Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 11 noiembrie 2010

Ce facem astazi ?

11.11.2010
Inauguram aceasta forma de a mentine pasul cu mersul astrelor in spatiu. Acest demers nu se considera a fi un horoscop, ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si modul in care putem folosi aceste influente, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.

Suntem intr-o perioada in care este potrivit sa fim atenti la modul in care comunicam, sa dam atentia cuvenita partenerilor de discutii – pentru ca este posibil sa ne sustinem cumva dictatorial punctul de vedere, sau uneori poate prea impulsiv. Se manifesta un anume entuziasm mental, pana la sfarsitul lunii, si este bine sa folosim aceasta influenta astrala in limitele constructive – sa prindem din mers ideile bune si sa le argumentam cu curaj si incredere dar si cu toleranta fata de observatiile celorlalti. Vom avea si puterea sa le punem in practica, pentru ca pana pe 20 noiembrie energia noastra se focalizeaza mai usor pe ceea ce avem de facut.
De asemenea, in aceasta saptamana precum si in cea care urmeaza este posibil sa fim in situatia sa facem ceva concret in legatura cu drumul nostru in viata, intr-un fel sau in altul sa ne asezam la “locul nostru” sau sa incepem sa facem ceva ce era de facut si noi am amanat. Acest “ceva” poate sa fie mai mult decat luarea unei decizii, poate sa fie un pas important, concret. Acest aspect este in legatura cu conjunctia Pluto-Nod Nord din semnul Capricornului, aspect care se formeaza destul de rar. Casa din tema natala a fiecaruia unde se produce aceasta conjunctie, arata directia de actiune, locul unde se potrivesc acum lucrurile. Pentru aceia dintre noi care accepta si lucreaza cu influentele astrale, mersul lucrurilor poate sa fie mai lin si mai de inteles, dar cei care merg inca impotriva curentului este posibil sa lupte din greu si sa ajunga altundeva decat si-au propus, dar sa constate pana la urma ca sunt la locul potrivit. Este posibil sa va simtiti impinsi de la spate, sau aruncati pur si simplu in tot felul de situatii care va vor oferi ocazia sau, va vor forta sa pasiti pe calea voastra, transformand constructiv o anume stare emotionala.
Pentru a folosi in mod benefic si eficace acest ajutor astral, este potrivit sa acceptam cooperarea cu ceilalti, lucrul in echipa.

10.11.2010
Daca vrem sa ne mentinem in tandem cu mersul lunii, astazi si maine dimineata suntem atenti la ocaziile pe care le avem pentru a porni actiunile planificate la momentul de Luna Noua, dupa ce luni am facut ceva efort sau poate chiar investitii in acest sens. Atentie la emotii, se poate sa nu va lase sa vedeti tot ce e de vazut.
Mai avem timp o saptamana sa potrivim lucrurile in planul sentimental. Nu pierdeti aceasta ocazie de a rezolva problemele, in aceasta saptamana, mai ales ca pana la sfarsitul lunii avem un ajutor astral important, care aduce armonie in relatii. Dar atentie la comunicare, pentru ca poate deveni prea categorica. Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem cum le folosim, opriti-va la nivelul “ferm, hotarat, convingator”, fara sa deveniti “impulsivi”.

Niciun comentariu: