Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat astrologiei.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 21 noiembrie 2010

Instrumente astrologice - Sistemul solar



Sistemul  solar – Casa noastra din UNIVERS

Pentru a putea intelege mai bine si mai usor cum actioneaza asupra noastra influentele astrale si, mai ales, cum sa interactionam cu ele constient, vom intra in contact cu instrumentele astrologice de baza, si anume corpurile ceresti - planetele sistemului nostru solar, constelatiile, stelele fixe, asteroizii, - pe masura ce traficul cosmic ni le va aduce in proximitatea noastra energetica.
Este important sa spunem, aici si acum, pentru cei care nu stiu, ca analiza astrologica se refera la influentele energetice ale corpurilor ceresti asupra vietii pe planeta Pamant. Corpurile ceresti emit radiatii electromegnetice, fiecare avand propriile caracteristici. Toate aceste trasee energetice se intersecteaza in spatiul cosmic si interactioneaza in functie de miscarea combinata a corpurilor, rezultand astfel diferite influente astrale care au impact si asupra Pamantului, in masura in care intra in raza lor de actiune.

Prin urmare, sa ne reamintim unde ne aflam.
Sistemul nostru solar este organizat in jurul Soarelui, steaua centrala, generatoare de lumina si caldura, in jurul careia se rotesc cele noua planete, descoperite pana acum, fiecare pe orbita ei bine stabilita. Acest mod de “organizare” – heliocentric, cu Soarele in centru si planetele in jurul sau - a fost propus pentru prima data de Copernic, cu mentiunea ca el a considerat ca Soarele se afla nu numai in centrul sistemului nostru solar ci si in centrul Universului.
Abia in prima jumatate a secolului trecut, odata cu perfectionarea instrumentelor astronomice, a fost descifrata structura si organizarea Universului. Astfel au fost descoperite  galaxiile si oamenii au perceput dimensiunea uriasa a acestora si au inteles nivelul de marime al distantelor la scara cosmica – este vorba de miliarde de galaxii care se intind pe multe miliarde de ani lumina, daca ne referim doar la ceea ce se cunoaste acum.
Sistemul nostru solar, are locul sau (cat un varf de ac) in galaxia “noastra” Calea Lactee – care se numeste astfel datorita formei spiralate, plata, aparent cetoasa, care poate fi partial observata pe cer in noptile senine. Calea Lactee gazduieste peste 200.000 de stele, similare Soarelui nostru. Conform ultimelor cercetari, galaxia noastra ar avea un diametru de aproximativ 100.000 de ani lumina iar sistemul nostru solar s-ar afla pe la jumatea razei spiralei. Ea are o miscare de rotatie, cu o viteza de 250km/s, realizand un ciclu complet in mai mult de 200 milioane de ani. Alaturi de alte 30 de galaxii, formeaza impreuna asa zisul Grup Local al galaxiilor, dintre acestea cea mai apropiata fiind Andromeda.
Care este locul nostru, in aceasta imensa vecinatate ce reprezinta de fapt doar un punct minuscul din Universul pe care abia incepem sa-l descifram ? ... Si ce sa intelegem din faptul ca atomul si sistemul solar au structuri similare? …
Cea mai apropiata stea de sistemul nostru solar, este Proxima Centauri din sistemul solar Alpha Centauri si se afla la o distanta de 4,2 ani lumina … (11.408.235.762 km).
Dintr-o data, mersul pe jos nu mai pare o problema, nu? Avand in vedere ca strabatem milioane de kilometri “spatiali” in timp ce … privim ceasul, de exmplu, sau in timp ce bem cafeaua, sau in timp ce dormim – aici e vorba si despre alt fel de “calatorii”.
Sa ne reamintim din cand in cand, ca suntem in trafic cosmic in fiecare secunda, si sa luam aminte la “harta” pentru a circula pe drumul potrivit si in conditii optime.
Spor si succes !

Niciun comentariu: