Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 10 martie 2011

Ce facem astazi ? 10-12.03.2011 - Planeta Mercur in semnul Berbecului


Planeta Mercur intra in semnul Barbecului, astfel ca influenta energetica pe care o va revarsa asupra Pamantului si asupra noastra, va accentua si mai mult procesul de accelerare a gandirii despre care am vorbit deja acum cateva zile.  In comunicare se va simti nevoia argumentarii precum si dorinta de a dezbate si de contradictie. In functie si de predispozitiile temei natale, unii dintre noi pot deveni impulsivi, iritabili sau chiar furiosi.

Daca reusim sa preluam influenta astrala in mod armonios atunci mentalul nostru va fi in stare de alerta, vom avea idei originale si perceptii spontane pe care le vom putea exprima direct, convingator si poate intr-o maniera spirituala.

Intalnirea dintre planetele Mercur si Uranus, la trecerea dintre semnul Pestilor catre semnul Berbecului, reprezinta suportul astrelor pentru expansiunea constiintei noastre, in vederea depasirii testului de maturitate al procesului decizional, la care ne supune acelasi Mercur prin aspectele pe care le face cu Nodul Nord si Pluton.

Este bine sa fim atenti la deciziile pe care le luam in zilele acestea, pentru ca ne aflam intr-un punct critic al evolutiei noastre intelectuale. Suntem in fata unei schimbari radicale a modului de a gandi si daca nu acceptam acesta lectie, exista riscul de a gresi drumul. Ne putem confrunta cu situatii care sa forteze constientizarea schimbarii. Contextul general este tensionat de o agitatie mentala, de manifestarea tendintelor negativiste si se pot produce blocaje in comunicare dar si in planul financiar. Scopul dar si rezultatul acestor experiente de viata ar fi potrivit sa fie armonizarea gandirii cu derularea evenimentelor.

In ultima zi a lunii martie planeta Mercur va intra in mers aparent retrograd si ne va arata atunci, pana la reluarea mersului direct, in luna mai, greselile pe care le-am putea face acum.
Toate aceste interactiuni energetice se produc pe fondul aspectului favorabil pe care il fac in continuare, cei doi benefici ai zodiacului Venus si Jupiter. Astfel se mai atenueaza efectele forfotei din planul mental.  Dar colaborarea celor doi benefici poate sa ne aduca acum, rezultatele bune ale lectiilor acceptate si asumate prin provocarile lui Venus cu care ne-am confruntat de la inceputul anului. Daca atunci am inteles mesajul si am analizat cu mintea si cu inima deschisa relatiile noastre, acum putem vedea cu claritate ocaziile si directiile favorabile construirii parteneriatelor potrivite.

Daca vrem sa ne mentinem in tandem cu mersul lunii, din punct de vedere al fazelor ciclului lunar, ar fi potrivit sa urmarim oportunitatile care apar astazi (posibil doar la nivel de discutie) si sa le valorificam tinand cont de toate atuurile dar si de provocarile pe care ni le ofera contextul astral si pe care le-am analizat in aceasta saptamana.

Spor si succes !

Niciun comentariu: