Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 4 martie 2011

Luna noua - 4 martie 2011



Cum interactionam cu Luna Noua – 4 martie 2011.

Vineri seara se produce faza de Luna Noua, de data aceasta in semnul Pestilor. Acesta este un moment energetic deosebit, pentru ca avem o adevarata sedinta planetara in acest semn, cu sase planete si Luna Neagra.

Intotdeauna la faza de Luna Noua putem stabili intentia noastra pentru urmatorul ciclu lunar sau chiar pentru o perioada mai lunga de timp – pana la urmatoarea faza care se petrece in acelasi semn, adica pe o perioada de un an. Astfel, energia este orientata pe directia intentiei noastre si urmeaza in continuare un proces de dezvoltare in sensul stabilit.

De data aceasta simbolistica semnului in care se produce faza de Luna Noua este puternic accentuata prin prezenta celorlalte planete. Influenta acestora este captata si amplificata de Luna Noua. Prin aspectele pe care le construiesc, astrele ne transmit si forta dar si indemanarea de a valorifica momentul unui nou inceput. Se deschide o noua cale cu un suport energetic foarte puternic dar ni se cere un efort deosebit prin care sa ne desprindem de tot ce nu mai rezoneaza cu omul care suntem acum. Avem in fata noastra un potential urias si pentru a putea lucra cu aceste energii este necesar sa eliberam si sa curatam zona de lucru. Prin urmare este posibil sa traim acum o rascolire si o reorganizare interioara, in planul mental precum si in cel emotional.

Inca de anul trecut astrele ne-au oferit nenumarate ocazii de a realiza “schimbarea”. Unii dintre noi au simtit nevoia schimbarii si au reusit astfel sa interactioneze armonios cu influentele astrale in sensul concretizarii ei. Altii insa au refuzat ocaziile sau poate ca le-au ratat din cauza fricii de necunoscut.

Acum putem spune ca avem in fata poate ultima mare oportunitate de a alege constient “noul” in forma care vine pentru fiecare dintre noi, pentru ca urmatoarea faza de Luna Noua deja ne va proiecta in zona de actiune. Daca nu am ales inca sau daca mai avem indoieli in privinta alegerilor pe care le-am facut, acum este momentul sa reevaluam totul, din nou, si sa ne stabilim directia in care vrem sa mergem in continuare.

Intreg contextul astral sugereaza un examen important; toate aspectele formate acum, separat si cumulat, ne propun aceeasi tema – schimbarea, prin autoanaliza, eliberarea reziduurilor emotionale si alegerea “noului”, fara sa stim neaparat acum, cum anume vom trai aceasta experienta noua. Important este sa o alegem, fara teama, cu increderea pe care ne-o transmite sufletul. Astrele nu ne mai lasa sa ne ignoram “interiorul”, care de fapt  ne ghideaza cel mai bine.

Schimbarea presupune, ACUM, si transformarea interioara necesara pentru a armoniza toate aspectele fiintei noastre si, pentru a trai (alege, experimenta) totul din inima. Pentru a putea face fata vremurilor ce ne asteapta, vom lucra din ce in ce mai mult cu intelepciunea inimii. Cunoasterea si gandirea ne vor ajuta sa percepem lumea, dar alegerile noastre vor functiona armonios daca ne vom baza pe simtirea si glasul interior. Si pana acum a fost la fel, dar am avut parte de ragaz pentru a invata sa facem asta si chiar daca am tot gresit, ni s-au oferit alte ocazii pentru a incerca din nou. Acum, curgerea timpului, asa cum o intelegem noi inca, nu ne mai lasa sa gresim. Experientele de viata ne conduc catre drumul potrivit si ne opresc cumva, ferm si categoric, atunci cand noi pasim alaturi.

Fie ca vedem sau nu acum aceste influente, momentul este foarte intens; cel mai sanatos este sa ne uitam bine la noi, la cine suntem si la ce simtim, sa recunoastem si sa eliberam orice tensiune, sa recunoastem si sa eliberam tot ce nu se mai potriveste cu alegerile facute, sa acceptam trairea si s-o transformam in sensul intentiei declarate.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: