Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 1 martie 2011

Ce facem astazi ? 01.03.2011


Planeta Venus
01.03.2011 – cum interactionam cu influentele astrale ?

 
Astazi este prima zi de primavara calendaristica. Ritmurile naturii ne vor aduce primavara cosmica (energetica) abia la momentul de echinoctiu de primavara, pe 21 martie, cand Soarele va intra in semnul Berbecului.

Martisorul astral pe care il primim cu totii maine, 2 martie, este intrarea planetei Venus in semnul Varsatorului. Este o potrivire minunata de vibratii energetice, Venus fiind in acelasi timp intr-un aspect armonios cu Uranus, guvernatorul Varsatorului.

Prima zi de primavara se deruleaza pe aceasta colaborare stransa Venus – Uranus, benefica, ce ar putea sa ne ofere o deschidere, eventual neasteptata in plan sentimental si/sau social. Este posibil sa fi vazut deja unele semne in acest sens, sau poate ca doar starea interioara ne surprinde deocamdata si anticipeaza, prin “nevoia” de schimbare sau de “ceva nou”. Noul poate fi pentru unii o schimbare radicala, iar pentru altii poate fi doar o noua lumina in care este privita o situatie existenta.

Pe fondul acestui aspect, contextul energetic pe care il ofera intrarea palnetei Venus in Varsator ne conduce catre un entuziasm sentimental, o mai mare deschidere catre ceilalti, ne umple inima de altruism si ne indeamna catre fraternitate, ne vom simti mai liberi sau vom simti nevoia de libertate. Este posibil ca sentimentele sa capete nuante idealiste, sa creasca interesul pentru viata sociala, pentru relatii (parteneriate) intelectuale.

Ar fi potrivit insa, sa nu ne lasam purtati oricum in voia “vantului de libertate”, sa-i folosim forta, impulsul, dar sa le dirijam constient, in directia dorita. Sa preluam dorinta de independenta si de libertate ca pe un suport in incercarea de a ne depasi asa-zisele limite si in descoperirea noilor posibilitati de manifestare, precum si ca pe un ajutor in abordarea cu incredere si curaj a “noului” ce va patrunde in viata noastra.

Ne aflam in preajma fazei de Luna Noua care se va produce peste cateva zile, pe 4 martie. In aceste zile procesul de “curatare” sub orice forma are o eficacitate maxima.  De asemenea, este foarte potrivita o autoanaliza, acum putem alege ce anume trebuie dat deoparte, ce nu ne mai este de folos si, putem stabili la ce anume renuntam, pentru ca nu mai este potrivit planurilor noastre. Este un moment potrivit sa ne desprindem de obiceiuri care nu ne sunt de folos, care ne incurca in “cresterea” pe care ne-am propus-o.

Sa avem cu totii o primavara frumoasa!
Indiferent de vreme si de vremuri, sa primim bucuria in inima si lumina in suflet si sa le manifestam pe orice directie, in orice moment.
Spor si succes !

Niciun comentariu: