Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 12 noiembrie 2010

Ce facem astazi ? 12 noiembrie 2010


Peste climatul astral general despre care vorbeam ieri, se suprapun niste aspecte tensionate in zilele urmatoare. Daca avem in vedere colaborarea astrelor pe cer, putem sa evitam manifestarea influentelor dizarmonice prin noi insine. Daca nu reusim intotdeauna, macar vom putea sa le recunoastem in felul cum interactionam cu ceilalti si ne putem redresa din mers, sau putem fi mai toleranti, incercand sa raspundem provocarilor cu calm si intelepciune.

Daca vrem sa ne mentinem in tandem cu mersul lunii, maine vom putea observa cum functioneaza strategia noastra, sau daca programele incepute dupa momentul de Luna Noua (6 noiembrie) se desfasoara dupa cum ne-am propus noi. Daca ceva nu merge bine, acum putem descoperi despre ce este vorba si putem face corectiile necesare.
De asemenea, momentul de cuadratura dintre Soare si Luna de maine (13 noiembrie) poate determina tensiune in relatiile interumane, suntem mai nemultumiti ca alta data, eventual irascibili. 
Deci sa fim atenti si la noi si la ceilalti, pentru a dezamorsa din fasa orice conflict, sa fim calmi si, macar toleranti daca nu intelegatori. 
JUPITER

Avem si ajutoare in acest sens, Soarele si Jupiter colaboreaza si ne ajuta oferindu-ne vibratia optimismului si a generozitatii.
Perechea Soare – Neptun insa, ne va transmite  pe toata perioada saptamanii viitoare, un imbold catre visare, iluzii – sa fim atenti sa nu slabim ritmul actiunilor noastre, sa nu ne lasam in baza promisiunilor fara acoperire.


Asadar sa primim constient influentele benefice si sa le filtram la fel de constient pe cele dizarmonice.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: