru a manifesta compasiunea si pentru dezvolta latura spirituala a fiintei noastre.

Prin urmare, in continuare, cel putin pe parcursul acestui ciclu lunar (dar si in anul intreg care urmeaza) ar fi potrivit sa folosim si sa dezvoltam toate aceste resurse personale si sa generam efecte constructive in mediul in care se deruleaza viata noastra.

In felul acesta valorificam oportunitatea astrala a momentului, si realizam transformarea spectaculoasa, in toate structurile fiintei noastre, pe care timpul prezent o asteapta de la noi.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: