Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 18 noiembrie 2010

Ce facem astazi ? 19-20 noiembrie 2010

Stea in Calea Lactee

19-20.11.2010 – cum interactionam cu influentele astrale ?

Urmeaza cateva zile de maxim energetic  oferit de aspectele astrale ale cerului – suntem chiar inainte de faza de Luna Plina care se va produce duminica, iar Venus si Jupiter isi incheie perioada de miscare aparent retrograda.
Cei doi benefici ai zodiacului, Venus si Jupiter, isi reiau mersul direct, dupa ce ne-au oferit o perioada de ragaz in care am recapitulat niste lectii de viata. 
De acum putem demonstra ca am inteles ce era de inteles, ca suntem mai maturi  si ca experientele traite ne vor ajuta sa asezam lucrurile asa cum e mai bine pentru noi, acum cand cele doua planete vor strabate a treia oara zona respectiva din cercul zodiacal.
Daca vrem sa ne mentinem in tandem cu mersul Lunii (fazele Lunii), maine este un moment de efort maxim din partea noastra pentru concretizarea proiectelor la care lucram, care poate fi conjugat foarte profitabil cu nota energetica generala a zilei.
Vineri dimineata insa, Luna merge in gol de la ora 7.30 pana la ora 12, asa ca e mai bine sa nu incepem proiecte noi sau sa lansam idei noi. In schimb le putem pregati si apoi sa facem primul pas dupa pranz sau chiar sambata. Daca aveti in vedere sa porniti initiative noi, acum e momentul, pana la faza de Luna Plina, chiar daca a face primul pas inseamna doar a face un anunt, a da un telefon, a discuta un plan sau o strategie. E mult mai bine sa o faceti acum, decat saptamana viitoare.
Nu va lasati pacaliti de sosirea weekend-ului, lasati odihna pentru duminica dupa pranz, cand veti vedea rezultatele perioadei de actiune, corespunzatoare primei jumatati a ciclului fazelor Lunii.
Spor si succes !

Niciun comentariu: