Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 23 noiembrie 2010

Ce facem astazi ? 23-24 noiembrie 2010


Suntem AICI
23.11.2010 – cum interactionam cu influentele astrale ?

Incepand de astazi astrele ne testeaza modul in care gandim si comunicam, dar si felul in care luam decizii. Aceasta influenta astrala actioneaza pe o perioada mai lunga de timp, asa ca suntem intr-o perioada de “examinare astrala” care se suprapune foarte frumos cu nota energetica a Sagetatorului si a postului Craciunului.
Suntem provocati prin tot felul de situatii aparent conflictuale si prin persoane aparent agresive, tocmai pentru a ni se oferi ocazia de a adopta atitudinea potrivita in fata provocarilor. Deci, nu va luptati cu "mesagerii".
Se poate sa ni se para ca suntem confuzi, ca nu percepem corect si concret informatia sau directia de pe care vine informatia, se poate sa interpretam eronat sensul informatiei.
Prin urmare sa ne comportam ca in fata oricarui examen – mobilizare maxima, atentie sporita, fara graba, incet si sigur; cu toata increderea, sa primim aceste oportunitati de lucru cu noi insine si sa ne construim extemporarul cu cele mai inalte vibratii personale.
Daca vrem sa ne mentinem in tandem cu mersul lunii, este bine sa urmarim constient semnalele emotionale si sa nu le lasam sa ne copleseasca, avand in vedere nota energetica generala a perioadei. Provocarile planului mental care se manifesta in aceasta perioada,  se descarca imediat in planul emotional. Cu putin curaj, dar cu ceva mai multa atentie, ne putem scutura de unele reziduuri emotionale care ne ingreuneaza sufletul de ceva vreme,  si putem face asta foarte usor, doar recunoscandu-le inutilitatea, in aceste moment. Lasam loc astfel, pentru senzatii noi, care sa ne ajute sa intelegem mai bine locul nostru pe harta energetica a momentului.
Spor si succes ! ... si multumim pentru ajutor !

Niciun comentariu: