Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 26 noiembrie 2010

Ce facem in weekend ?


"Ultimul patrar"
27.-28.11.2010 – cum interactionam cu influentele astrale ? ce facem in weekend ?

Pe fondul provocarilor mentale, care se manifesta in continuare, ne confruntam  zilele acestea si cu o influenta astrala care fie ca accelereaza ritmul cotidian al vietii unora dintre noi, fie ne plaseaza intr-o aglomeratie de activitati in curs de desfasurare, unele neasteptate sau neobisnuite . Se poate sa existe tentatia de a ne implica in tot felul de actiuni care se deruleaza in preajma noastra si cu care nu avem de fapt nici o legatura, sau poate ca nu este acum momentul potrivit sa interactionam cu ele. Sau, daca o facem, ar fi potrivit sa acordam atentia cuvenita fiecareia, sa nu ne grabim si sa ne “ambalam” mental si emotional mai mult decat ar fi necesar si sa ne risipim resursele de orice tip.  
Daca vrem sa ne mentinem in tandem cu mersul lunii, sa ne pregatim pentru faza de “ultimul patrar” care se produce duminica seara, 28 noiembrie. Avand in vedere si nota “energetica” generala a acestor zile, s-ar putea ca tensiunea generata de aceasta faza a Lunii sa fie usor amplificata. Fiind in faza de descreste a Lunii, in viata noastra apar efecte concrete ale actiunilor din cele doua saptamani ale fazei de crestere de dupa Luna Noua, sau efecte concrete ale programelor aflate in derulare, incepute mai inainte. Este posibil ca parte din aceste concretizari sa nu fie pe placul nostru, in totalitate, sau se poate ca tocmai lipsa concretizarilor dar aparitia in schimb a unor motive de amanare, sa ne nemultumesca. O analiza lucida si detasata ne-ar ajuta sa luam decizii potrivite, pe care sa ne bazam cu succes in viitor.
 Prin urmare, daca sambata trecuta a fost o zi de mobilizare in vederea actiunii sustinute, bine organizata si perseverenta, acum “actiunea” va da buzna peste noi. Daca suntem atenti, putem observa singuri schimbarea tonului vibrational al zilelor privind la ce se intampla in jurul nostru si astfel, putem “reactiona” constient si armonios la stimulii energetici care, lucreaza in egala masura din exterior ca si din interior.
Atentie sporita, reorganizarea prioritatilor in functie de informatiile pe care le primim si de analiza lor detasata, dar si in functie de oportunitatea actiunii;  sa lasam sa treaca pe langa noi ceea ce nu ne trebuie acum pentru a ne putea implica detasat,  cu toata atentia si cu resursele necesare in obiectivul momentului.
Spor si succes !

Niciun comentariu: