Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 30 noiembrie 2010

ce facem astazi? 1 decembrie 2010.1 decembrie 2010 – cum interactionam cu influentele astrale ?
Planul energetic afectiv isi schimba vibratia. Planeta Venus a intrat in semnul Scorpionului si sentimentele noastre se manifesta cu  mai mult entuziasm, pasiune sau poate chiar agresivitate. Simtul posesiunii, indiferent pe ce directie (relatii sau bunuri), se manifesta mai puternic.
Daca in perioada de retrogradare a planetei Venus am incercat sa reglam anumite lucruri in relatiile noastre, acum cu putina atentie, se poate ca totul sa se aseze asa cum e mai bine pentru ambele parti. Dar daca nu am facut atunci nici un efort in acest sens, si nu am folosit constructiv vibratia venusiana nici in intervalul in care a strabatut ultima parte din semnul Balantei, in perioda urmatoare se poate ca lucrurile sa se aseze brusc si, fortati de imprejurari sa ne trezim in fata unor alegeri care nu ne mai lasa timp de gandire.
Planul mental este de asemenea in tranzitie de la vibratia Sagetatorului la cea a Capricornului. Fantezia si entuziasmul intelectual se vor domoli, gandirea se reorganizeaza, se contracta, analiza si comunicarea devin mai precaute, mai rigide, se sprijina mai mult pe aspecte practice, pe metoda.  
In urmatoarele doua-trei saptamani, modul in care gandim si comunicam este foarte important pentru fiecare. Suntem pusi in situatii in care trebuie sa analizam ceea ce am evitat sa analizam, trebuie sa vorbim ceea ce am evitat sa vorbim, si sa luam deciziile pe care am evitat sa le luam. Se poate sa ne gandim mai mult la drumul nostru in viata, sa formulam intrebari pe care am evitat sa le formulam fie ca ne-a fost teama, fie ca sunt incomode.  Si sa alegem si raspunsul potrivit pentru fiecare. Nu mai avem ragaz, amanari au fost mai multe pentru unii dintre noi. Acum recunoastem si alegem si apoi trecem si la fapte. Pana la Craciun, fiecare dintre noi facem un pas important acolo unde viata ne cere asta – acolo unde se suprapune pe harta natala tripla conjunctie Mercur-Pluto- Nod Nord.
Daca vrem sa ne mentinem in tandem cu mersul lunii, astazi este potrivit sa fim atenti la cei care ne dau sfaturi si sa le alegem pe cele pe care le simtim ca sunt pentru noi. Ne putem baza pe ele in urmatorul ciclu al fazelor lunii.
 Prin urmare, sa ne plasam pe fluxurile astrale astfel incat sa folosim claritatea, rigoarea si tenacitatea Capricornului, dar fara sa devenim pesimisti si inflexibili. Sa lasam forta Scorpionului sa curga prin inima noastra, dar fara sa dvenim impulsivi si posesivi.  Capacitatea de a ne adapta la orice situatie este foarte importanta, mai ales ca persista inca tensiunea in planul mental, iar din punt de vedere sentimental negociem (in cazul fericit) cu propriile nemultumiri.
Spor si succes.

Niciun comentariu: